Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει και το δικό μου αν είναι να τραβάμε συνέχεια back up Καληνύχτα.κίνηταρα αλλά άμα σε κρεμάει έτσι πιστεύω θα χάσει πολύ κόσμο η lg...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει και το δικό μου αν είναι να τραβάμε συνέχεια back up Καληνύχτα.κίνηταρα αλλά άμα σε κρεμάει έτσι πιστεύω θα χάσει πολύ κόσμο η lg...

Τι εννοεις "παει" ;

Παιδες δεν ανοιξαμε το thread για να κλαιμε τη συσκευη.. Το ανοιξαμε για να βρουμε καποια λυση και να ξερουμε τι μας γινεται.

Αν παθει καποιος bootloop να αναφερει:

1. Tην εκδοση Android που εχει. (LP ή MM).

2. Την σειρα της συσκευης του (505-512 ή 600+ ).

3. Αν περασε την MM πανω στην LP χωρις hard reset.

4. Αν εκανε επαναφορα δεδομενων απο Google κατα το σεταρισμα της συσκευης ή εκανε setup as new.

5. Ποτε το επαθε το bootloop; (Ηταν πάνω σε καποια εργασια που εκανε, ηταν αδρανης η συσκευή ή κατα την εναλλαγη WIFI/4G).

6. Αν το εφτιαξε κανοντας hard reset.

7. Τι του ειπε το service αν το πηγε.

Αλλιως δεν εχει νοημα να συζηταμε..

Ξερω οτι δεν ειναι δουλεια των χρηστων να βρουνε τη λυση, ειναι δουλεια της LG αυτη. Αλλα εδω που φτασαμε, που ηδη ξερουμε πολλα και ηδη βοηθησαμε πολλους χρηστες πιστευω οτι θα πρεπει να κανουμε μια καταγραφη να ξερουμε τι περιπου γινεται.

Παρακαλω λοιπον ολοι να αναφέρετε τα παραπανω..

In other news..

Εδω ειναι απο ενα φορουμ του εξωτερικου ολοι οι καταγγεγραμενοι χρηστες του G4 και μελη του φορουμ που επαθαν bootloop (τα 600+ ειναι ελαχιστα 3-4 στα 104) http://forums.hardwarezone.com.sg/100928777-post7935.html

Και εδω το bootloop thread στο Reddit με τα ποστ σε χρονολογικη σειρα και πραγματικα δεν μπορω να βρω συσκευη 600+ που επαθε bootloop περα απο 1-2 αναφορες https://www.reddit.com/r/lgg4/comments/4dibyz/bootlooped_post_your_info_here_megathread/

Δεν μπορω να μην ρωτησω.. Επαθε κανεις bootloop με κυρια γλωσσα στο κινητο του τα Αγγλικα;

• Like 1
Δημοσ.

Κανανε ported στο xda την καμερα του LG V10 και δουλευει αψογα και το Manual Video και εγγραφη 1080p σε 60fps.

Το μονο θεμα ειναι οτι δεν σωζει στην sd.. Εχει και καποια αλλα bugs, περισσοτερο εμφανισιακά οχι λειτουργικα αλλα τα διορθωνουν απο οτι βλεπω. 

Το κανετε εγκατασταση σαν απλο apk και δεν θελει root.

http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878

Δημοσ.

Το κινητο με μετρια προς αρκετη χρηση μου εβγαζε στην αρχη αρχη οταν το πρωτοπηρα περιπου 2-2και ωρες SOT..

Οταν εστρωσε η μπαταρια μετα απο καμια εβδομαδα μου εβγαζε 3-3και ωρες SOT.

Τωρα 3 μερες που εκλεισα το GPS (το ειχα ανοιχτο παντα τον προηγουμενο καιρο), με αρκετη χρηση (4G ανοιχτο για καμια ωρα και τις υπολοιπες ωρες WIFI, κανα 20λεπτο παιχνιδι, κατα τη διαρκεια της ημερας Facebook και SMS, ελαχιστο Chrome και καμια ωρα Spotify μου βγαζει πλεον 4-4και ωρες SOT σταθερα!

Πραγματικα μεγαλη βελτιωση, δεν το περιμενα.. Παρ ολο που οι εφαρμογες δεν χρησιμοποιουν παντα το GPS κι ας ειναι ανοιχτο, τελικα facebook και google play services το χρησιμοποιουσαν παρα πολυ με αποτελεσμα να πεφτει η μπαταρια.

Δημοσ.

Το κινητο με μετρια προς αρκετη χρηση μου εβγαζε στην αρχη αρχη οταν το πρωτοπηρα περιπου 2-2και ωρες SOT..

Οταν εστρωσε η μπαταρια μετα απο καμια εβδομαδα μου εβγαζε 3-3και ωρες SOT.

Τωρα 3 μερες που εκλεισα το GPS (το ειχα ανοιχτο παντα τον προηγουμενο καιρο), με αρκετη χρηση (4G ανοιχτο για καμια ωρα και τις υπολοιπες ωρες WIFI, κανα 20λεπτο παιχνιδι, κατα τη διαρκεια της ημερας Facebook και SMS, ελαχιστο Chrome και καμια ωρα Spotify μου βγαζει πλεον 4-4και ωρες SOT σταθερα!

