Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις εφαρμογές είχα επιλέξει για backup. Ναι από Lollipop

Ισως πηρε τιποτα απο Google δεδομενα της Lollipop στο backup..

Γενικα το μεγαλο θεμα με τα bootloop εγινε κατα το Update απο Lollipop προς ΜΜ και κατα ενα τεραστιο ποσοστο σε αυτους που δεν εκαναν hard reset..

Πιστευω (χωρις να ξερω 100% τον λογο) οτι αν κανεις hard reset > setup as new δεν θα ξαναεχεις προβλημα..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα που δεν έχω κάνει restore και πέαρασα τα πάντα χειροκίνητα υπάρχει πιθανότητα να την γλιτώσω;

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τώρα που δεν έχω κάνει restore και πέαρασα τα πάντα χειροκίνητα υπάρχει πιθανότητα να την γλιτώσω;

Ναι, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που επαθαν Software bootloop και δεν ξαναεπαθαν (προς το παρον) και μαλιστα οι περισσοτερες σε νεες παρτιδες 602, 603..

Και να εχεις επιλεξει Setup as new (εγκατασταση ως νεα συσκευη, δεν θυμαμαι πως το λεει ακριβως) στην αρχη κατα το σεταρισμα της συσκευης

Κατι παιζει με εφαρμογες της Google, Lollipop/Marshmallow και συγχρονισμο και τα παιζει το κινητο απο πλευρας software..

Εισαι βεβαια και σε επικίνδυνη παρτιδα (505-512) με θεμα στην μητρικη αλλα μην ανησυχεις γιατι δεν το κανουν ολες.. Και να σου βγαλει προβλημα θα αλλαξεις πλακετα και θα εχεις αλλα 2 χρονια εγγυηση χωρις προβληματα.

Οποτε μην σε νοιαζει, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παιρνεις που και που backup οπως εκανες και απλα τις φωτο κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να τις αποθηκευεις σε SD Card ή να το βαλεις να κανει αυτοματα backup σε καποιο προγραμμα οπως Dropbox ή Google Photos.

Οποιοσδηποτε κατοχος LG G4 θα πρεπει να τα κανει αυτα κατα τη γνωμη μου.. Ειναι η "θυσια"¨που πρεπει να κανουμε για την φοβερη τιμη που ειναι το κινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμο και αυτα που προσφερει, τουλαχιστον μεχρι να βρεθει λυση στο προβλημα. Μεσα στη χρονια πιστευω.

Δημοσ.

Μόλις ήρθε και το δικό μου,παρτίδα 602.Ως στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα...

Μεγια μαγκα μου να το χαρεις

Ναι, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που επαθαν Software bootloop και δεν ξαναεπαθαν (προς το παρον) και μαλιστα οι περισσοτερες σε νεες παρτιδες 602, 603..

Και να εχεις επιλεξει Setup as new (εγκατασταση ως νεα συσκευη, δεν θυμαμαι πως το λεει ακριβως) στην αρχη κατα το σεταρισμα της συσκευης

Κατι παιζει με εφαρμογες της Google, Lollipop/Marshmallow και συγχρονισμο και τα παιζει το κινητο απο πλευρας software..

Εισαι βεβαια και σε επικίνδυνη παρτιδα (505-512) με θεμα στην μητρικη αλλα μην ανησυχεις γιατι δεν το κανουν ολες.. Και να σου βγαλει προβλημα θα αλλαξεις πλακετα και θα εχεις αλλα 2 χρονια εγγυηση χωρις προβληματα.

Οποτε μην σε νοιαζει, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παιρνεις που και που backup οπως εκανες και απλα τις φωτο κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να τις αποθηκευεις σε SD Card ή να το βαλεις να κανει αυτοματα backup σε καποιο προγραμμα οπως Dropbox ή Google Photos.

Οποιοσδηποτε κατοχος LG G4 θα πρεπει να τα κανει αυτα κατα τη γνωμη μου.. Ειναι η "θυσια"¨που πρεπει να κανουμε για την φοβερη τιμη που ειναι το κινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμο και αυτα που προσφερει, τουλαχιστον μεχρι να βρεθει λυση στο προβλημα. Μεσα στη χρονια πιστευω.

Ακριβως φιλε... Το ιδιο εχω κανει και εγω και ολα οκ μεχρι τωρα
Δημοσ.

Η λυση θα λεγεται Android "N" και η LG κανει το σταυρο της απο τωρα οτι θα λυσει τα οποια προβληματα το update. Εχει κατσει πανω στην V20D και δεν κανει ΕΝΑ ρημαδι update γιατι φοβαται οτι θα τα κανει χειροτερα, και επειδη προφανως δεν εχει ιδεα για το λογο που συμβαινουν τα bootloop. Ουτε εμεις εχουμε ιδεα, απλα κανουμε εικασιες και "αν μας κατσει μας εκατσε".

Οποτε ΑΝ βγαλει update θα ειναι για το Android "N" κατευθειαν. 

