Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως απο οτι εχω καταλάβει κατι παιζει με το δικτυο για πιθανοτητες bootlop... To downgrade δεν πιστευω οτι θα σε σωσει..

Δημοσ.

Κανένα νέο για την στάση της LG στο θέμα ? Καμία ανακοίνωση ?

Μόλις σύγκρινα την οθόνη του LG G4 με την οθόνη του Samsung S4.
Έμεινα έκπληκτος,καθώς είδα ότι τα χρώματα του S4 είναι πιο ωραία και πιο ρεαλιστικά από του G4,με αρκετή διαφορά.Πως και έτσι,όμως ? :huh: 

Δημοσ.

Το πιο ρεαλιστικά δε θα το λεγα... πιο ψεύτικα ναι.  

είναι πιο έντονα στο samsung λoγω amoled οθονης. του G4 τα δεινχει πιο 'φυσικά΄

btw παρτίδα 512 εδώ με ΜΜ v20d , ολα καλά μέχρι στιγμής.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι και γω ένας από τους τυχερούς που αγόρασε το G4. Εγώ προς το παρόν δεν έχω το φαινόμενο του Boot Loop αλλά παρουσιάστηκαν τα παρακάτω προβλήματα:

Το πρώτο πρόβλημα που είχα και είχε συμβεί 2 φορές ήταν σε εισερχόμενη κλήση και ενώ ο συνομιλητής είχε τερματίσει την κλήση εμένα φαινόταν η κλήση να παραμένει ενεργή, να μη μπορώ να την τερματισώ, άλλοι που με καλούν να φαίνεται ότι δεν απαντάω και γω δεν έχω ενημέρωση για τη νέα κλήση. Ο μόνος τρόπος που βρήκα τότε ήταν η επανεκκίνηση αλλά επειδή είχε συμβεί 2 φορές δεν έδωσα σημασία.

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν το εξής Ξαφνικά δέχομαι κλήση αλλά χωρίς να πάρω την ειδοποίηση στο Bluetooth το οποίο ήταν ανοικτό και συνδεμενο με τη συσκευή γιατί νωρίτερα είχα δεχθεί άλλη κλήση. Απαντάω και μετά την κλήση προσπαθω να βρω που είναι το πρόβλημα και διαπιστώνω ότι το WiFi ανοίγει και κλείνει συνεχώς χωρίς να μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο του γραφείου, το Bluetooth αν και ανοικτό και συνδεμένο με το Hands-free δε δέχεται ούτε απαντάει κλήσεις. Αφού έχω κάνει επανεκκίνηση και τερματισμό χωρίς αποτέλεσμα μιλάω με το σέρβις στην Αθήνα όπου μου προτείνουν να γυρίσω το τηλέφωνο σε εργοστασιακές ρυθμίσεις που όπως ήταν λογικό το πρόβλημα παρέμεινε και μετά. Φεύγει το τηλέφωνο για Αθήνα (είμαι από Κρήτη) και μαθαίνω από το σέρβις ότι έγινε αλλαγή πλακέτας (νέο S/N νέο IMEI). Γυρίζει το κινητό πισω6είμαι λίγο επιφυλακτικός στην αρχή, αλλά όλα πήγαιναν καλά μέχρι πριν μερικές μέρες οπου τα προβλήματα με τους ρευματισμούς των εισερχομένων κλήσεων ξανά παρουσιάστηκαν. Χθες συγκεκριμένα χρειάστηκε 2 φορές να κάνω επανεκκίνηση μετά από κλήση που δεν τερματίστηκε. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Δε ξέρω αν κάποιος από εδώ μέσα είχε κανένα παρόμοιο πρόβλημα ή αν ξέρει τι πρέπει να κάνω. Βλέπω να φεύγει ξανά για το σέρβις το κινητό. Κρίμα τόσα λεφτά για κινητό τώρα η τιμή του έχει πέσει στα μισά λεφτά της αγοράς μετά από 6 μήνες.

