Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το κάνεις σαν νέα συσκευή, όχι από backup.

Εγω παντως το κανα απο back up και δεν επαθα τιποτα. Βεβαια την ωρα που εγκαθιστουσε τις χιλιαδες εφαρμογες του προηγουμενου κινητου μου, το διεκπψα γιατι δεν ηθελα ολη τη σαβουρα. Γιατι ομως, αν το κανει απο back up γινεται τιποτα;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως το κανα απο back up και δεν επαθα τιποτα. Βεβαια την ωρα που εγκαθιστουσε τις χιλιαδες εφαρμογες του προηγουμενου κινητου μου, το διεκπψα γιατι δεν ηθελα ολη τη σαβουρα. Γιατι ομως, αν το κανει απο back up γινεται τιποτα;

Έτσι λένε από την procordia. Εμένα δόξα το Θεό, με παρτίδα 505 είναι και είναι απροβλημάτιστο μέχρι τώρα.

Δημοσ.
Παιδιά δυστυχώς η LG έχει δώσει εντολή στο σερβις να βγάζουν κινητά εκτός εγγύησης με την πρόφαση ότι είναι rootαρισμένα χωρίς φυσικά να ισχύει κάτι τέτοιο.Η ιστορία είναι η εξής:Τετάρτη μπαίνει το κινητό μου σε bootloop παρασκευή το πάω procordia σήμερα παίρνω τηλέφωνο για να δω αν θα ναι ετοιμο και η απάντησή τους είναι ότι το κινητό είναι εκτός εγγύησης καθώς ειναι ροοταρισμένο.Λέω πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο αφού το αγόρασα καινούργιο και δεν έχω κάνει κάποια κίνηση να το ροοτάρω?Η απάντηση είναι η εξής "και μια εφαρμογή να κατεβάσετε από το playstore superuser το κινητό ρουτάρεται...της απαντάω ότι κάτι τετοίο ξέρετε πολύ καλά ότι δεν γίνεται στο συγκεκριμένο κινητό.Μου λέει πάρτε την Lg και αν αυτοί δηλώσουν ότι είναι εντός εγγύησης τότε θα το επισκευάσουμε αλλιώς το κόστος της πλακέτας είναι 219€....

Σημείωση : Το κινητό αγοράστηκε το Δεκέμβριο 402€ και είναι Ολλανδικής αντιπροσωπίας....

Πείτε μου ...πόσο ξέχεσμα να ρίξω στην LG λίγο;;πολύ ;;φταίω σε κάτι που έμεινα στους 4 μήνες χωρίς κινητό?

Ξαναπαίρνεις εύκολα LG? Κρίμα και στο κομμάτι του σέρβις την είχα πολύ ψηλά...απλά μάλλον από τα πολλά προβληματικά τηλέφωνα αρχίζουν και βάζουν στοπ...

Παρτίδα 507

Δημοσ.

Παιδιά δυστυχώς η LG έχει δώσει εντολή στο σερβις να βγάζουν κινητά εκτός εγγύησης με την πρόφαση ότι είναι rootαρισμένα χωρίς φυσικά να ισχύει κάτι τέτοιο.Η ιστορία είναι η εξής:Τετάρτη μπαίνει το κινητό μου σε bootloop παρασκευή το πάω procordia σήμερα παίρνω τηλέφωνο για να δω αν θα ναι ετοιμο και η απάντησή τους είναι ότι το κινητό είναι εκτός εγγύησης καθώς ειναι ροοταρισμένο.Λέω πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο αφού το αγόρασα καινούργιο και δεν έχω κάνει κάποια κίνηση να το ροοτάρω?Η απάντηση είναι η εξής "και μια εφαρμογή να κατεβάσετε από το playstore superuser το κινητό ρουτάρεται...της απαντάω ότι κάτι τετοίο ξέρετε πολύ καλά ότι δεν γίνεται στο συγκεκριμένο κινητό.Μου λέει πάρτε την Lg και αν αυτοί δηλώσουν ότι είναι εντός εγγύησης τότε θα το επισκευάσουμε αλλιώς το κόστος της πλακέτας είναι 219€....

Σημείωση : Το κινητό αγοράστηκε το Δεκέμβριο 402€ και είναι Ολλανδικής αντιπροσωπίας....

Πείτε μου ...πόσο ξέχεσμα να ρίξω στην LG λίγο;;πολύ ;;φταίω σε κάτι που έμεινα στους 4 μήνες χωρίς κινητό?

Ξαναπαίρνεις εύκολα LG? Κρίμα και στο κομμάτι του σέρβις την είχα πολύ ψηλά...απλά μάλλον από τα πολλά προβληματικά τηλέφωνα αρχίζουν και βάζουν στοπ...

Παρτίδα 507

Πολυ ωραιος... Με εβγαλες απο το άγχος στο να παρω το g4. Οπως λες για το σερβις κι εγω πηρα τηλ να ρωτήσω κατι για το δικο μου (flex 2) και η απάντηση που πήρα ηταν ενα ξερό 'ετσι ειναι το κινητό' δεν εβγαλα ακρη και το κλεισα. Απο κει και μονο με βαλαν σε σκέψεις τώρα λες κι εσυ αυτο οποτε παμε αλλού. Μακαρι να βγαλεις ακρη φιλε μου...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ...Θα το κυνηγήσω όσο μπορώ και με γραμματεία προστασίας καταναλωτή αν δεν με καλύψει η απάντηση της LG ...Είναι απαράδεκτο να δίνεις τόσα λεφτα λες και μου περισσεύουν και να μένεις έτσι απλά με τα λεφτά σου χαμένα...

Δημοσ.

Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή 5 μήνες με 509 παρτίδα. Προς το παρόν όλα οκ με 2 φορές restore backup από την εφαρμογή της LG.

Δημοσ.

Το ριψοκινδυνεβεις? Λεμε οτι ειναι ενα 10% να πεσεις σε bootloop. 300 ευρώ ειναι, δεν ειναι 50-100ευρω να μην φοβασε. Και με ολα αυτα που ακους.

Δημοσ.

Καλομελέτα και έρχεται..  Bootloop και για μένα(βγάλτε μου την ψήφο). Μετά από Factory Reset επανήλθε προς το παρόν

Δημοσ.

Καλομελέτα και έρχεται..  Bootloop και για μένα(βγάλτε μου την ψήφο). Μετά από Factory Reset επανήλθε προς το παρόν

Ειχες κανει επαναφορα απο Google κατα το σεταρισμα της συσκευης αρχικα, ΚΑΙ / Ή ειχες κανει "dirty" install την 6.0 πανω στην 5.1 ;

Τι εκδοση εχεις; (Λογικα 601+ για να επαθες απλο software bootloop ή 505-512 με MM.)

Απαντησε στις ερωτησεις εχει μεγαλη σημασια..

Επισης μπορει καποιος mod να τροποποιησει την ψηφοφορια (χωρις να χαθουν οι ψηφοι) ωστε να μπορουμε να αλλαζουμε ψηφο;

Δημοσ.

509 παρτίδα. Περασμένη mm από lgbridge και καπάκι factory reset και restore backup από lgbackup. Έκανα σήμερα reboot όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και κόλησε σε bootloop.

• Like 1
Δημοσ.

509 παρτίδα. Περασμένη mm από lgbridge και καπάκι factory reset και restore backup από lgbackup. Έκανα σήμερα reboot όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και κόλησε σε bootloop

Το restore backup της LG τι δεδομενα συγχρονιζει και επισης το backup αυτο ηταν απο Lollipop να φανταστω ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...