Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να φτανουμε να δινουμε 300e για κινητα(LG) που στην ουσια δεν εχουν εγγυηση ειναι τραγικο

Αν καποιος τα εχει να τα δωσει χωρις πολυ σκεψη μπορει να κινηθει προς LG μερια....Για τους υπολοιπους μεχρι να αλλαξει σταση η LG μακρια....Τα προβληματα της LG δεν αρχισαν τωρα (G2-G3-Flex 2-G4) και απο οτι διαβαζω και G5 απλα τωρα το service αρχισε τις εξυπναδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαφώς και είναι τραγικό κάτι τέτοιο. Γιατί δεν έδωσα μόνο 300 ευρώ αλλά 400+ για να πάρω το G3 32Gb. Και τώρα έμεινα με αυτό και μία κιτρινιλα που συνεχώς εξαπλώνεται. Θα μου πείτε τώρα έχεις φάει ήδη τα μούτρα σου και πας να τα ξαναφας; Η αλήθεια είναι ότι με τρώει μιας και το G4 πέρα από το βασικό θέμα με το bootloop είναι πολύ καλό για τα χρήματα του πλέον. Απλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν το αγοράσω πάθει κάτι τέτοιο και πεθάνει τελείως πως θα εξασφαλίσω το γεγονός να μην μου πουν πάλι ότι το πειραξα. Γιατί αν δεν πεθάνει τελείως θα μπορούσα επί τόπου να μου αποδείξουν αν το έχω πειράξει μπροστά μου.

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχει τροπος , και οταν τα παιδαι που τους ειπαν οτι ειναι ταχα ρουταρισμενα τα κινητα τους, ζητησαν αποδεικτικα στοιχεια και αμεση επαφη με τον τεχνικο, αρνηθηκαν απο την procordia να τα παρουσιασουν ή να τους φερουν σε επαφη.

Αν τωρα σου κατσει η στραβη και θες να μπλεξεις, παρε το G4 , δε μπορουμε να πουμε οχι , καθως ΑΝ δεν σου κατσει η στραβη , ειναι αρτιοτατο. 

Οταν το πηρα τα περιστατικα ηταν πολυ λιγοτερα και τωρα αυξηθηκαν. Και παλι ισως το επαιρνα, ομως με τις τελευταιες πρακτικες της LG ειμαι 100% βεβαιος οτι δεν εχουν εξαρτηματα για να καλυψουν την εγγυηση, και αντι για αυτο , για να μη προχωρανε σε αντικαταστασεις, σου λενε οτι δε μπορουν να στο αντικαταστησουν αν το παρεις απο skroutz καθως και οτι ειναι rootαρισμενο και αλλα τετοια σχετικα. Τα παιδια απο διπλα θα προχωρησουν σε μαζικο μηνυμα διαμαρτυριας στην επισημη LG στην Κορεα. Μετα απο ολα αυτα εγω μαυρο στην Lg. 

Απλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν το αγοράσω πάθει κάτι τέτοιο και πεθάνει τελείως πως θα εξασφαλίσω το γεγονός να μην μου πουν πάλι ότι το πειραξα.

Αν συνεχισουν ετσι, φανταζομαι οτι θα λενε αυτη την καραμελα σε πολυ κοσμο γιατι εχουν ελλειψη εξαρτηματων (πλακετων στο G4, οθονων στο G3 κλπ), και θα την βγαζουν και λαδι επειδη κανεις δε θα ασχολειται. Ξερουν αυτοι πολυ καλα τι κανουν. Λεγαμε για την arvato... Αλλα τελικα η procordia αποδεικνυεται χειροτερη. Ενας λογος αγορας LG ηταν το service μεχρι πριν το πολυ 2 μηνες. 

Δημοσ.

Τελευταια βλεπω ενα περιεργο πραγμα.. Το κινητο κανει επανεκκίνηση απο μονο του περιπου ανα βδομαδα 1 2 φορες..