Δεν ελπιζω καν οτι θα δωσει λυση , εχει παρατησει το κινητο, και καταλαβαινεις πολυ καλα τι θελω να πω, βλεποντας και τις αναρτησεις στο διπλανο φορουμ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου αρεσει γενικα να τζογαρεις ναι..Παντως διπλα που διαβαζω τα πραγματα χειροτερευουν

Δημοσ.

αρα αξιζει να το παρει κανεις ή οχι?

Εγω θα το επερνα παντως στην θεση σου.. Το κινητο ειναι ωραιο και τουμπανο..τωρα το θεμα με το bootloop το διορθώνουν απο εγγύηση.. Και εγω στην ιδια σκεψη ημουν αλλα το πηρα και το χαιρομε:)
Δημοσ.

Και εγω ημουν στην σκεψη πολυ πριν χειροτερευσουν τα πραγματα και το χαιρομαι as well , αλλα δε χαιρομαι ολη την αρνητικοτητα γυρω απο το κινητο.

Αν δεις κανουν παγαποντιες στην εγγυηση, οποτε δε θα εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι το καλυπτουν. 

Επισης , δε θεωρω καν λυση το downgrade , ειδικα με το LG UP, καθως ειναι UNofficial μεθοδος και αν σου παθει κατι ,την εβαψες τελειως.

Δημοσ.

Παιδια το κινητο ειναι σκυλι και δεν βρισκω κατι αρνητικο.. Με το δερμα απο πισω ειναι απλα ενα κοσμημα και τελεια οθονη και καμερα.. Δεν θελω κατι αλλο..

Αντε να ειχε λιγο καλυτερη μπαταρια αλλα μη τα θελουμε ολα.. Για 2Κ οθονη νομιζω κραταει καλα, ειδικα στην αναμονη δεν χανει ποσοστο για κανενα λογο.

Θα το ξαναγοραζα νομιζω δεν βρισκεις αλλο τετοιο κινητο σε αυτα τα λεφτα, και πιστευω πως η λυση ειναι απλα να κανεις SETUP AS NEW κατα το σεταρισμα της συσκευης.. Οποιες εξαιρεσεις ακουμε πχ hardware bootloop σε 600+ εκδοση κλπ πιστευω ειναι απλα ελαττωματικες συσκευες και ειναι απειροελαχιστο το ποσοστο.. Αντιθετως γινεται χαμος απο software bootloops και σε αναφορες στο σκρουτζ και σε αλλα φορουμ, πραγμα που δειχνει οτι αυτοι οι χρηστες δεν ξερουν και κανουν επαναφορα απο Google ή περνανε την 6.0 πανω στην 5.1 κατα το update χωρις hard reset, κατι που "ξυπναει" το προβλημα.

1 μηνα τωρα το δικο μου δεν εχει κανει κιχ και δεν πιστευω οτι θα παθει κατι.. Αν κανει σε μενα που απο την αρχη το εκανα Setup as new και το εχω προσεξει απειρα, τοτε δεν ξερω τι να πιστεψω..

Σε καθε περιπτωση ειμαι προετοιμασμενος οπως ειπα παραπανω με αποθηκευση στην SD Card των φωτογραφιων κλπ

Φυσικα συμφωνω οτι η LG δεν ασχολειται, και η LG Hellas δεν εχει ιδεα και προσπαθει να περασει την αποψη οτι τα G4 των ελληνικων καταστηματων ειναι καλυτερα γιατι λεει δεν εχει παρατηρηθει τετοιο φαινομενο και δεν εχει παρει καμια επισημη ενημερωση για το θεμα του bootloop.

Για γελια ειναι..

Αλλα θα την βρουμε την ακρη εμεις στα φορουμ, θα το δειτε..

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε και εμενα δεν εχει κανει κιχ, αλλα εχουν παρατηρηθει bootloop σε ατομα που δεν ειχαν ποτέ ξανα συσκευη android ... Τωρα αν εκαναν setup as new, αν προηλθαν απο 5.1 και επαθαν το προβλημα... Δε ξερω τι να υποθεσω και να πιστεψω. Ειναι α-πα-ρα-δεκ-το να συμβαινει αυτο και η LG πρεπει να κοψει το λαιμο της και να βρει τι συμβαινει , διοτι μπορει να λεμε τωρα τα γνωστα μας, αν το παθουμε ομως μπορει να μας γυρισει το μυαλο. Εγω ειμαι ψυχραιμος, και η συσκευη ετσι και αλλιως ειναι εξαιρετικη (και δε θα αλλαξω αποψη σε καμμια περιπτωση) , ΑΛΛΑ , ειναι κριμα να μειωνεται κατακορυφα η φημη της για αυτο το λογο..

• Like 2
Δημοσ.

Και εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει το παραμικρο.Απο το ατομο που το πηρα ειχε ηδη αλλαξει πλακετα απο 506 εχει 509 τωρα.Ειχε παθει bootloop.

Πιστευω να παραμεινει ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...