Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδες την φωτογραφεια?

Θα τα δοκιμασω ολα γιατι ειμαι απογοητευμενος μπορω να πω!

Τωρα την ειδα.

Λοιπον κοιτα να δεις αν λες οτι κανεις απλα browsing και εχεις 30% την φωτεινοτητα τοτε εχεις υψηλες θερμοκρασιες.

Κατι τρεχει στο παρασκηνιο. Σβησε τα περιεργα προγραμματα.

Οταν ανεβαζει πανω απο 40 βαθμους πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια απο το κανονικο και αυτο συμβαινει σε ολα τα κινητα.

Αν εχεις τετοιες θερμοκρασιες με 30% φωτεινοτητα τοτε κανε ενα hard reset.

Οσο για την μπαταρια μη τρελαινεσαι ειναι αρχη και ακομα το android υπολογιζει την μπαταρια λανθασμενα!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ξεχασα να σημειώσω οτι το κινητο ζεσταίνεται οταν το φόρτιζω

Hard reset εκανα το κινητο το εχω βαλει facebook kai messenger μονο και τιποτα παραπαωνω!

Δημοσ.

Και ξεχασα να σημειώσω οτι το κινητο ζεσταίνεται οταν το φόρτιζω

Hard reset εκανα το κινητο το εχω βαλει facebook kai messenger μονο και τιποτα παραπαωνω!

Οταν το φορτιζεις δεν το πειραζεις και κλεινεις και την οθονη!

Μονο facebook και messenger; Σβηστα για αρχη μιας και μιλαμε για τις πιο κακογραμμενες εφαμογες ever και δες αν υπαρχει προβλημα.

Τωρα αστο να κατεβασει λιγο θερμοκρασια και ξανα λειτουργησε το αργοτερα και βαλε τη φωτεινοτητα στο auto. Σε 5-6 ημερες θα ξερεις περισσοτερα που θα εχει ανοιξει η μπαταρια και θα εχει γινει calibration σε αυτη απο το android.

Δημοσ.

Η θερμοκρασια επεσε και επισης το κινητο το εζω κλειστο στην φόρτιση

Σβησε και το fb messenger και ξανα καντες εγκατασταση καποια αλλη στιγμη αν τις εχεις τοσο αναγκη. 

Θα δεις τρελες διαφορες σε μπαταρια,θερμοκρασιες κλπ.

Οχι μονο στο lg g4 αλλα σε ολα τα κινητα!

Δημοσ.

Σβησε και το fb messenger και ξανα καντες εγκατασταση καποια αλλη στιγμη αν τις εχεις τοσο αναγκη.

Θα δεις τρελες διαφορες σε μπαταρια,θερμοκρασιες κλπ.

Οχι μονο στο lg g4 αλλα σε ολα τα κινητα!

Θα το δοκιμάσω

Το facebook light ωστόσο τουλαχιστον για να εχω μια εφαρμογή για το φβ υπαρζει προβλημΑ;

Δημοσ.

Οταν το φορτιζεις δεν το πειραζεις και κλεινεις και την οθονη!

Μονο facebook και messenger; Σβηστα για αρχη μιας και μιλαμε για τις πιο κακογραμμενες εφαμογες ever και δες αν υπαρχει προβλημα.

Τωρα αστο να κατεβασει λιγο θερμοκρασια και ξανα λειτουργησε το αργοτερα και βαλε τη φωτεινοτητα στο auto. Σε 5-6 ημερες θα ξερεις περισσοτερα που θα εχει ανοιξει η μπαταρια και θα εχει γινει calibration σε αυτη απο το android.

Γιαυτό υποτίθεται ότι πήρε μία ναυαρχίδα για να του κάνει βαριά χρήση αλλιώς με τα μισά χρήματα θα έπαιρνε μία mid συσκευή
Δημοσ.

Η μπαταρια θελει καμμια βδομαδα να "στρωσει" και να κανεις μια φορτιση με κλειστο το κινητο απο 0-100 (οχι απαραιτητα την πρωτη). Ετσι μου "εστρωσε" εμενα. Και εχω 55 εφαρμογες μεσα (μεταξυ αυτων Messenger και Facebook). Ειναι οι μονες που "ξυπνανε" την συσκευη , καθως και τα Gmail-Email, οταν ειναι σε deep sleep. Εχω δει εως και 5μιση ωρες sot, με το μεσο ορο να ειναι περιπου στις 4ω 20λ με 4ω 40λ. 

Δημοσ.

ειδες την φωτογραφεια?

Θα τα δοκιμασω ολα γιατι ειμαι απογοητευμενος μπορω να πω!

Αραξε.. Εμενα τις πρωτες μερες που εβγαζε το κινητο 2 ωρες και 15 λεπτα με ανοιχτη οθονη.. Τωρα φτανει κοντα 4 ωρες και αλλοι βγαζουν πιο πολυ αναλογα τη χρηση..

Θελει τουλαχιστον 2 εβδομαδες να στρωσει η μπαταρια

Δημοσ.

Ωραια μαγκες ευχαριστω γτ πολυ με εριξε γενικα το θεμα της μπαταριας..

Οποτε το παω μεχρι 0 να κλεισει το κινητο κ μετα φορτισει μεχρι 100 και το αφηνω ενα 20λεπτο στο 100

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω

Το facebook light ωστόσο τουλαχιστον για να εχω μια εφαρμογή για το φβ υπαρζει προβλημΑ;

Αν μπορεις να δουλεψεις με αυτο οχι αλλα τι να το κανεις; Παει χειροτερα απο το browser!!

Γιαυτό υποτίθεται ότι πήρε μία ναυαρχίδα για να του κάνει βαριά χρήση αλλιώς με τα μισά χρήματα θα έπαιρνε μία mid συσκευή

Εισαι εκτος τοπου και χρονου.

Δημοσ.

Ωραια μαγκες ευχαριστω γτ πολυ με εριξε γενικα το θεμα της μπαταριας..

Οποτε το παω μεχρι 0 να κλεισει το κινητο κ μετα φορτισει μεχρι 100 και το αφηνω ενα 20λεπτο στο 100

Αυτο που το αφηνεις ενα 20λεπτο ειναι με ανοιχτο το κινητο. Μπορεις να το κανεις και με κλειστο , δε γνωριζω , ουτε νομιζω οτι θα εχει καποιο ιδιαιτερο αντικτυπο. 

Δημοσ.

Αλλα και παλι... Η οθονη να τρωει 61% μπαταρια αυτη τι στιγμη με απλο browsing και τιποτα παραπανω μου φαινετε υπερβολικο

Δημοσ.

Τι χρονους σου βγαζει; Παντα θα σου τρωει παραπανω η οθονη απο τις εφαρμογες σε ολα τα κινητα. Αν βαλεις να παιξεις πχ παιχνιδια βαρια εκει θα δεις να τρωει λιγοτερο τις % η οθονη και περισσοτερο το παιχνιδι αν φυσικα ειναι βαρυ για το κινητο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...