Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη τα περιστατικα φιλων δεν μετρανε; Οκ

Οσο για το απροβληματιστο και πουλαει σαν ζεστο ψωμακι που γραφεις διαφωνω καθετα

Ελπιζω να μην σου παρουσιασει ποτε προβλημα και πας στο αλλο ακρο μετα....

Και δεν εχω ψηφισει στο topic οποτε μην μας τσουβαλιαζεις ολους.....Ειχα αναφερει εδω αν θυμαμαι καλα πριν κανα 2μηνες οτι με τοσα περιστατικα αλλαγης απο το service καποια στιγμη το κοστος θα ανεβει και μπορει να αρχισουν τα περιεργα....

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη τα περιστατικα φιλων δεν μετρανε; Οκ

Οσο για το απροβληματιστο και πουλαει σαν ζεστο ψωμακι που γραφεις διαφωνω καθετα

Ελπιζω να μην σου παρουσιασει ποτε προβλημα και πας στο αλλο ακρο μετα....

Και δεν εχω ψηφισει στο topic οποτε μην μας τσουβαλιαζεις ολους.....Ειχα αναφερει εδω αν θυμαμαι καλα πριν κανα 2μηνες οτι με τοσα περιστατικα αλλαγης απο το service καποια στιγμη το κοστος θα ανεβει και μπορει να αρχισουν τα περιεργα....

οχι δεν μετρανε. Αν μετραγανε τοτε θα μετραγε και η ιατρικη του μαναβη παρε ενα χαπι και θα γινεις καλα style.

Σε τι διαφωνεις; Αυτη τη στιγμη ισως ειναι το best seller κινητο στο σκρουζ. 

Και εγω ελπιζω να μη σου παρουσιασει προβλημα το p8.

Δεν αναφερομουν σε εσενα προφανως το διαβασες λανθασμενα. 

Τα περιεργα αστα να τα ξερουν αυτοι που εχουν το προβλημα. Προσωπικα δεν εχει μεγαλυτερο βαρος ο λογος των παιδιων που την επαθαν με ρουτ = ακυρη εγγυηση απο το ονομα LG. Δεν εμπιστευτικα τον Κωστα, τον Γιώργο κλπ για να αγορασω το g4 αλλα το ονομα LG. Τωρα το τι λεει ο καθενας μεσα στο ιντερντετ εχει λιγοτερο βαρος ποσο μαλλον οταν το κανει ανωνυμα. 

Δημοσ.

οχι δεν μετρανε. Αν μετραγανε τοτε θα μετραγε και η ιατρικη του μαναβη παρε ενα χαπι και θα γινεις καλα style.

Σε τι διαφωνεις; Αυτη τη στιγμη ισως ειναι το best seller κινητο στο σκρουζ. 

Και εγω ελπιζω να μη σου παρουσιασει προβλημα το p8.

Δεν αναφερομουν σε εσενα προφανως το διαβασες λανθασμενα. 

Τα περιεργα αστα να τα ξερουν αυτοι που εχουν το προβλημα. Προσωπικα δεν εχει μεγαλυτερο βαρος ο λογος των παιδιων που την επαθαν με ρουτ = ακυρη εγγυηση απο το ονομα LG. Δεν εμπιστευτικα τον Κωστα, τον Γιώργο κλπ για να αγορασω το g4 αλλα το ονομα LG. Τωρα το τι λεει ο καθενας μεσα στο ιντερντετ εχει λιγοτερο βαρος ποσο μαλλον οταν το κανει ανωνυμα. 

Το ίδιο λιγότερο βάρος έχει και η δικιά σου άποψη όμως.

Δημοσ.

