Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε σημερα το κινητο μου πισω.Αλλαξαν πλακετα παρτιδα 604 μου ειπαν.Εκανα setup as new,τα περασα ολα απο την αρχη και ειδομεν....

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηρθε σημερα το κινητο μου πισω.Αλλαξαν πλακετα παρτιδα 604 μου ειπαν.Εκανα setup as new,τα περασα ολα απο την αρχη και ειδομεν....

Σου ειπαν να κανεις setup as new κλπ ή απο αυτα που εχεις ακουσει;

Δημοσ.

Σου ειπαν να κανεις setup as new κλπ ή απο αυτα που εχεις ακουσει;

Mιλησα με μια κοπελα στην Procordia με δικια μου πρωτοβουλια (δηλαδη εγω ενδιαφερθηκα να παρω τηλεφωνο) η οποια δεν το κατειχε το θεμα.Το bootloop το ελεγε μπουτλουκ.Τη ρωτησα μονος μου τι ενεργειες πρεπει να κανω και μου ειπε να περασω ολα τα προγραμματα απο την αρχη γιατι λεει καποιο απο τα προγραμματα που ειχα μου προκαλεσε το προβλημα.Την παρακαλεσα να ρωτησει καποιο τεχνικο εαν πρεπει να κανω setup as new, με εβαλε στην αναμονη και μου ειπε ναι.Γενικα εγω κατευθυνα την κουβεντα.... 

Δημοσ.

παρτίδα 604 ? Καινουρια ?

Δημοσ.

Λοιπον παρελαβα το γ4 μου πριν 3 μερες καλο κινητο αλλα στην μπαταρία κατι δεν μ τα λεει καλα θα ηθελα να σας ρωτισω ποσο ποσοστο μπαταριας σας τρωει η οθονη γιατι μου εχει φτασει εως 60%!

Δημοσ.

οτι 60% δεν τρωει αλλα 100%

Δεν εννοουσα τη φωτεινοτητα στις ρυθμίσεις που κοιτας τι σου τρωει μπαταρία εκεινο εννοουσα
Δημοσ.

Αυτη τ στιγμη μου βρισκεται στο 59... Αν και μονο στο chrome το κινητο εχει ζεσταθει λιγακι... Μηπως ειναι κατι το κακο η νορμαλ;

Δημοσ.

Αυτη τ στιγμη μου βρισκεται στο 59... Αν και μονο στο chrome το κινητο εχει ζεσταθει λιγακι... Μηπως ειναι κατι το κακο η νορμαλ;

Νορμαλ ειναι .. ζεστη εχει εξω. Κατεβασε το gsam battery ή καπως ετσι εκει θα δεις περισσοτερα αποτελεσματα.

Ποσο δουλευεις την οθονη φωτεινόοτητα; 

Δημοσ.

30 το πολυ για αυτο το πραγμα που μπορω να πω οτι με στεναχωρεί που παει μεχρι και 60%

Η μπαταρια μπορω να πω οτι πεφτει ανα καπια λεπτα καποθ στο 1%

30 το πολυ για αυτο το πραγμα που μπορω να πω οτι με στεναχωρεί που παει μεχρι και 60%

Η μπαταρια μπορω να πω οτι πεφτει ανα καπια λεπτα καποθ στο 1%

Ωριστε και ενα παραδειγμα για το πως παει!

http://prntscr.com/aur9g8

Δημοσ.

Aκομα ειναι αρχη νεα μπαταρια θελει λιγο να τσουλησει..
Το 60% δεν μου λεει τιποτα μπορει να ειναι και 100% το θεμα ειναι να βγαζεις 4-5.3 ωρες με sot .
Ασε να ξεφορτισει μια φορα μεχρι να κλεισει μετα βαλτο να φορτισει και μη το πειραζεις μολις παει στο 100% αστο κανενα 20λεπτο  
Μετα απο αυτο δουλεψε το κανονικα και στο 20% ξανα φορτισε το μεχρι να παει 100%.
Καλο ειναι οχι μονο τωρα στην αρχη αλλα και γενικα οταν φορτιζεις την μπαταρια να μη δουλευεις το τηλεφωνο γιατι ανεβαζει θερμοκρασια με αποτελεσμα να χανει ζωη η μπαταρια πχ αντι να βγαλει 2 χρονια θα σου βγαλει 1 χρονο. 
Μη το αφηνεις να παει στο 5% εκτος αν ειναι αναγκη και καλο ειναι μετα απο 10 ημερες να το φορτιζεις μεχρι το 90% και μια φορα την 1-2 φορες το μηνα να το φορτιζεις μεχρι 100%.

Εγω εχω screen on time 4-5 ωρες το λιγοτερο που εχω δει ειναι 3ης ωρες και αυτο στην αρχη.

Δημοσ.

Aκομα ειναι αρχη νεα μπαταρια θελει λιγο να τσουλησει..

Το 60% δεν μου λεει τιποτα μπορει να ειναι και 100% το θεμα ειναι να βγαζεις 4-5.3 ωρες με sot .

Ασε να ξεφορτισει μια φορα μεχρι να κλεισει μετα βαλτο να φορτισει και μη το πειραζεις μολις παει στο 100% αστο κανενα 20λεπτο  

Μετα απο αυτο δουλεψε το κανονικα και στο 20% ξανα φορτισε το μεχρι να παει 100%.

Καλο ειναι οχι μονο τωρα στην αρχη αλλα και γενικα οταν φορτιζεις την μπαταρια να μη δουλευεις το τηλεφωνο γιατι ανεβαζει θερμοκρασια με αποτελεσμα να χανει ζωη η μπαταρια πχ αντι να βγαλει 2 χρονια θα σου βγαλει 1 χρονο. 

Μη το αφηνεις να παει στο 5% εκτος αν ειναι αναγκη και καλο ειναι μετα απο 10 ημερες να το φορτιζεις μεχρι το 90% και μια φορα την 1-2 φορες το μηνα να το φορτιζεις μεχρι 100%.

Εγω εχω screen on time 4-5 ωρες το λιγοτερο που εχω δει ειναι 3ης ωρες και αυτο στην αρχη.

ειδες την φωτογραφεια?

Θα τα δοκιμασω ολα γιατι ειμαι απογοητευμενος μπορω να πω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...