Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το μαυρο δερμα και εχει και ενα χρυσο καπακι. Δε ξερω αν το εχουν ολα ή μονο το μαυρο δερμα. 

ΚΑΝΕΙΣ δε μπορει να εγγυηθει για το θεμα του bootloop. Προχωρας με δικο σου ρισκο. Εγω το 'χω 2 μηνες , παρτιδα 601, χωρις να εχει κανει κιχ. Αν θα μου βγαλει προβλημα μελλοντικα δε μπορω να το ξερω. 

Κατσε μη στο κανει και σου πουνε οτι το εχεις κανει ρουτ και σε σενα , γιατι γελαει ο κοσμος με τις πρακτικες της LG τωρα τελευταια..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μια τελευταία ερώτηση και καλύφθηκα μάλλον..Αν κολλήσει και είτε είναι εκτός εγγύησης (μετά τα 2 χρόνια) είτε δεν το αναγνωρίζει το σέρβις, η συσκευή δεν σώζεται με τίποτα και απλά πετιέται?

Δημοσ.

Κατσε μη στο κανει και σου πουνε οτι το εχεις κανει ρουτ και σε σενα , γιατι γελαει ο κοσμος με τις πρακτικες της LG τωρα τελευταια..

Εγώ είμαι λίγο ψιλοτρομοκρατημένος ακόμη και με την επιλογή ποιας εφαρμογής να κατεβάσω,γι'αυτό ακριβώς το λόγο !

Πώς μπορώ να αποδείξω εξαρχής,πριν δοθεί το τηλέφωνο στα χέρια τους (μακάρι να μην το δώσω ποτέ) ότι δεν είναι ρουταρισμένο ?

Κάποιος τρόπος ?Εγώ κατέβασα το CPU-Z και έβγαλα screenshot το System,αλλά δεν ξέρω αν αρκεί μόνο αυτό...

Και μια τελευταία ερώτηση και καλύφθηκα μάλλον..Αν κολλήσει και είτε είναι εκτός εγγύησης (μετά τα 2 χρόνια) είτε δεν το αναγνωρίζει το σέρβις, η συσκευή δεν σώζεται με τίποτα και απλά πετιέται?

Αν σώζεται με Hard Reset (δηλαδή έχει υποστεί Software Bootloop) θα είσαι τυχερός,γιατί σε πολλούς που διαβάζω στο εξωτερικό δεν γίνεται τίποτα. 

Δημοσ.

Καμμια υπευθυνη δηλωση του Ν.1599 μου φαινεται θα χρειαζεται οτι δεν ειναι root :P 

Εγω δε τρομοκρατηθηκα ιδιαιτερα. Αν μου κατσει και μου πουνε κανα τετοιο κουφο, θα παω απο εκει (παροτι ειμαι στην αλλη ακρη). Θα μεινω σε μια θεια που εχω και θα βαριουνται να βλεπουν τη φατσα μου καθημερινα. Βεβαια ειναι μετρημενα τα περιστατικα, αλλα υπαρκτα (αυτα που τους λενε μουφες περι ρουτ). Αν υπαρχουν και αλλοι που δεν εχουν ιδεα απο φορουμ , δεν ξερω! 

Δημοσ.

Λοιπόν. Το κινητό βάρεσε το πρώτο(software related) bootloop πάλι, μετά το service. Πρέπει να έχουν περάσει δύο μήνες. Όλα στο cloud εκτός εφαρμογών φυσικά, πάλι setup as new έκανα. ΑΛΛΆ, έχουν κολλήσει και pixels στην οθόνη, δεν ξέρω πως. Έβαλα ένα πρόγραμμα που αλλάζει χρώματα ΠΟΛΎ γρήγορα και έχει διορθώσει σχεδόν τελείως το πρόβλημα. Το έβαλα πάλι, να το καθαρίσει και βλέπουμε. Είχε κολλήσει το σήμα του nfc, το ρολόι, και γενικά ότι είναι στο status bar.

Edit:

Έφτιαξε τελείως. Να πω πως έγινε το bootloop. Είναι 100000% σίγουρο πως το πρόβλημα είναι το δίκτυο. Ποτέ δεν μου έκανε bootloop σε κάτι άλλο. Σήμερα λοιπόν πήγα να ανεβάσω ένα βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube, και επειδή το internet σπίτι είναι αργό, έβαλα hotspot το vodafone μου που έχω πολλά data. Εκεί που πάω να συνδεθώ, πατούσα πάνω στο δίκτυο που ήθελα(hotspot) πατούσα connect, αλλά τίποτα. Αυτό κολλημένο στο connx του γείτονα. Ε και μετά πήγα να κλείσω το wifi νομίζω και έπεσε σε bootloop. Η ίδια γαμωκατάσταση κάθε φορά.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι έχω 120+ εφαρμογές και πρέπει να κάτσω να τις περάσω από την αρχή, χωρίς restore και να βάλω manually τα στοιχεία μου ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Αν δεν είχε πέσει η αξία του θα το πούλαγα και θα πήγαινα στο S6, δεν την παλεύω άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Το κινητό βάρεσε το πρώτο(software related) bootloop πάλι, μετά το service. Πρέπει να έχουν περάσει δύο μήνες. Όλα στο cloud εκτός εφαρμογών φυσικά, πάλι setup as new έκανα. ΑΛΛΆ, έχουν κολλήσει και pixels στην οθόνη, δεν ξέρω πως. Έβαλα ένα πρόγραμμα που αλλάζει χρώματα ΠΟΛΎ γρήγορα και έχει διορθώσει σχεδόν τελείως το πρόβλημα. Το έβαλα πάλι, να το καθαρίσει και βλέπουμε. Είχε κολλήσει το σήμα του nfc, το ρολόι, και γενικά ότι είναι στο status bar.

