Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις κανένα που αναβάθμισε OTA;

downgrade με lgup σε lollipop και επιστροφη μετα απο 2-3 εβδομαδες σε mm με ota. 

Δεν υπαρχει λογος να μη κανει καποιος ota update ειναι πιο ασφαλες η φαση κατα τη γνωμη μου.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

downgrade με lgup σε lollipop και επιστροφη μετα απο 2-3 εβδομαδες σε mm με ota. 

Δεν υπαρχει λογος να μη κανει καποιος ota update ειναι πιο ασφαλες η φαση κατα τη γνωμη μου.

Εμενα;;; :P

ΟΤΑ εχω αναβαθμισει, το εχω απο Μαρτιο το κινητο και αναβαθμισα κατευθειαν ΟΤΑ. 

Εννοείται ότι αν βγει σε OTA το κάνεις έτσι, αλλά βγήκε 3 μήνες μετά!

Ωστόσο είναι κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε, τουλάχιστον στατιστικά. 

Αν μου ξανατύχει, δε χάνω κάτι να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Σοβαρα μιλας; Δεν ειχα ιδεα οτι αργησε τοσο πολυ η ΟΤΑ αναβαθμιση. Λες να τη γλιτωσω; :P 

Εχω κανει απειρες εναλλαγες με WiFi και τα συναφη, δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα. 

Αντε να δουμε

Δημοσ.

Σοβαρα μιλας; Δεν ειχα ιδεα οτι αργησε τοσο πολυ η ΟΤΑ αναβαθμιση. Λες να τη γλιτωσω; :P

Εχω κανει απειρες εναλλαγες με WiFi και τα συναφη, δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα. 

Αντε να δουμε

Δεν θα παθεις τιποτα πιστευω στα lg μας  τα τουμπανακια μας φτου φτου :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται περίεργο που έγινε πάλι μετά το service. Ήμουν up and running για 2 μήνες και του ήρθε έτσι στο άσχετο πριν μία εβδομάδα. Απλά μόλις το πάω για την οθόνη, θα φάει και το downgrade να ησυχάσει.

Δημοσ.

Γιατι το G3 δεν ειχε τα θεματα του και πολλα μαλιστα ειδικα τον πρωτο καιρο???? Αλλα και το V10  αν και εχει τουμπανα specs(στα χαρτια) δεν ειναι τυχαια η πολυ γρηγορη πτωση τιμης που εχει.Μετριοτατη μπαταρια(για phablet δεδομενα) και σχετικα αδυναμα γραφικα (snap 808 αλλα σε μεγαλη αναλυση δυστηχως)

Δημοσ.

Βεβαια ρε συ εδω δε μιλαμε για πρωτο καιρο αλλα για ενα χρονο μετα την κυκλοφορια :P 

Το V10 δεν ειναι για αυτους που θελουν παιχνιδακια παντως. 

Παιδια μαλλον δε παρακολουθειτε LG και λετε αυτα με τις τιμες, ή εθελοτυφλειτε , πραγματικα δε ξερω πως να το εξηγησω. 

Το optimus G ηταν και θα ειναι το καλυτερο κινητο που περασε απο τα χερια μου. Τα προβληματα του ηταν μηδαμινα σε σχεση με τις επομενες ναυαρχιδες. Η τιμη του ξεκινησε στα 649 και οταν ερχοταν τα τελευταια , ειχε φτασει 219 (!!!!) ευρω. Κατι ψιλοπροβληματικες παρτιδες εβγαλε και η vodafone με μια τιμη περιεργη (129€ αν θυμαμαι καλα). Εκεινα ειχαν σχεδον ολα θεμα με την οθονη (χαμηλοτερης ποιοτητας, κιτρινιλες και αλλα ομορφα). Το κινητο ηταν αδικημενο, και η LG το αδικησε ακομη πιο πολυ με την 4.4.2 που του εδωσε. Αλλα οι devs το περιποιηθηκαν καταλληλως :P

To G4 ακολουθησε πτωτικη πορεια οχι λογω bootloop , αλλα επειδη γενικα της LG ολες οι συσκευες εχουν μια ταση να χανουν αξια πολυ γρηγορα. Το G2 32GB που πηρε 260€ η κοπελα μου περυσι το Μαρτη επαθε τιποτα; Αριστο σε ολα του. Το 16ρι ειχε 240 εκεινο τον καιρο. 

To V10 εχει μπαταρια οπως του G4 σε διαρκεια , βγαζει +/- 4,5 ωρες sot και εχει 2Κ οθονη. Τα τουμπανα specs του V10  επαληθευονται και απο την εμπειρια χρησης του V10. 

Δημοσ.

Και κατι γενικα για το σερβις....ολοι οι γνωστοι μου ειναι ευχαριστημενοι...ενα φιλο μου στους 2 μηνες του εβγαλε γραμμες στο g3 κ του αλλαξαν οθονη με τη μια...η ξαδερφη μου που στους 20 μηνες το g2 της χαλασε το τατς της αλλαξαν ολη την οθονη κ εχει παλι 2 χρονια εγγυηση...κ σε ενα φιλο μου με φλεξ2 που εβγσλε προβλημα ο φορτιστης του εστειλαν αλλο...κ ολα αυτα πολυ γρηγορα...να δουμε στο g4 μου τι θα γινει.

Δημοσ.