Πραγματικα μεγαλη βελτιωση, δεν το περιμενα.. Παρ ολο που οι εφαρμογες δεν χρησιμοποιουν παντα το GPS κι ας ειναι ανοιχτο, τελικα facebook και google play services το χρησιμοποιουσαν παρα πολυ με αποτελεσμα να πεφτει η μπαταρια.

Εμένα πάντως χωρίς facebook και γενικά καθόλου φορτωμένο μου βγάζει με το ζόρι 3 ώρες. Ενώ με lolippop έβγαζε 4μιση.

Δημοσ.

Γιατι δε μετονομαζουμε το thread σε "γενικη συζητηση για το LG G4" ? Αφου δεν ειναι για bootloop μονο, για τις μπαταριες λεμε , για ολα λεμε. Αν θελει καποιος αντμιν ας το μετονομασει, θα ειμαστε λιγοτερο offtopic.

Δημοσ.

Λοιπον σημερα το κινητο εκανε επανεκκίνηση μονο του.. Σκεφτηκα για bootloop αλλα τιποτα...

Εκεινη τν ωρα καθαρισα τις εφαρμογές ανοιξα να ακουσω μουσικη και μ το που μπηκα στο zedge εκανε τν επανεκκίνηση

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μπορείτε να με θυμάστε στα αρχικά ποστ αυτού του thread. Το κινητό σήμερα έπαθε το ΤΡΊΤΟ συνολικά bootloop, δεύτερο σε σειρά 603 (περασμένη από την procordia μετά από service). Ύστερα από Hard reset στην 603 που το είχε πάθει το άνοιξα και όπως μου είχαν πει εδώ αρκετοί δεν έκανα restore από Google και το κινητό ήταν καθαρό. Σήμερα ξανά τα ίδια έχω χάσει πάσα ελπίδα. Δεν υπάρχει σωτηρία οποίος θέλει να το αγοράσει ας το αγοράσει και ας πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο procordia και να κάνει Hard reset χεσε με άμα ήταν έτσι θα έπαιρνα iPhone. Για μένα η LG έφαγε άκυρο μετά από όλη αυτή την ιστορία και κρίμα γιατί το κινητό είναι εξαιρετικό και σκεφτόμουν και για G5 αλλά τώρα ούτε καν. Στην διάθεση σας

Δημοσ.

Μπορεις με δυο λογια να μας εξηγησεις τι σχεση εχουν αυτα που ποσταρεις με το προβλημα του G4 ? 

Καλύτερα θα ήταν η LG να μείνει στα κλιματιστικά.Τα ίδια γινόταν και με το L9.Μεγάλη απάτη λέμε.

Εχει και εξαιρετικα πληντυρια, καθως και τα ψυγεια της ειναι πολυ καλα :P

Παντως ρε φιλε , οκ, το κινητο ειναι σφαιρα και σε ολα παει περιφημα, και το καταρρακωνει η εταιρεια μη επιλυοντας ενα προβλημα που θα μπορουσε να συμβει και σε αλλα κινητα. Αυτο την κανει αυτοματα αχρηστη; 
Να πω οτι ειναι ακατανοητες οι (μη) κινησεις της για την επιλυση του προβληματος, οκ... Αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα.. 
Δημοσ.

Μπορεις με δυο λογια να μας εξηγησεις τι σχεση εχουν αυτα που ποσταρεις με το προβλημα του G4 ? 

Μοιριζομαι πατατα απο google στο android 6. 

Mεχρι και τα nexus εχουν προβλημα με bootloop αρα μηπως τελικα ειναι θεμα του android και οχι του lg?Που προφανως ηταν στα πρωτα μοντελα και δεν επιανε ουτε hard reset;.

Κατι πρεπει να παιζει με τα δικαιωματα αν ειναι ετσι οπως τα λεω αυτη την υποψια εχω. 

Δημοσ.

Μοιριζομαι πατατα απο google στο android 6. 

Mεχρι και τα nexus εχουν προβλημα με bootloop αρα μηπως τελικα ειναι θεμα του android και οχι του lg?Που προφανως ηταν στα πρωτα μοντελα και δεν επιανε ουτε hard reset;.

Κατι πρεπει να παιζει με τα δικαιωματα αν ειναι ετσι οπως τα λεω αυτη την υποψια εχω. 

Χμ, εμενα με προβληματιζει το αλλο. Οτι η LG εκανε acknowledge σκαρτες πλακετες και τις αλλαζε. Δε συσχετιζε το προβλημα με το android 6.0, μιας και εχουν αναφερθει θεματα και στην 5.1. Βεβαια δε ξερουμε αν αυτα τα θεματα εχουν προελθει απο λαλακιες των χρηστων. Και ειναι ελαχιστα , καθως απο Δεκεμβρη και μετα που δοθηκε η αναβαθμιση εγινε το μεγαλο "μπαμ".

Τωρα αυτα απλα που διαβαζω στο λινκ φιλε μου μαλλον ειναι σχετικα με κακο apply του update που εκαναν οι πιο πολλοι (χωρις να φταινε αυτοι βεβαια ). Στα LG το προβλημα εμφανιζεται και μηνες μετά. Βεβαια ισως να εχεις δικιο και να παιζει κατι με δικαιωματα ή/και με drivers .. 

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν προλαβουμε και παρουμε το android "n" θα καταλαβουμε αρκετα πραγματακια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...