Δημοσ.

Οποιος θελει να τζογαρει αγοραζει κανονικα το G4....Και εγω το ηθελα αλλα επειδη δεν θελω να ασχολουμαι ολη μερα και να μου σπανε τα νευρα με το κινητο και επειδη ξενερωσα με Flex 2 πηγα σε P8 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...Να δωσω 100e και να μην εχω εγγυηση οκ αλλα 300-350e και να υποτιμουν την νοημοσυνη μου με δικαιολογιες περι root ή να φτιαχνεται απο το service και σε ενα μηνα να το ξαναστελνω δυστυχως οχι.....Εχουν βγει τοσες παρτιδες του κινητου και ακομα τιποτα...Ψαχνουμε να βρουμε αν ειναι θεμα hardware ή software

Δεν χαθηκε ο κοσμος τοσα κινητα υπαρχουν....

• Like 1
Δημοσ.

ΑΧαχαχα μου αρεσει που εχουν παραπονα μεχρι και οι μη κατοχοι του τηλεφωνου. 
Μονο εγω ειμαι 110% ευχαριστημενος; 

Οποιος θελει να τζογαρει αγοραζει κανονικα το G4....Και εγω το ηθελα αλλα επειδη δεν θελω να ασχολουμαι ολη μερα και να μου σπανε τα νευρα με το κινητο και επειδη ξενερωσα με Flex 2 πηγα σε P8 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...Να δωσω 100e και να μην εχω εγγυηση οκ αλλα 300-350e και να υποτιμουν την νοημοσυνη μου με δικαιολογιες περι root ή να φτιαχνεται απο το service και σε ενα μηνα να το ξαναστελνω δυστυχως οχι.....Εχουν βγει τοσες παρτιδες του κινητου και ακομα τιποτα...Ψαχνουμε να βρουμε αν ειναι θεμα hardware ή software

Δεν χαθηκε ο κοσμος τοσα κινητα υπαρχουν....

p8 και καλα λυγισματα με την σοκοφρετα :)

Δημοσ.

Οχι μονο εσυ. Ειμαι και γω πολυ ευχαριστημενος. Δυσαρεστημενος ειμαι με τις πρακτικες του service σε συνανθρωπους μας, οι οποιο εδωσαν τα λεφτα τους. 

Φανταζομαι οτι αυτοι που δε το εχουν διαβαζουν οτι γραφεται. Γι'αυτο εκφερουν αποψη. Πραγματικα ομως , αν το ειχαν και τους δουλευε αψογα, θα αλλαζαν αποψη, οσον αφορα το κινητο itself και το πως λειτουργει. Οσον αφορα τις πρακτικες της LG και τον υπνο το βαθυ της, πιστευω οτι θα ειχαν παρομοια αποψη με μενα :) 

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι ετσι οπως τα γραφουν μαζι σου αλλα τα εχουμε δει παντου αυτα.
Η καλυτερη λυση ειναι η αποστολη σε αντιπροσωπεια εκτος Ελλαδας μιας και καποιοι το παιζουν σε αυτη τη χωρα.
Ποτε δεν πηγα συσσκευη σε service παω για τον 4ο μηνα διχως κανενα προβλημα :)

Δημοσ.

Καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε  που λεμε :P χαχα

Μην το μελετας και πολυ! 

Πραγματικα τα πιστευω τα παιδια (δε παιξανε δηλαδη με root ποτέ τους). Επισης εχω την εντυπωση οτι κανουν καποια μαμουνια εκει στο service και φαινονται root. Δεν εξηγειται αλλιως. Λες να κανουν κανα developer account και να βαζουν ΙΜΕΙ και να κατεβαζουν το unlock του bootloader ? (γιατι ακομη και ετσι στους σερβερ της LG φαινεσαι unlocked - οχι ρουτ, αλλα αυτοι λενε οτι εισαι rooted) Μετα απο οσα βλεπω τους εχω ικανους.

