Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με root υπάρχει θέμα στην εγγύηση ? Γιατί σκόπευα να σβήσω και εγώ αυτές τις περιττές εφαρμογές μέσω Kingo Root..

Δεν θα εκανα (ακομα) root στο LG G4 λογω θεματος bootloop.. Αν σου κατσει και δεν μπορεις να το επαναφερεις τοτε παει η εγγυηση..

Υπαρχει και η απεργοποιηση μια εφαρμογης μεσα απο τις ρυθμισεις.

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικο ειναι με 2K οθονη και εγω με παιχνιδια τοσο θα με βγαλει..

Εχω κανει απεγκατασταση ολες τις εφαρμογες της LG και της Google οσες δεν εφευγαν τις εκανα απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις, βοηθησε αρκετα..

Τα εκλεισα ολα ελπιζω να κανει λιγο διαφορα, παει για τριτη φορτιση τωρα :P

Δημοσ.

Με root υπάρχει θέμα στην εγγύηση ? Γιατί σκόπευα να σβήσω και εγώ αυτές τις περιττές εφαρμογές μέσω Kingo Root..

Με το ρουτ χανεις την εγγύηση

Και σε περιπτωση που πεσεις σε bootloop την εκατσες..

Swimmer μηπως εχεις καποιο προγραμμα που μπορω να σε επικοινωνήσω παρεμπιπτόντως;

Swimmer μηπως εχεις καποιο προγραμμα που μπορω να σε επικοινωνήσω παρεμπιπτόντως;

Δημοσ.

Δεν θα εκανα (ακομα) root στο LG G4 λογω θεματος bootloop.. Αν σου κατσει και δεν μπορεις να το επαναφερεις τοτε παει η εγγυηση..

Υπαρχει και η απεργοποιηση μια εφαρμογης μεσα απο τις ρυθμισεις.

Η απενεργοποίηση μιας εφαρμογής ασφαλώς δεν επηρεάζει την εγγύηση,σωστά ? 

Δημοσ.

Η απενεργοποίηση μιας εφαρμογής ασφαλώς δεν επηρεάζει την εγγύηση,σωστά ?

Όχι φυσικά, τίποτα δεν επηρεάζει..

Φίλε αν είσαι στη 3η φόρτιση θέλεις ακόμα καμία εβδομάδα για να στρώσει η μπαταρία.. Θα έχεις +1 με +1,5 ωρα περίπου ανάλογα τη χρήση

Στειλε PM

Δημοσ.

Επειδη εχω και ενα g4..παρτιδα 506 παρακαλω unbranded (tlf) δεν εχει παθει το παραμικρο εδω και 5 μηνες το εχει η κοπελα με full χρηση τα παντα!!

Δημοσ.

εχω flex 2 και θελω να το αλλαξω με g4. ποια παρτιδα μου συνιστάτε? αυτη  τη στιγμη νομίζω πωλείται η 603. ρωταω επειδη εχω διαβάσει  

bootloop σε εκδόσεις 600, 601, 602.

ευχαριστω

Δημοσ.

εχω flex 2 και θελω να το αλλαξω με g4. ποια παρτιδα μου συνιστάτε? αυτη τη στιγμη νομίζω πωλείται η 603. ρωταω επειδη εχω διαβάσει bootloop σε εκδόσεις 600, 601, 602.

ευχαριστω

Φίλε σε όλες τις παρτίδες έχει πιθανότητα για bootloop αν μπορέσεις να πάρεις 603 parto... Εγώ έχω την 602
  • Like 1
Δημοσ.

οσο τελευταία, τόσο καλύτερα. αν και απο την 601 και μετά διάβαζα ότι δεν υπάρχει θέμα. εμένα στο σερβις μου περάσανε 601 +2χρόνια εγγύση απο την αρχή.

κανα μήνα τώρα δε μου έχει κάνει το παραμικρό.

Δημοσ.

Στα 290 το κινητο ειναι φοβερο vfm εγω μετα απο σχεδον ενα μηνα χρησης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο την μπαταρια που πολλοι εχουν παραπονα...βεβαια παιζω μονο με wifi ποτε 4g

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι σε τόσο χαμηλή τιμή αξίζει να φας το ρίσκο του bootloop. κοστίζει 200-300 ευρώ φθηνότερα ή αλλιώς περιπου 40% χαμηλότερα απο τον ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αύριο θα παραπάνω και εγώ το κινητό,επιτέλους...θα πρέπει να προσεξω κάτι κατά το αρχικό setup ?

Απο οτι διαβασα και εγω να μην κανεις επαναφορα απο την γοογλε.. Εγβ για καλο και για κακο το ακολουθησα και δεν εκανα επαναφορα απο την γοογλε και ολα κομπλε μεχρι στιγμης!!
Δημοσ.

Απο οτι διαβασα και εγω να μην κανεις επαναφορα απο την γοογλε.. Εγβ για καλο και για κακο το ακολουθησα και δεν εκανα επαναφορα απο την γοογλε και ολα κομπλε μεχρι στιγμης!!

Πόσο καιρό το έχεις ? Ποια παρτίδα ? 

Δημοσ.

Παιδιά αύριο θα παραπάνω και εγώ το κινητό,επιτέλους...θα πρέπει να προσεξω κάτι κατά το αρχικό setup ?

Να το κάνεις σαν νέα συσκευή, όχι από backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...