Δημοσ.
Το πρώτο πρόβλημα που είχα και είχε συμβεί 2 φορές ήταν σε εισερχόμενη κλήση και ενώ ο συνομιλητής είχε τερματίσει την κλήση εμένα φαινόταν η κλήση να παραμένει ενεργή, να μη μπορώ να την τερματισώ, άλλοι που με καλούν να φαίνεται ότι δεν απαντάω και γω δεν έχω ενημέρωση για τη νέα κλήση. Ο μόνος τρόπος που βρήκα τότε ήταν η επανεκκίνηση αλλά επειδή είχε συμβεί 2 φορές δεν έδωσα σημασία.

Τερματιζεις την κληση απο την notification bar. Κοινο σε αρκετα μετα την αναβαθμιση σε marshmallow αυτο που λες. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Παρακολούθησα με ενδιαφέρον από την αρχή το topic μιας και ενδιαφέρομαι για την αγορά του G4 ωστόσο θέλω να πω κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση οι παρακάτω αναφορές δεν είναι hate προς την LG. Είναι απλώς οι εμπειρίες μου.

Αρχικά ήμουν κάτοχος του G2 το οποίο μου βγήκε εξαίσιο κινητό χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως (ούτε κίτρινες οθόνες ούτε τίποτα). Αυτή τη στιγμή έχω G3 το οποίο δυστυχώς δεν αποδείχτηκε τόσο ποιοτικό όσο ο προκάτοχος του. Για αρχή μου έβγαλε πρόβλημα με την μπαταρία την οποία δεν μου κάλυπτε η εγγύηση γιατί ήταν πέρα των 6 μηνών σύμφωνα με την Procordia. Το κινητό είχε παραμείνει 43 μέρες στο service διότι δεν υπήρχε ανταλλακτικό. Στη συνέχεια λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών που ανέβαζε το κινητό και συνεχίζει να ανεβάζει μου παρουσίασε κίτρινο στίγμα στην οθόνη πάνω αριστερά. Το κινητό είναι ακόμα στην εγγύηση. Το ξαναπηγα στην Procordia και αποφάνθηκαν ότι το είχα κάνει root και βγαίνει εκτός εγγύησης. Κάτι τέτοιο δεν είχα κάνει από τη μέρα που το πήρα πάρα μόνο τις αναβαθμίσεις του από το LG PC Suite. Ωστόσο φυσικά δεν γνωρίζω αν το κινητό είχε πειραχθει από πριν μιας και ήταν εισαγόμενο (πράγμα που προσωπικά αμφιβάλω). Εκτός αυτών των γεγονότων είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το κινητό μιας και πότε δεν μου κόλλησε στο παραμικρό.

Τώρα όσο αφορά το G4 δε θα μπω στον κόπο να ρωτήσω για το bootloop μιας και αυτό πρόκειται λίγο πολύ για θέμα τύχης. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το κινητό παρουσιάζει τυχόν άλλα προβλήματα όπως υψηλές θερμοκρασίες σαν το G3. Η μπαταρία του φαντάζομαι θα κυμαίνεται στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα με του G3. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από Σκρουτζ και αν γίνεται να δω κατά την αγορά του κινητού αν αυτό τυχόν έχει rootαριστει ούτως ώστε να αποφύγω τυχόν αντίστοιχο πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο bootloop.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Κατοχος του g4 δεν ειμαι αν και το σκεφτομουν. Εδω και 1,5 χρονο εχω το g3 d855 2gb ram, το οποιο παρουσιασε προβλημα με την μπαταρια του στους 8 μηνες ενω η εγγυηση της ηταν 6 μηνες. Το κινητο εσβηνε στα καλα του καθουμενου μονο του και ετρωγε ακυρα ρεσταρτς σε ακυρες στιγμες. Αλλαχτηκε και παλι μετα απο 8 μηνες η μπαταρια (καινουρια) δειχνει να ψοφαει οχι ομως να σβηνει το κινητο, αυτο που γινεται ειναι να τελειωνει πολυ γρηγορα και να φορτιζει υπερβολικα γρηγορα. Θα το αλλαζα μονο για μελλοντικο g6 ή s8 κτλπ.