ΥΓ: Ειναι καποιος απο διπλα που το στελνει Βουλγαρια (πηγαινει ο ιδιος) και του κανουν αψογη δουλεια. Εδω στην Ελλαδα μονο αυτα τα υπερτατα.

• Like 2
Δημοσ.

Υπομονη παιδια πιστευω οτι θα το διορθωσουν..

Μεχρι τοτε κανουμε οτι ειπαμε (και οτι η procordia ειπε) και 90% δεν θα γινει κατι.. Αν γινει θα ειναι εξαιρεση πιστευω, οπως και εχουν γινει bootloop σε ατομα που εκαναν setup as new και με 600+ εκδοση, αλλά ελαχιστα μπροστα στο δειγμα των bootloop.

Τωρα για το service της procordia, και εγω πιστευω οτι κανουν κατι και τα βγαζουν root καποια κινητα λογω ελλειψης υλικου ή φορτου εργασιας.. Αντε να αποδειξεις ομως οτι στο ρουταραν αυτοι και οχι εσυ..

Ακρη δεν θα βρεθει, περιμενουμε την Android N ή καποιο Update με ανακοινωση απο LG.. (αν και δεν παιζει με φρεσκο το G5 να κανουν κακο στη φημη τους στο απλο καταναλωτικο κοινο).

Καποια bootloop εχουν γινει ηδη και στο G5 (ελπιζω να μην ειναι τυχαια) οποτε πιστευω ειναι θεμα λογισμικου ξεκαθαρα και η LG θα καθισει να βρει το προβλημα και θα δωσει και τη λυση στο G4.

Δημοσ.

Τελευταια βλεπω ενα περιεργο πραγμα.. Το κινητο κανει επανεκκίνηση απο μονο του περιπου ανα βδομαδα 1 2 φορες..

Και εμένα μου το έκανε την προηγούμενη εβδομάδα και τρόμαξα για λίγο...

Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να εχω το κινητο για να εχω αποψη;...Το οτι το εχουν φιλοι-γνωστοι(που τους το προτεινα)και εχουν βαρεθει να μπαινουν στην διαδικασια backup-αποστολη στο service-αναμονη-επιστροφη κινητου δεν μετραει;....Στον αλλο που ετυχε μεσα στις γιορτες και ηταν αρκετες μερες χωρις κινητο δεν μετραει;

Ναι πραγματι το P8 μεγαλη μουφα....

Εσυ σωστα εισαι ευχαριστημενος γιατι σου δουλευει κομπλε αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν υπαρχει μια αρνητικη διαθεση για το κινητο και τις συμπεριφορες του service

Για το V10 αντιθετως διαβαζω πολυ καλα σχολια και χωρις προβληματα

Και τα λεω ολα αυτα γιατι ειχα 3 κινητα LG στο παρελθον και ειναι κριμα να συμβαινουν αυτα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το LG Optimus G , 3 χρονια πλεον . 

Το τι brickαρισμα εφαγε, αλλαγες rom το ενα , το αλλο, χαμος. Και ποιοτητα κατασκευης ανω του μετριου. Μιλαμε για μια συσκευη διαμαντι πραγματικο. Δε μασαει τιποτα και ακομη ειναι πληρως λειτουργικο με οτι και αν του φορεσα. Σα κατι παναρχαια HTC HD2 το κοβω,  που αρνουνται να πεθανουν.

Αντιθετα το LG G4 , ειναι πολυ ομορφο, φαινεται αρκετα στιβαρο και βολικο στο χερι μου (παροτι εκανα αρκετες μερες να το συνηθισω), αλλα δεν εμπνεει την ιδια εμπιστοσυνη πλεον η εταιρεια, και με αυτα που συμβαινουν , δεν ειναι και λιγοι αυτοι που το σκοτωνουν κυριολεκτικα στα μεταχειρισμενα. 320€ εδωσα για το κινητο. Να μου πουνε οτι ειναι root σε περιπτωση σερβις , θα τους παρει ο διαολος κανονικα.

