Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Δοκίμασα να κάνω πάλι reboot στο κινητό και μπήκε πάλι σε bootloop. Κάνω Factory και επανέρχεται ξανά, setup as new και όλα πάλι οκ. Σε προηγούμενα σεταρίσματα χρησιμοποιούσα debloater ενώ αυτή τη φορά όχι. Προς το παρόν έχω ανοιγοκλείσει το κινητό περίπου 5-6 φορές και όλα είναι οκ

οπως ηταν επρεπε να το στειλεις στο σερβις να σου αλλαξουν την πλακετα μεχρι το επομενο  bootloop

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ,ισχύει όντως ότι άμα πέσει το κινητό με την οθόνη σπάει μόνο το tempered glass ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ,ισχύει όντως ότι άμα πέσει το κινητό με την οθόνη σπάει μόνο το tempered glass ?

Και εγω ετσι ξερω αλλα δεν μπορω να σου το επιβεβαιώσω.. Εχει κανεις καμια καλη θηκη π να ειναι ομορφη στα 20 ευρό το πολυ; βρηκα μια αλουμινιο αλλα δ εν ξερω αν ει αι πράγματι καλη.
Δημοσ.

Μενει να το δοκιμασεις για να μας πεις :P 

Εγω δε πιστευω οτι ειναι τοσο σουπερ ωστε να ισχυει κατι τετοιο... 

Δημοσ.

Βλέπω μια ξαφνική αυξηση των αναφορων για μη επισκευη των κινητων απο την Procordia λεγοντας οτι ειναι rooted..

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω μια ξαφνική αυξηση των αναφορων για μη επισκευη των κινητων απο την Procordia λεγοντας οτι ειναι rooted..

Όντως και εγώ διάβασα μία περίπτωση συγκεκριμένα όπου του το βγάλανε rooted λέγοντας ότι κατέβασε ο χρήστης μια εφαρμογή από Play Store η οποία του ρούταρε το κινητό,και είναι συνεπώς εκτός εγγύησης.Έλεος !

Δημοσ.

Στην κοπελα μου να το ελεγαν αυτο που δε ξερει και τοσα πραγματα απο root κλπ, θα καταλαβαινε οτι τη δουλευουν . Πραγματικα απαραδεκτοι.

Δημοσ.

με τοσες συσκευες που παρουσιαζουν bootloop και προβληματα καποια δικαιολογια επρεπε να βρουνε για να μην καλυψουν τις μλκες τους

Δημοσ.

με τοσες συσκευες που παρουσιαζουν bootloop και προβληματα καποια δικαιολογια επρεπε να βρουνε για να μην καλυψουν τις μλκες τους

Ετσι ειναι !!! Καποια δικαιολογια επρεπε να βρουν για να γλιτωσουν καμια ΄επισκευη΄ 

Μην ξεχναμε πως αυτη η επισκευη στοιχιζει λεφτα στην μαμα lg !!

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι !!! Καποια δικαιολογια επρεπε να βρουν για να γλιτωσουν καμια ΄επισκευη΄ 

Μην ξεχναμε πως αυτη η επισκευη στοιχιζει λεφτα στην μαμα lg !!

οχι απλα λεφτα αλλα πολλα λεφτα αφου αλλαζει ολη η μητρικη πλακετα με τις μνημες (ram της samsung, rom της toshiba), επεξεργαστη, modem, dac της  qualcomm κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον θελει τον επισημο Android Google Stock Dialer μπορει να το κατεβασει απο εδω και να το κανει εγκατασταση σαν απλο apk..

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/google-phone-2-05-07_rc4-release/google-phone-2-05-07_rc4-android-apk-download/

Με βολευει γιατι δειχνει τις αγαπημενες επαφες με μεγαλες εικονες και τον θεωρω πιο ομορφο.. Δεν αντικαθιστά την κανονικη εφαρμογη της LG απλα δινεις δικαιωματα και την βαζεις ως προεπιλογη 

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση..Επειδή εδώ και μήνες που έπεσε η τιμή του το γλυκοκοιτάζω για αγορά, αν πέσει σε bootloop και αλλάξει μια φορά η πλακέτα, μπορεί να το ξανακάνει μετά την πάροδο της εγγύησης στα 2 χρόνια? Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξω πριν τα 2 χρόνια και το παίρνω κυρίως για την κάμερα του που θα μου είναι χρήσιμη για πολύ καιρό. Επίσης επειδή ενδιαφέρομαι για το κόκκινο δέρμα το έχει κάποιος να μου πει αν είναι οκ αν είναι ποιοτικό, η φθείρεται εύκολα? Με τι χρώμα πλαστικό καπάκι συνοδεύεται μέσα στο κουτί εκτός από το δέρμα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...