Δημοσ.

Εγω θα σου πω κατι πολυ συνηθισμενο. Το G4 οπως ολα τα κινητα μπορει να παρουσιασει οποιουδηποτε ειδους προβλημα. Πχ εγω το εχω 2 μηνες χωρις προβλημα, αλλα δε ξερω τι θα μου ξημερωσει με αυτο το κινητο. Αν δεν ειχα αλλες προτεραιοτητες, θα το εδινα για να παρω το V10. Παρολα αυτα το κινητο ειναι αριστο σε οτι κανεις. Μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο, καθως η εταιρεια εχει βαλθει να τρελανει τους παντες (και να τους εκνευρισει ταυτοχρονα).

Αυτο που λες οτι σου ειπε η procordia οτι το εκανες root , ενω δεν εχει γινει , μαλλον εχει αρχισει και γινεται "πολιτικη" του service τους και η κυρια LG συμφωνει και σου λεει "αφου λεει το επισημο σερβις οτι το ρουταρατε, ετσι θα ειναι". Στειλε στην LG να δεις οτι κατι τετοιο θα σου πει και οτι θα σου στειλει κατι του τυπου "δε μπορουμε να κανουμε τιποτα". Δεν εχει πολλα ανταλλακτικα για αντικατασταση, σου πεταει ενα "το'χετε κανει ρουτ" και εχει γινει τωρα γνωστη η καραμελα τους, η οποια ειναι για καταγγελια μαζικη.

Αν δεις στο myphone.gr , στο θεμα του G4 με το bootloop, θα δεις οτι σε 3 ατομα που τουλαχιστον ειναι ενεργα στο φορουμ , τους εχει πει το ιδιο , και τους αφηνει με κινητο τουβλο. Ταχα το εκαναν root. 

Μετα απο αυτες τις πρακτικες, πες μου τωρα αν εγω,εσυ, ο παραδιπλα , θα επιλεξουμε ή θα προτεινουμε ξανα την LG για κινητα ειδικα. Και ενω μεχρι πριν 2 μηνες ημουν υπερμαχος της LG, αγαπησα σιγα σιγα το G4 γιατι ειναι εξαιρετικο, πλεον δε θα σκεφτω ποτέ ξανα LG...Εχει τελειωσει για μενα. 

Δημοσ.

Όσον αφορά την θερμοκρασία του G4 που αναφέρθηκε παραπάνω,έχω να πω ότι το κινητό ναι μεν ζεσταίνεται αλλά δεν καίγεται σχεδόν ποτέ (τουλάχιστον στο δικό μου,αφού το δοκίμασα αρκετές ώρες με παιχνίδια κλπ.) Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι η LG με την 2Κ ανάλυση της οθόνης και λοιπά χαρακτηριστικά που ίσως να ''ζεσταίνουν'' το κινητό,έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.

Όσον αφορά την θερμοκρασία του G4 που αναφέρθηκε παραπάνω,έχω να πω ότι το κινητό ναι μεν ζεσταίνεται αλλά δεν καίγεται σχεδόν ποτέ (τουλάχιστον στο δικό μου,αφού το δοκίμασα αρκετές ώρες με παιχνίδια κλπ.) Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι η LG με την 2Κ ανάλυση της οθόνης και λοιπά χαρακτηριστικά που ίσως να ''ζεσταίνουν'' το κινητό,έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Οντως, εχω νιωσει να ζεσταινεται σε πραγματικα βαριες εργασιες. Αλλα το'χω νιωσει και με το 4G πολυ ωρα να ζεσταινεται , αλλα οχι να "ζεματαει". :) 

Δημοσ.