Κάτσε και εσύ όμως να σου τύχει και μετά γελάμε. @sepsekasan

Είναι τραγικό να δίνεις 420 ευρώ στην περίπτωση μου και να έχεις μία συσκευή που, δεν είναι reliable, ακόμα και με αλλαγή πλακέτας παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, και έχει μία εταιρία από πίσω που είναι χελώνα, σε ότι αφορά την διανομή patch για να διορθωθεί το κωλοbug του λογισμικού ΤΗΣ. Το android δεν φταίει σε αυτό, αλλά τίποτα από το δικό ΤΗΣ κωλολογισμικό δεν πληρεί τα specs του 6.0. Συνεπώς τρέχουμε λογισμικό γραμμένο για το 5+ με το δικό του σύστημα αδειών να τρέχει στο δυναμικό σύστημα του 6. 

Και μόλις το πάω στο Service να μου φτιάξουν το πρόβλημα που ΜΟΝΟΙ τους προκάλεσαν με το untested λογισμικό, λες και με έκαιγε να πάρω την 6 πρώτα και από nexus, θα μου πουν ότι έχω root. ΑΝΤΕ Γ***** LG.

Όταν αγοράζω κάτι τόσα λεφτά περιμένω να λειτουργεί χωρίς πολλά πολλά. 

Επίσης, ΆΣΕ ΤΟΥΣ DEVS ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ROOT ΚΑΝΟΝΙΚΑ LG.

Δεν το έχω κάνει για να έχω την εγγύηση αλλά το χρειάζομαι και δεν το έχω. Γιατί να μην είναι όλες σαν την nextbit;

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο λιγότερο βάρος έχει και η δικιά σου άποψη όμως.

Σαφος απλα μπες και δες καταστηματα oμως ;)

Κάτσε και εσύ όμως να σου τύχει και μετά γελάμε. @sepsekasan

Μεχρι τοτε να μπαινω κ να λεω καθε ημερα το ποσο τελεια λειτουργει; Γιατι ως γνωστο μονο οταν εχουμε προβλημα μπαινουμε στα φορουμ. 

Δημοσ.

ΑΧαχαχα μου αρεσει που εχουν παραπονα μεχρι και οι μη κατοχοι του τηλεφωνου. 

Μονο εγω ειμαι 110% ευχαριστημενος; 

p8 και καλα λυγισματα με την σοκοφρετα :)

Υπάρχου και άλλοι ευχαριστημένοι που ήθελαν να το πάρουν....

Δημοσ.

Οπως και το G4. Your point? 

έτσι μακριά και ευχαριστημένοι

αλλα τελικα δεν τους εφτασαν τα χρηματα...

ασχολίαστο λες και ναι κανα panamera το g4

Δημοσ.

Τοτε γιατι πηρες p8?  αχαχα

ναι γιαυτό ακριβώς πήρα το moto x style επειδή  δεν μου έφταναν να πάρω το πανάκριβο lg

Δημοσ.

Κάτοχος και εγώ του g4 με 2 φορές αλλαγμένη πλακέτα λόγο bl (και μία φορά στο g4 του αδερφού μου) δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κραξίματος έχω κουραστεί πια να τα γράφω σε γειτονικό forum.Aυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχετε κάποια πληροφόρηση αν με custom rom παρατηρούνται bl μήπως λέω μήπως έτσι αποκλείσουμε το ενδεχόμενο του software bl,αν και εξαιρετικά απίθανο το βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος και εγώ του g4 με 2 φορές αλλαγμένη πλακέτα λόγο bl (και μία φορά στο g4 του αδερφού μου) δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κραξίματος έχω κουραστεί πια να τα γράφω σε γειτονικό forum.Aυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχετε κάποια πληροφόρηση αν με custom rom παρατηρούνται bl μήπως λέω μήπως έτσι αποκλείσουμε το ενδεχόμενο του software bl,αν και εξαιρετικά απίθανο το βλέπω.

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Θα έμπαινα σε διαδικασία να βάλω custom recovery, και όχι rom. Αν γίνει bl μετά από αυτό, με ένα clear cache νομίζω θα δουλέψει. Αλλά μετά είναι περιπτώσεις σαν εμένα που βγάζει πρόβλημα η οθόνη κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...