Edit:

Έφτιαξε τελείως. Να πω πως έγινε το bootloop. Είναι 100000% σίγουρο πως το πρόβλημα είναι το δίκτυο. Ποτέ δεν μου έκανε bootloop σε κάτι άλλο. Σήμερα λοιπόν πήγα να ανεβάσω ένα βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube, και επειδή το internet σπίτι είναι αργό, έβαλα hotspot το vodafone μου που έχω πολλά data. Εκεί που πάω να συνδεθώ, πατούσα πάνω στο δίκτυο που ήθελα(hotspot) πατούσα connect, αλλά τίποτα. Αυτό κολλημένο στο connx του γείτονα. Ε και μετά πήγα να κλείσω το wifi νομίζω και έπεσε σε bootloop. Η ίδια γαμωκατάσταση κάθε φορά.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι έχω 120+ εφαρμογές και πρέπει να κάτσω να τις περάσω από την αρχή, χωρίς restore και να βάλω manually τα στοιχεία μου ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Αν δεν είχε πέσει η αξία του θα το πούλαγα και θα πήγαινα στο S6, δεν την παλεύω άλλο.

Αυτά διαβάζω και αρχίζω και ανησυχώ όλο και πιο πολύ για το δικό μου...

Δημοσ.

Αυτά διαβάζω και αρχίζω και ανησυχώ όλο και πιο πολύ για το δικό μου...

Αδερφε βρες καπου να το δωσεις να ηρεμησεις! :) Και εγω το σκεφτομουν αλλα δε νομιζω οτι θα το πραξω! Οτι γινει!

Δημοσ.

100

More like 240-250.

Turns out I'm not alone. (από το internet. Ψάξτε LG G4 burn in)

Έχει και burn-in το πολυαγαπημένο μας G4.

Τελικά δεν έχει φτιάξει, όποτε του έρθει το κάνει.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG

Το χειρότερο είναι ότι όταν το πήρα, έδειχνε τέλειο. Πάνω πάνω είχε μία γραμμή leak, όπως 99% των G4, αλλά εκτός αυτού τίποτα άλλο. Μετά το bootloop, τώρα bootloop και αυτό μαζί. Ήθελα flagship δεν καθόμουν με το Moto G μου που δεν έβγαλε ποτέ κιχ. :(

Άντε τώρα να μαζέψω χρήματα από το χαρτζιλίκι, άντε να πουλήσω αυτό, άντε άντε άντε. 

Ώρες ώρες θέλω να πάρω ένα iPhone και να ξεμπερδεύω για 2-3 χρόνια, αλλά μετά σκέφτομαι τις ελευθερίες του Android και δεν μπορώ να το κάνω.

896291c70fe3a2e5d4cbaf003ac14a8c.jpg

Δημοσ.

More like 240-250.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG

Το χειρότερο είναι ότι όταν το πήρα, έδειχνε τέλειο. Πάνω πάνω είχε μία γραμμή leak, όπως 99% των G4, αλλά εκτός αυτού τίποτα άλλο. Μετά το bootloop, τώρα bootloop και αυτό μαζί. Ήθελα flagship δεν καθόμουν με το Moto G μου που δεν έβγαλε ποτέ κιχ. :(

Άντε τώρα να μαζέψω χρήματα από το χαρτζιλίκι, άντε να πουλήσω αυτό, άντε άντε άντε. 

Ώρες ώρες θέλω να πάρω ένα iPhone και να ξεμπερδεύω για 2-3 χρόνια, αλλά μετά σκέφτομαι τις ελευθερίες του Android και δεν μπορώ να το κάνω.

Για ευχέλαιο είναι γρήγορα ! Τίποτα που να μην έχει,έχει άραγε ?

• Like 1
Δημοσ.

More like 240-250.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG

εδω και καιρο φωναζω μακρια απο την κωλοlg ας παρουν ως μαθημα το παραδειγμα σου καποιοι που με ακυρωναν τοσο καιρο λες και εχω κανενα συμφερον

Δημοσ.

More like 240-250.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG

Eιχα ακριβως το ιδιο θεμα φιλε μου και μου αλλαξαν οθονη.ειναι καθαρα προβλημα οθονης.

Δημοσ.

Edit:

Τι παρτίδα είναι; Ήσουν και πριν setup as new;

Όντως το είχαμε πει ότι κάτι παίζει με δίκτυο..

Μπαίνω σε πειρασμό να δοκιμασω hotspot μήπως το αναπαραγω..

Όσο για το burn-in, σου ανέβασε θερμοκρασία κατά το bootloop; Δεν εξηγείται αλλιώς έτσι ξαφνικα;..

Δημοσ.

Τι παρτίδα είναι; Ήσουν και πριν setup as new;

Όντως το είχαμε πει ότι κάτι παίζει με δίκτυο..

Μπαίνω σε πειρασμό να δοκιμασω hotspot μήπως το αναπαραγω..

Όσο για το burn-in, σου ανέβασε θερμοκρασία κατά το bootloop; Δεν εξηγείται αλλιώς έτσι ξαφνικα;..

Ήταν 509, έγινε 603. Δεν έχω ιδέα αν ανέβασε θερμοκρασία, μπορεί. Τώρα που το έβγαλα από την φόρτιση και το άνοιξα δεν έχει.

Edit: Πέντε λεπτά μετά, έχει. Λες και είναι το status bar διάφανο όταν το κατεβάζεις για να καταλάβεις.

Σκέφτομαι μόλις αλλάξω οθόνη να το γυρίσω στο lollipop. Νομίζω ότι κανένας δεν είχε bootloop σε lollipop. Προκειμένου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μέχρι να έρθει το N λέω να κάνω αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...