Εγω θα σου πω κατι πολυ συνηθισμενο. Το G4 οπως ολα τα κινητα μπορει να παρουσιασει οποιουδηποτε ειδους προβλημα. Πχ εγω το εχω 2 μηνες χωρις προβλημα, αλλα δε ξερω τι θα μου ξημερωσει με αυτο το κινητο. Αν δεν ειχα αλλες προτεραιοτητες, θα το εδινα για να παρω το V10. Παρολα αυτα το κινητο ειναι αριστο σε οτι κανεις. Μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο, καθως η εταιρεια εχει βαλθει να τρελανει τους παντες (και να τους εκνευρισει ταυτοχρονα).

Αυτο που λες οτι σου ειπε η procordia οτι το εκανες root , ενω δεν εχει γινει , μαλλον εχει αρχισει και γινεται "πολιτικη" του service τους και η κυρια LG συμφωνει και σου λεει "αφου λεει το επισημο σερβις οτι το ρουταρατε, ετσι θα ειναι". Στειλε στην LG να δεις οτι κατι τετοιο θα σου πει και οτι θα σου στειλει κατι του τυπου "δε μπορουμε να κανουμε τιποτα". Δεν εχει πολλα ανταλλακτικα για αντικατασταση, σου πεταει ενα "το'χετε κανει ρουτ" και εχει γινει τωρα γνωστη η καραμελα τους, η οποια ειναι για καταγγελια μαζικη.

Αν δεις στο myphone.gr , στο θεμα του G4 με το bootloop, θα δεις οτι σε 3 ατομα που τουλαχιστον ειναι ενεργα στο φορουμ , τους εχει πει το ιδιο , και τους αφηνει με κινητο τουβλο. Ταχα το εκαναν root.

Μετα απο αυτες τις πρακτικες, πες μου τωρα αν εγω,εσυ, ο παραδιπλα , θα επιλεξουμε ή θα προτεινουμε ξανα την LG για κινητα ειδικα. Και ενω μεχρι πριν 2 μηνες ημουν υπερμαχος της LG, αγαπησα σιγα σιγα το G4 γιατι ειναι εξαιρετικο, πλεον δε θα σκεφτω ποτέ ξανα LG...Εχει τελειωσει για μενα.

Στην ουσία αυτό που έχει γίνει τώρα είναι ότι δεν μπορείς να είσαι καλυμμένος από την ίδια την αντιπροσωπεία. Το θέμα είναι πως δεν γίνεται να μην υπάρχει κάποιος τρόπος να φανεί ότι το κινητό δεν έχει όντως root. Κι αυτό πιο πολύ με νοιάζει στην περίπτωση αγοράς του G4 αν παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα να μπορώ κάπως να είμαι εξασφαλισμενος. Καλώς ή κακως αυτή τη στιγμή δεν δύναμαι να δώσω παραπάνω χρήματα για κινητό όποτε μία καλή περίπτωση γι αυτά τα λεφτά είναι το G4 κι ας έχω φάει ήδη ήττα. Σε άλλη περίπτωση δεν θα έπαιρνα LG ούτε γω. Δεν υφίσταται να παίρνεις κινητό και να στο βγάζουν off χωρίς πραγματικά να φταις.

Όσο για τους χρήστες που απάντησαν για το θέμα των θερμοκρασιών τους ευχαριστώ.

ΥΓ Επειδή δεν το ανέφερα στο αρχικό ποστ μου το θέμα με την εγγύηση προέκυψε ακριβώς μία βδομάδα πριν. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσω 132 ευρώ που μου ζήτησαν για να αλλάξω την οθόνη του κινητού για το κίτρινο στίγμα που έβγαλε και το οποίο είναι καθαρά θέμα hardware αφού το κινητό πάσχει από υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...