Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις τι χρονους μου βγαζει;

Επισης το κινητο πιστεύω οτι δεν θα επρεπε να ανεβαζει θερμοκρασια οπως χθες στη φωτο με το browsing μονο..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις τι χρονους μου βγαζει;

Επισης το κινητο πιστεύω οτι δεν θα επρεπε να ανεβαζει θερμοκρασια οπως χθες στη φωτο με το browsing μονο..

Κατεβασε την εφαρμογη CPU Z απο το PlayStore φιλε και πες μας τι θερμοκρασιες σου δειχνει στη καρτελα Thermal. (Στο περιπου γιατι ειναι πολλες ή ανεβασε μας screenshot)

Δημοσ.

Εμένα πάλι η οθόνη μου τρώει μόνο 21% μπαταρία αλλά το android πάντα είναι πάνω από 40%. Όπως και η Ram είναι πάντα πάνω από 1.9-2.... Στο lollipop δεν ήταν τόσο πολύ.

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες εκανα ενα τεστακι την μπαταρια στο youtube

4 ωρες και 3 λεπτα με 30% φωτεινοτητα και εχω 39% ακομα μπαταρια... Καλα ειναι;

Δημοσ.

Δες και πες μας εσυ 

Δημοσ.

Σύμφωνα και με το βίντεο παραπάνω δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ξακάθαρα καθώς καθώς αυτός κάνει γεμάτη χρήση του τηλεφώνου-μπαταρίας και από την άλλη δεν ξέρουμε την δική σου χρήση.Κατά τ'άλλα νομίζω πως γενικά καλά...

Δημοσ.

Σύμφωνα και με το βίντεο παραπάνω δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ξακάθαρα καθώς καθώς αυτός κάνει γεμάτη χρήση του τηλεφώνου-μπαταρίας και από την άλλη δεν ξέρουμε την δική σου χρήση.Κατά τ'άλλα νομίζω πως γενικά καλά...

Οπως εκανε και αυτος με το youtube ετσι εοανα και εγω.. Λογικα θα ειχε παραπανο φωτεινοτητα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως τους κάνετε αυτουςτους χρονους εγω με το ζορι 2:30 ωρες οθονης αμα αρχιζω και παιζω summoners war

Λογικο ειναι με 2K οθονη και εγω με παιχνιδια τοσο θα με βγαλει..

Εχω κανει απεγκατασταση ολες τις εφαρμογες της LG και της Google οσες δεν εφευγαν τις εκανα απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις, βοηθησε αρκετα..

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ.

Λογικο ειναι με 2K οθονη και εγω με παιχνιδια τοσο θα με βγαλει..

Εχω κανει απεγκατασταση ολες τις εφαρμογες της LG και τις Google οσες δεν εφευγαν τις εκανα απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις, βοηθησε αρκετα..

Αν δεν σου ειναι δυσκολο μπορεις να μου τις γραψεις για να κανω το ιδιο;
Δημοσ.

Αν δεν σου ειναι δυσκολο μπορεις να μου τις γραψεις για να κανω το ιδιο;

Ε ολες αυτες τις LG πχ LG Health και τις αλλες για σημειωσεις και οτι να ναι.. Μονο την εφαρμογη του τηλεκοντρολ κρατησα..

Και απενεργοποιηση (αν δεν γινεται απεγκατασταση) εφαρμογες της Google οπως Hangouts, Google Ταινιες, Google Βιβλια, Παρουσιασεις, Περιπτερο Google Play, Google+ (εννοειται! τρωει πολυ μπαταρια, τουλαχιστον η παλιοτερη εκδοση)

Και το Google Now καλο ειναι να το αποφυγεις αν δεν το χρησιμοποιεις..

Ολα αυτα εχουν ως σκοπο να σου δωσουν λιγο % παραπανω, αν δεν τα χρειαζεσαι ετσι κι αλλιως καλυτερα να μην τα εχεις καν ενεργοποιημενα.. Δεν χαλας την εμπειρια χρησης της συσκευης δηλαδη..

Γενικα κινητο με 2Κ οθονη και παιχνιδια δεν ειναι καλος συνδιασμος οχι μονο στο LG G4 φυσικα.

Δημοσ.

Με root υπάρχει θέμα στην εγγύηση ? Γιατί σκόπευα να σβήσω και εγώ αυτές τις περιττές εφαρμογές μέσω Kingo Root..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...