Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω εσυ που δε πηρες κινεζια ευχαριστησου το κινητο και να ευχεσαι να μη πεθανει.

Βλεπεις στα επωνυμα κινεζικα τετοιο αγχος ουτε για πλακα,τι κριμα.

δεν ευχομαι τιποτα βρες μου μια συσκευη που να μη πηγαινει για σερβις. Δεν υπαρχει λογος να κλαιγεσαι εδω μεσα.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εγω κλαιγομαι,οχι εσεις που εχετε κανει 17 θεματα σε καθε φορουμ!

Το θεμα με σενα ειναι οτι ενω η lg εχει κανει απειρα φαουλ,καθεσαι και τους υπερασπιζεσαι κιολας.τοσοι κατοχοι δηλωνουν ξενερωμενοι και με το δικιο τους ,εφοσον δε μπορεις να ευχαριστηθεις τη συσκευη ουσιαστικα και εσυ το βιολι σου.

Δινε τους το λοιπον τα λεφτακια σου και ασε μας εμας να ευχαριστιομαστε απροβληματιστες συσκευες.

Συσκευη που να μη πηγαινει σερβις?παντως σιγουρα οχι το g4.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εγω κλαιγομαι,οχι εσεις που εχετε κανει 17 θεματα σε καθε φορουμ!

Το θεμα με σενα ειναι οτι ενω η lg εχει κανει απειρα φαουλ,καθεσαι και τους υπερασπιζεσαι κιολας.τοσοι κατοχοι δηλωνουν ξενερωμενοι και με το δικιο τους ,εφοσον δε μπορεις να ευχαριστηθεις τη συσκευη ουσιαστικα και εσυ το βιολι σου.

Δινε τους το λοιπον τα λεφτακια σου και ασε μας εμας να ευχαριστιομαστε απροβληματιστες συσκευες.

Συσκευη που να μη πηγαινει σερβις?παντως σιγουρα οχι το g4.

Δεν εχω κανει ουτε ενα θεμα σε κανενα φορουμ.

Ξενερωμενοι αλλα δεν βλεπω να κανουν και κατι παλι lg αγοραζουν.

Τα λεφτακια μου τα δινω εκει που πρεπει και η lg δεν με προδωσε ποτε τωρα τι μου λες εσυ ειναι βερεσε!

Ψευδεσαι το δικο μου δεν εχει παει για service οποτε αμα θες στο πουλαω 800 ευρω αφου ολα τα g4 πανε για service το δικο μου θα ειναι elite edition -.- jesus 

Δημοσ.

ΕΝΑΣ χρηστης το επαθε και μερικοι βλεπουν επανεκκινησεις, τυπικα προβληματα πρωτων παρτιδων LG . Απλα να δημιουργησουμε εντυπωσεις απο το πουθενα. Ενας το εγραψε στο reddit, μπες και διαβασε. Και εφοσον δε το εχεις,  σταματα να λες οτι την εχεις μεγαλυτερη. Ελεος πια. Και αν διαβασεις προσεκτικα καμμια LG δεν υπερασπιζομαι. Αλλα εσυ το εχεις παει στο αλλο ακρο. Το ειχες το κινητο για να εκφερεις αποψη; Enough φιλε μου. Εγω δεν εκφερω για το Ρ8 , διοτι ας πουμε δεν εχω ιδεα τι συμβαινει με το κινητο.ΑΚομη και αν ειχα, παλι δε θα εμπαινα να "την πω" στους χρηστες του. Ακομη και αν το ειχαν φιλοι μου , με προβληματα. 

Στο κατω κατω ΔΕΝ δινεις εσυ τα λεφτα σου στην LG , εμεις τα δινουμε. Τοσο απλα. 

Το συγκεκριμενο προβλημα, θα συνεχιζεται εαν δεν επεμβει η ιδια η εταιρεια με καποιο τροπο. Θα το πραξει με το android N και αυτο ειναι το μονο που ελπιζω και εγω και πολλοι απο εμας. Τωρα απο εκει και περα , προφανως δε σε ενδιαφερουν αυτα, αφου δεν ακουμπας LG . 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είδα κατι αηδίες για bootloader και ότι το βλέπεις μόνο στο hidden menu είναι τέλειος λάθος!!.

