Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση?? Εχω σειρα 601 κ εφαγε το κολλιμα με το που ανοιξα το wifi πριν λιγο. Διαβασα ολα οσα γραψατε απ την αρχη κ θελω να ρωτησω... τωρα που θα το κανω hard reset αν κανω επαναφορα απο google οι εφαρμογες μου θα εχουν αποθηκευμενα αυτα που εχω σωσει? π.χ το σημειωματαριο θα εχει οτι εχω γραψει? Μετα απο αυτο σκοπευω να το ξανα κανω reset χωρις το google. 

ολα χανονται εκτος απο αυτα που εχεις στο google drive, photos κτλ και στο lg backup

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολα χανονται εκτος απο αυτα που εχεις στο google drive, photos κτλ και στο lg backup

Ωχ! Κακο αυτο..   

Δημοσ.

Το επαθα κ εγω μετα απο 7 μηνες....κ νομιζα τη σκαπουλαρα.. παρτιδα 508.

Και να σας πω οτι απ το optimus g κ μετα τα εχω παρει ολα...στεναχωρηθηκα γτ πρωτων κανενα αλλο lg δε με προδωσε...αλλα κ γτ αυτο ηταν πραγματικο θηριο ...δε καταλαβαινε τιποτα...τωρα ομως αν δε το δωσω θα ζω με το φοβο....στο σερβις ειναι κομη....πολυ κριμα που εκαψε τετοιο τηλεφωνο η lg..ειδικα g4 τωρα τα φοβαμαι...για αλλα δε ξερω....και μια ερωτηση ..το v10 k το nexus 5x δε υα επρεπε να εχουν το ιδιο προβλημα εφοσων εχουν ιδιο επεξεργαστη;

Δημοσ.

και πόλλες άλλες συσκευές δεν έχουν το ίδιο πρόβλημά όπως το  moto x style, lumia 950 κτλ

Δημοσ.

Το επαθα κ εγω μετα απο 7 μηνες....κ νομιζα τη σκαπουλαρα.. παρτιδα 508.Και να σας πω οτι απ το optimus g κ μετα τα εχω παρει ολα...στεναχωρηθηκα γτ πρωτων κανενα αλλο lg δε με προδωσε...αλλα κ γτ αυτο ηταν πραγματικο θηριο ...δε καταλαβαινε τιποτα...τωρα ομως αν δε το δωσω θα ζω με το φοβο....στο σερβις ειναι κομη....πολυ κριμα που εκαψε τετοιο τηλεφωνο η lg..ειδικα g4 τωρα τα φοβαμαι...για αλλα δε ξερω....και μια ερωτηση ..το v10 k το nexus 5x δε υα επρεπε να εχουν το ιδιο προβλημα εφοσων εχουν ιδιο επεξεργαστη;

Δεν νομίζω να οφείλεται το πρόβλημα (αποκλειστικά) στην LG και το συγκεκριμένο επεξεργαστή.Το V10 είναι άριστο τηλέφωνο από όσα διαβάζω σε σχέση τουλάχιστον με το G4.

Δημοσ.

Το V10 πηρε πριν λιγο καιρο την ΜΜ. Αν αρχισει κανα bootllop και αυτο , θα ξερουμε οτι κανει βουντου στην ρομ της η LG , δεν εξηγειται αλλιως! Πρεπει να ειναι μεθυσμενοι οι devs εκει περα :P

Δημοσ.

Βρε μπας κ εβαλε κανεναν η samy να τους τα κανει μπαχαλο εκει; λες κ ειναι σαμποταζ...το ενα μετα το αλλο....παντως μπορει να το παθει οποιαδηποτε στιγμη ανεξαρτητως χρησης....εγω 7 μηνες του ηπια το αιμα.....ουτε λεπτο χωρις wi fi η 4g....και αν κκαι απο τις πρωτες σχετικα παρτιδες...508....κ ενω την αναβαθμιση την εκανα απροβληματιστα πριν 5 μηνες περιπου...η βλαβη εσκασε τωρα στο ασχετο.

Δημοσ.

Το LG Backup,τέλος πια ?

Το LG Cloud, όχι το LG Backup.

Λοιπόν, να καταθέσω και εγώ G4 εμπειρία:

Αγορά σειράς 508 το Νοέμβριο (σκρουτζομάγαζο)

Αναβάθμιση Android 6 μέσω LG Bridge τον Ιανουαριο

Βοοtloop τον Μάιο

Επαναφορά με hard reset, ευτυχώς χωρίς απώλεια δεδομένων χάρη στο LG Backup. 

Γενικά τα πρώτα συμπτώματα ήταν κολλήματα στο wifi, οπότε αν παρατηρήσετε κάτι περίεργο backup άμεσα.

Επίσης καλό είναι να το κρυπτογραφείτε το τηλέφωνο (και) για την περίπτωση που δε φτιάξει με hard reset και πρέπει να το δώσετε όπως είναι, για να διασφαλίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι με bootloop το παθανε αναβαθμιζοντας απο LG Bridge. Δε ξερω αν ειναι τυχαιο..

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι με bootloop το παθανε αναβαθμιζοντας απο LG Bridge. Δε ξερω αν ειναι τυχαιο..

Ξέρεις κανένα που αναβάθμισε OTA;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...