Δημοσ.

LGαρα!

Backup καθε μερα,αγχος μη φυγεις καπου 3 μερες και πεθανει το κινητο,αναβαθμιση σε 6 και downgrade μπας και δουλευει(και κατα τα αλλα κραζουμε αλλες εταιρειες που αργουν να δωσουν αναβαθμισεις) burn-in,service που σου λεει οτι το κανες ροοτ(η υγρασια παλιωσε),αλλα συγνωμη δεν εχω το κινητο,αρα δεν εχω δικαιωμα να εκφερω αποψη,οποτε καθομαι με τη σοκοφρετα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να εχω το κινητο για να εχω αποψη;...Το οτι το εχουν φιλοι-γνωστοι(που τους το προτεινα)και εχουν βαρεθει να μπαινουν στην διαδικασια backup-αποστολη στο service-αναμονη-επιστροφη κινητου δεν μετραει;....Στον αλλο που ετυχε μεσα στις γιορτες και ηταν αρκετες μερες χωρις κινητο δεν μετραει;

Ναι πραγματι το P8 μεγαλη μουφα....

Εσυ σωστα εισαι ευχαριστημενος γιατι σου δουλευει κομπλε αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν υπαρχει μια αρνητικη διαθεση για το κινητο και τις συμπεριφορες του service

Για το V10 αντιθετως διαβαζω πολυ καλα σχολια και χωρις προβληματα

Και τα λεω ολα αυτα γιατι ειχα 3 κινητα LG στο παρελθον και ειναι κριμα να συμβαινουν αυτα

Και εσυ που δεν εχεις τη συσκευη μπηκες εδω μεσα να αναφερεις τι; Την αποψη σου; Δεν μετραμε αποψεις αγαπητε μονο περιπτωσεις και εμπειριες. 

Το τι τρολλαρισμα εχει πεσει εδω μεσα απο τις ψηφους και μονο δεν υπαρχει μπαινεις εσυ μπαινει και ο αλλος και βρουμ βγαλαμε προβληματικη την συσκευη. 

Η δικια μου εμπειρια λοιπον λεει οτι το κινητο ειναι απροβληματιστο πουλαει σαν ζεστο ψωμακι στο σκρουτζ και οχι μονο και ειναι ισως η πιο vfm συσκευη για να αγορασει καποιος σημερα.

Ολες οι συσκευες μπορει να παρουσιασουν προβλημα δεν ξερω για το p8 σου αν ειναι απροβληματιστο μια βολτα ομως στο myphone θα σε πεισει πως υπαρχουν αρκετα προβληματα τοσο σε software οσο και σε hardware. Δεν ειδα κανεναν κατοχο lg g4 να μπαινει και να λεει την αποψη του εκει παρα μονο οι κατοχοι του να μοιραζονται τους προβληματισμους τους.

Σορρυ αν νομιζεις πως σου βαζω χερι αλλα καμια σχεση ας κρατισουμε το τοπικ καθαρο και ας διαβαζουμε μονο εμπειριες οχι τρολλαρισματα του τυπου "σας το ειπα εγω ποτε lg" κλπ που εκανε ενα αλλο μελος στο τοπικ.

cheers

Εdit να και ενα καλο παραδειγμα στα γραφομενα μου

LGαρα!

Backup καθε μερα,αγχος μη φυγεις καπου 3 μερες και πεθανει το κινητο,αναβαθμιση σε 6 και downgrade μπας και δουλευει(και κατα τα αλλα κραζουμε αλλες εταιρειες που αργουν να δωσουν αναβαθμισεις) burn-in,service που σου λεει οτι το κανες ροοτ(η υγρασια παλιωσε),αλλα συγνωμη δεν εχω το κινητο,αρα δεν εχω δικαιωμα να εκφερω αποψη,οποτε καθομαι με τη σοκοφρετα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...