Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπηρξαν περιστατικα και σε lollipop. Απλα νομιζω ηταν απειροελαχιστα και πρεπει να ειχαν 100% σχεση με ελαττωματικη μητρικη.

Μου δινει μια αισθηση οτι ειχε καποιο θεμα ηδη και το αποτελειωσε με το update. Και ειναι σε οποιον κατσει η φαση.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπηρξαν περιστατικα και σε lollipop. Απλα νομιζω ηταν απειροελαχιστα και πρεπει να ειχαν 100% σχεση με ελαττωματικη μητρικη.

Μου δινει μια αισθηση οτι ειχε καποιο θεμα ηδη και το αποτελειωσε με το update. Και ειναι σε οποιον κατσει η φαση.

Σε όλους κάποια στιγμή θα κάτσει
Δημοσ.

Αν ειναι να κατσει σε ολους και φαει μια μαζικη αναφορα η LG , δε ξερω τοτε τι θα γινει. Δε θα επρεπε αν υπαρχουν υποψιες οτι θα κατσει σε ολους, να αποσυρουν το τηλεφωνο απο την αγορα μεχρι να βρουνε τι φταιει; Ετσι θα εκανε ενας σωστος επαγγελματιας. 

• Like 3
Δημοσ.

Burn in ειναι το εχω και εγω.Φαινεται κυριως στο γκρι φοντο του Tapatalk.To παρατηρησα λιγες μερες αφου γυρισε απο το service για αλλαγη πλακετας λογω bootloop.Τωρα δεν ξερω τι να κανω-εαν πρεπει να το ξαναστειλω για αλλαγη οθονης.Το προγραμμα που λεει πιο πανω ο Ντινος το εγκατεστησα σημερα και θα το αφησω να τρεξει ολο το βραδυ γιατι θελει ωρες να λειτουργει.Δεν περιμενω και πολλα αλλα δεν εχω να χασω και τιποτα.Θα ενημερωσω αυριο για την αποτελεσματικοτητα του.

Δημοσ.

Αν ειναι να κατσει σε ολους και φαει μια μαζικη αναφορα η LG , δε ξερω τοτε τι θα γινει. Δε θα επρεπε αν υπαρχουν υποψιες οτι θα κατσει σε ολους, να αποσυρουν το τηλεφωνο απο την αγορα μεχρι να βρουνε τι φταιει; Ετσι θα εκανε ενας σωστος επαγγελματιας.

Εγώ θα το πάω Procordia αύριο και θα τους πω να το κάνουν και downgrade στο 5.1.1 να με βγάλουν από τον κόπο.
Δημοσ.

Εγώ θα το πάω Procordia αύριο και θα τους πω να το κάνουν και downgrade στο 5.1.1 να με βγάλουν από τον κόπο.

Θα στο έκαναν έτσι κι αλλιώς.. Μάλιστα στα τελευταία service βάζουν και 5.1 με κλειδωμένα τα update, δηλαδή σε κάποιους δεν βγάζει OTA Update και ας έχει έρθει.

Δημοσ.

Θα στο έκαναν έτσι κι αλλιώς.. Μάλιστα στα τελευταία service βάζουν και 5.1 με κλειδωμένα τα update, δηλαδή σε κάποιους δεν βγάζει OTA Update και ας έχει έρθει.

Και πως ακριβως ειναι "κλειδωμενα" τα update? Πως επεμβαινουν σε κατι που ειναι καθαρα θεμα συστηματος, χωρις root? Εκτος και αν απενεργοποιουν το update απλα και ο αλλος ακομη πιο απλα μπορει να το ενεργοποιησει ξανα

Δημοσ.

Και πως ακριβως ειναι "κλειδωμενα" τα update? Πως επεμβαινουν σε κατι που ειναι καθαρα θεμα συστηματος, χωρις root? Εκτος και αν απενεργοποιουν το update απλα και ο αλλος ακομη πιο απλα μπορει να το ενεργοποιησει ξανα

Όχι, 2-3 άτομα δεν μπορούν να λάβουν το update μετά το service, μόνο με lgup.

Ίσως βάζουν κάποια έκδοση λογισμικού χώρας που δεν έχει λάβει ακόμα την 6.0; Κατι άλλο; Δεν ξερω

Δημοσ.

Όχι, 2-3 άτομα δεν μπορούν να λάβουν το update μετά το service, μόνο με lgup.

Ίσως βάζουν κάποια έκδοση λογισμικού χώρας που δεν έχει λάβει ακόμα την 6.0; Κατι άλλο; Δεν ξερω

Και καπως ετσι, θετουν και τη συσκευη εκτος εγγυησης με τον ανυποψιαστο πελατη να νομιζει οτι του διορθωσαν το προβλημα με αυτο τον τροπο... Αν βαζουν ρομ αλλης χωρας και το'χουν καταγεγραμμενο, σα να σου λενε "σου κοβουμε την εγγυηση, χ3στηκαμε αν παθεις κατι- εισαι ρουτ- εισαι εκτος- εισαι μακακας :P "

Δημοσ.

Κρίμα είχα την ελπίδα πως θα είναι οκ κινητό αλλά πάμε για άλλα , ευτύχως που δε το πήρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παίδες,

Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, αλλά το θέμα με το bootloop που έχει προκύψει σε πολλούς, με κρατάει πίσω.

Καταρχάς, αν το πάρω καινούριο, δε θα έχω παρτίδα 604 ή 605 λογικά;; Επίσης, εγώ δε κάνω ποτέ επαναφορά από Google λογαριασμό κατά το setting up της συσκευής, οπότε οι πιθανότητες να "πέσω" σε bootloop, δεν είναι πολύ μικρές;;

Δημοσ.

Τελικα αρχιζω και μεταπειθομαι οτι δεν εχει να κανει με το setup as new. Οι πιθανοτητες παντα ειναι ιδιες. Προχωρας με δικο σου ρισκο, εγω παντως μετα απο οσα βλεπω με την procordia και την LG Hellas, δε μπορω να το προτεινω σε κανεναν απολυτως το τηλεφωνο.

Και ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος στους 2 μηνες που το εχω στην κατοχη μου

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παίδες,

Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, αλλά το θέμα με το bootloop που έχει προκύψει σε πολλούς, με κρατάει πίσω.

Καταρχάς, αν το πάρω καινούριο, δε θα έχω παρτίδα 604 ή 605 λογικά;; Επίσης, εγώ δε κάνω ποτέ επαναφορά από Google λογαριασμό κατά το setting up της συσκευής, οπότε οι πιθανότητες να "πέσω" σε bootloop, δεν είναι πολύ μικρές;;

Οι πιθανότητες να πέσεις σε bootloo σαφώς μειόνωνται αλλά και πάλι θα είσαι ''ευάλωτος''.. Βέβαια,δεν ξέρουμε τι (θα) ισχύει στις νέες,επόμενες παρτίδες,οπότε σκέψου το καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...