Όταν κάνεις boot στο κινητό κ έχει το lg Logo πάνω αριστερά αμα είναι ξεκλείδωτος το γράφει καθαρά! Πχ.

http://i.imgur.com/kAzL8XU.jpg

Να ξέρουμε τι λέμε! Όσο για το bootloop από την στιγμή που κατευθείαν η LG αλλάζει πλακέτα ποιο είναι το πρόβλημα σας?? Το κινητο ειναι και θα παραμείνει ένα από τα κλτρα ισα ισα κλτρα που έγινε αυτό έπεσε η τιμή που και μπορούμε όλοι να έχουμε ναυαρχίδα σε τέτοια τιμή

Δημοσ.

1.Επειδή είδα κατι αηδίες για bootloader και ότι το βλέπεις μόνο στο hidden menu είναι τέλειος λάθος!!.

Όταν κάνεις boot στο κινητό κ έχει το lg Logo πάνω αριστερά αμα είναι ξεκλείδωτος το γράφει καθαρά! Πχ.

Να ξέρουμε τι λέμε!

2.Όσο για το bootloop από την στιγμή που κατευθείαν η LG αλλάζει πλακέτα ποιο είναι το πρόβλημα σας?? Το κινητο ειναι και θα παραμείνει ένα από τα κλτρα ισα ισα κλτρα που έγινε αυτό έπεσε η τιμή που και μπορούμε όλοι να έχουμε ναυαρχίδα σε τέτοια τιμή

1. Αναφερω καπου πιο πανω οτι το βλεπεις ΚΑΙ απο εκει :) Μαλλον δε το εξεφρασα σωστα. 

2. Υπαρχουν περιστατικα οπου η LG ισχυριζεται rooted κινητο και ΔΕΝ αλλαζει την πλακετα (βγαζει το κινητο εκτος εγγυησης) , αν δε πληρωσεις 200+ €. 

Δημοσ.

Επειδή είδα κατι αηδίες για bootloader και ότι το βλέπεις μόνο στο hidden menu είναι τέλειος λάθος!!.

Να ξέρουμε τι λέμε! Όσο για το bootloop από την στιγμή που κατευθείαν η LG αλλάζει πλακέτα ποιο είναι το πρόβλημα σας?? Το κινητο ειναι και θα παραμείνει ένα από τα κλτρα ισα ισα κλτρα που έγινε αυτό έπεσε η τιμή που και μπορούμε όλοι να έχουμε ναυαρχίδα σε τέτοια τιμή

Αυτό το κατευθείαν που λες θα πει μια βδομάδα (και αν είσαι επαρχία 2 βδομάδες) χωρίς συσκευή που έχεις πληρώσει ακριβά και στα αναμμένα κάρβουνα μην σ το βγάλουν έκτος εγγύησης οι μάγκες της ΠΡΟΚΟΡΝΤΙΑ

Δημοσ.

Η προκοεντια έχει υποδηγνατικο Σερβις!

Δν έχω ακούσει ούτε μισή περίπτωση μέχρι τώρα ν από βγάλουν εκτός λόγο ροοτ και ναι διαβάζω τα φόρουμ, μόνο κάποια άτομα που μάλλον τους κοροιδεψαν και πήρα μεταχειρισμενο ροοταεισμενο και δν το ήξεραν!

Αμα έχουν πλακέτες είναι 1-2 μέρες να πάει η αλλαγή γντ σε 1 Μαξ 2 μέρες και το εχεις πίσω! Εγώ προσωπικά γτ μ έτυχε Δευτέρα έστειλα Παρασκευή το είχα και μένω επαρχία βόρεια! Εντάξει 1 βδομάδα χωρίς κινητό high end (γτ κινητο παλιο να περνεις κάνα τηλ σίγουρα όλοι μας έχουμε στα σιρταρια μας) εε δν θα πάθεις και τπτ λίγο αποτοξίνωση! Δν είπα ότι είναι φυσιολογικό να περνεις ναυαρχίδα και να βγάζει πρόβλημα αλλά ας είμαστε αντιμειμενικοι σιγά το πράγμα! Κράτας back up και είσαι κύριος ότι ότι κ να γίνει!

Δημοσ.

Κανενας απο αυτους που εκαναν τις αναφορες δεν ειχαν μεταχειρισμενα κινητα. Μη λες αλλα αντι αλλων. Και εγω εστιελα το G2 και σε μια βδομαδα το ειχα (επαρχια). Και τι να λεει; Τιποτα δε του εκαναν , και μου πουλησαν φουμαρα οτι το εξετασαν κιολας εκτενως. 