Καλησπερα παρακολουθω απο την αρχη την συζητηση. Ειμαι διατεθειμένος να το αγορασω το κινητο ακομα και αν χρειαζεται καθε μηνα hard reset (που λεει ο λόγος) μιας και τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμόμε τηνη τιμη του δεν υπαρχουν αλλου. Η διαδικασια απο οτι εχω καταλαβει ειναι η εξής και αν κανω κάπου λάθος να με διορθωσετε:

Αγοραζω την πιο προσφατη εκδοση 6+

Κανω την αρχικη εγκατασταση

Περναω το android ΜΜ

Αμέσως κανω hard reset

Και στην συνεχεια κανω και παλι την αρχικη εγκατασταση χωρίς να κανω επαναφορα μεσω google αλλα εκ νέου.

Δημοσ.

Σε 602+ εχει mm προεγκατεστημενο. 
Δεν κανεις τιποτα απο αυτα που λες μονο επαναφορα εφαρμογων δεν θα κανεις απο το google account σου.

Δημοσ.

Δεν κανεις τιποτα απο αυτα που λες μονο επαναφορα εφαρμογων δεν θα κανεις απο το google account σου.

To δικό μου (602) όντως το είχε προεγκατεστημένο.

Δημοσ.

Βεβαια ρε συ εδω δε μιλαμε για πρωτο καιρο αλλα για ενα χρονο μετα την κυκλοφορια :P

Το V10 δεν ειναι για αυτους που θελουν παιχνιδακια παντως. 

Παιδια μαλλον δε παρακολουθειτε LG και λετε αυτα με τις τιμες, ή εθελοτυφλειτε , πραγματικα δε ξερω πως να το εξηγησω. 

Το optimus G ηταν και θα ειναι το καλυτερο κινητο που περασε απο τα χερια μου. Τα προβληματα του ηταν μηδαμινα σε σχεση με τις επομενες ναυαρχιδες. Η τιμη του ξεκινησε στα 649 και οταν ερχοταν τα τελευταια , ειχε φτασει 219 (!!!!) ευρω. Κατι ψιλοπροβληματικες παρτιδες εβγαλε και η vodafone με μια τιμη περιεργη (129€ αν θυμαμαι καλα). Εκεινα ειχαν σχεδον ολα θεμα με την οθονη (χαμηλοτερης ποιοτητας, κιτρινιλες και αλλα ομορφα). Το κινητο ηταν αδικημενο, και η LG το αδικησε ακομη πιο πολυ με την 4.4.2 που του εδωσε. Αλλα οι devs το περιποιηθηκαν καταλληλως :P

To G4 ακολουθησε πτωτικη πορεια οχι λογω bootloop , αλλα επειδη γενικα της LG ολες οι συσκευες εχουν μια ταση να χανουν αξια πολυ γρηγορα. Το G2 32GB που πηρε 260€ η κοπελα μου περυσι το Μαρτη επαθε τιποτα; Αριστο σε ολα του. Το 16ρι ειχε 240 εκεινο τον καιρο. 

To V10 εχει μπαταρια οπως του G4 σε διαρκεια , βγαζει +/- 4,5 ωρες sot και εχει 2Κ οθονη. Τα τουμπανα specs του V10  επαληθευονται και απο την εμπειρια χρησης του V10. 

Καλο ειναι το V10,απλα ειναι απαραδεκτο για ναυαρχιδα Οκτωβριου 2015(ή Νοεμβριου δεν θυμαμαι)και να μην φοραει καλυτερο επεξεργαστη και γραφικα οπως και πολυ κακη για δεδομενα phablet η μπαταρια του εν λογω κινητου.

Σιγουρα βοηθαει το γεγονος οτι η πτωση τιμων στα LG κινητα τα κανει πιο value for money,οπως και το καλο service στην Ελλαδα,αλλα μετα το G2 οπως εχουν πει ολοι το χαος για την LG. Και το G5 δεν βλεπω να τα παει καλα απεναντι στον ανταγωνισμο εκτως και αν πεσει και σε αυτο πολυ γρηγορα η τιμη του.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ανοιγω για πρωτη φορα το κινητό, θα υπαρχει η επιλογη να κανω επαναφορα εφαρμογων μεσω google?

Ποιος ο λόγος?

Για να συγχρονιστει με άλλες ήδη υπαρχων συσκευες?

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ανοιγω για πρωτη φορα το κινητό, θα υπαρχει η επιλογη να κανω επαναφορα εφαρμογων μεσω google?

Ποιος ο λόγος?

Για να συγχρονιστει με άλλες ήδη υπαρχων συσκευες?

Με εφαρμογες που ειχες κατεβασει και εχουν αποθηκευτει στο google account σου :) 

Θεωρητικα καλο θα ειναι να μη το κανεις αυτο. Εγω παντως οταν πηρα το κινητο , ηταν σε 5.1 , και εκανα ετσι επαναφορα. Οπως και οταν εκανα αναβαθμιση σε marshmallow. Δεν μου'χει παρουσιασει κατι 2 μηνες τωρα. Ομως ειναι μη σου τυχει. 

Καλυτερα απεφυγε την επαναφορα απο google. 

Δημοσ.

Με εφαρμογες που ειχες κατεβασει και εχουν αποθηκευτει στο google account σου :) 

Θεωρητικα καλο θα ειναι να μη το κανεις αυτο. Εγω παντως οταν πηρα το κινητο , ηταν σε 5.1 , και εκανα ετσι επαναφορα. Οπως και οταν εκανα αναβαθμιση σε marshmallow. Δεν μου'χει παρουσιασει κατι 2 μηνες τωρα. Ομως ειναι μη σου τυχει. 

Καλυτερα απεφυγε την επαναφορα απο google.

Καλώς. Ευχαριστω. Και μια αλλη ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει?

Τι ακριβώς είναι το ΟΤΑ και εχει καποια σχεση με τα bootloop?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...