Δημοσ.

Στο φόρουμ δν ξέρω εδώ γνκα μιλάω γτ διαβάζω και ξένα!

Όσο παρακολουθώ εδώ δν ειδα κάνεις να βγήκε εκτός λόγο ροοτ και να μην το είχε κάνει όντως ροοτ...

Δν είμαι lg fun για κανέναν λόγο ισα ισα το g3 το θεωρώ το πιο σκουπιδι κινητό αλλά όχι και το g4 κ όλα αυτά τα bootloop κ ιστορίες ναι είναι θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο που έκανε παραπάνω καλό πάρα κακό σε εμάς γτ έπεσε η τιμή τους

Δημοσ.

Αδερφε, κοιταξε στο myphone :) εκει ειναι καπως καταλληλοτερο για αυτο το θεμα :) 

Το θεμα αυτο του bootloop ειναι υπαρκτο , οπως και να το κανουμε. Εγω δε το επαθα και δεν εχω παραπονο απο τη συσκευη , μονο απο την LG και τις πρακτικες της εχω προβλημα, και με εχει χασει πλεον...

• Like 1
Δημοσ.

Η προκοεντια έχει υποδηγνατικο Σερβις!

Δν έχω ακούσει ούτε μισή περίπτωση μέχρι τώρα ν από βγάλουν εκτός λόγο ροοτ και ναι διαβάζω τα φόρουμ, μόνο κάποια άτομα που μάλλον τους κοροιδεψαν και πήρα μεταχειρισμενο ροοταεισμενο και δν το ήξεραν!

Αμα έχουν πλακέτες είναι 1-2 μέρες να πάει η αλλαγή γντ σε 1 Μαξ 2 μέρες και το εχεις πίσω! Εγώ προσωπικά γτ μ έτυχε Δευτέρα έστειλα Παρασκευή το είχα και μένω επαρχία βόρεια! Εντάξει 1 βδομάδα χωρίς κινητό high end (γτ κινητο παλιο να περνεις κάνα τηλ σίγουρα όλοι μας έχουμε στα σιρταρια μας) εε δν θα πάθεις και τπτ λίγο αποτοξίνωση! Δν είπα ότι είναι φυσιολογικό να περνεις ναυαρχίδα και να βγάζει πρόβλημα αλλά ας είμαστε αντιμειμενικοι σιγά το πράγμα! Κράτας back up και είσαι κύριος ότι ότι κ να γίνει!

Πλάκα με κάνεις 3 φορές έκανε ταξίδια το g3 μου και ήμουν κοντά 3 μήνες χωρίς κάτι που γιαυτο έσταξα αρκετά χρήματά....

(και δεν ήμαστε όλοι 15χρονών κάποιοι αγοράζομαι συσκευές για να κάνουμε την δουλεία μας όχι να παίζουμε και να μπαίνουμε στο facebook)

...σ αυτό το  ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΌ σέρβις δεν έκαναν απολυτός τίποτα επέστρεφε με το ίδιο πρόβλημά ενώ και το μαγαζί και η εταιρία σφύριζαν  αδιάφορα

.... από τότε είπα ποτέ ξανά lg

Δημοσ.

Στο φόρουμ δν ξέρω εδώ γνκα μιλάω γτ διαβάζω και ξένα!

Όσο παρακολουθώ εδώ δν ειδα κάνεις να βγήκε εκτός λόγο ροοτ και να μην το είχε κάνει όντως ροοτ...

Δν είμαι lg fun για κανέναν λόγο ισα ισα το g3 το θεωρώ το πιο σκουπιδι κινητό αλλά όχι και το g4 κ όλα αυτά τα bootloop κ ιστορίες ναι είναι θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο που έκανε παραπάνω καλό πάρα κακό σε εμάς γτ έπεσε η τιμή τους

Στο skroutz ανεβαίνει πάντως

Δημοσ.

Ερωτηση?? Εχω σειρα 601 κ εφαγε το κολλιμα με το που ανοιξα το wifi πριν λιγο. Διαβασα ολα οσα γραψατε απ την αρχη κ θελω να ρωτησω... τωρα που θα το κανω hard reset αν κανω επαναφορα απο google οι εφαρμογες μου θα εχουν αποθηκευμενα αυτα που εχω σωσει? π.χ το σημειωματαριο θα εχει οτι εχω γραψει? Μετα απο αυτο σκοπευω να το ξανα κανω reset χωρις το google. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...