Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα οτι δεν υπαρχουν περιπτωσεις ;  Που το ειπα; Μη μπερδευεις αυτες τις περιπτωσεις (οπως και του συμφορουμιτη) , με το φαινομενο του LG G4.  Σαφως και θα εχει περιπτωσεις λαθους χειρισμου. Σιγουρα καποιοι "haters " θα μπουν να ψηφισουν , δεν ειναι αυτο ομως λογος να λεμε οτι θελουμε και οτι το φαινομενο ειναι εξαιτιας του εκαστοτε χρηστη. Μη τα μπερδευεις τα bootloop που μπαινει καποιος επειδη εκανε λαθος στο φλασαρισμα μιας ρομ ή δε του εκατσε. Εχουμε μπει και εμεις σε τετοια και ξερουμε. Αυτο του G4 δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ απολυτως σχεση με αυτα που λες.

Οσο για το root + factory reset.

Οπου και αν εκανα root ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ με εργοστασιακες ρυθμισεις , είτε γινουν απο το μενου του κινητου ειτε με καποιο αλλο τροπο. 

Ειχα root στα : Xperia Arc S , LG Optimus G, Xperia SP, Galaxy S4 (ενος φιλου). Σε καθε μια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν εφευγε κανενα ρουτ μετα απο εργοστασιακες. Και στο καθενα ο τροπος που ρουταριστηκε ηταν διαφορετικος.

Πιο προσφατη περιπτωση το optimus G.

Το arc s το πουλησα ρουταρισμενο μαλιστα, και πριν το πουλησω ειχα κανει εργοστασιακες ρυθμισεις. Ειχα πει και πως θα φυγει το ρουτ αν θελησει ο νεος του κατοχος.

Το optimus G το ειχα ρουταρισμενο στην 4.1.2, εκανα un-root μεσω superSU, εκανα OTA την 4.4.2 , εκανα ρουτ, ξανα εργοστασιακες, το ρουτ ηταν εκει. Ρουτ δεν ειχε μονο οταν φλασαρα την μαμα 4.1.2 απο την αρχη σε καποια φαση. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη μου λες οτι ενα μεγαλο ποσοστο των 1000αδων συσκευων παγκοσμιως που πηγαν για service λογω bootloop, πηγαν επειδη κατι βλακες εκαναν λαθος το root της συσκευης;

Προφανως και θα υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις, και προφανως υπαρχουν σε ολα τα κινητα και προφανως αν εχεις καινουριο κινητο θα προσπαθησεις να τα μπαλωσεις για να μπεις στην εγγυηση, αλλα μην λεμε και ανακριβειες..

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με το κινητο ηταν το hardware bootloop που η LG επισημα αναγνωρισε ως προβλημα σε καποιο σημειο της πλακετας (χαλαρες επαφες κλπ) και ΟΝΤΩΣ χιλιαδες συσκευες πηγαν για αλλαγη πλακετας και ειδικα εκδοσεις 505-512.

Μετα αλλο ενα τεραστικο κυμα bootloop ηταν Software Bootloop, οταν πρωτοκυκλοφορησε το Update σε Android 6.0 MM, που πολλοι εξυπνοι το κανανε χωρις hard reset.. Δεν πας απο 5.1 σε 5.2 για να κανεις dirty install, εδω το λογισμικο 6.0 εχει μεγαλες αλλαγες και δεν καθεται σωστα αν μπει πανω απο την 5.1. Αποτελεσμα, bootloop ειτε software, ειτε hardware σε παλιοτερες συσκευες (ναι το λογισμικο μπορει να προκαλεσει και hardware bootloop ειδικα σε επιρρεπείς συσκευες οπως οι 505-512 εκδοσεις).

Φυσικα στις χιλιαδες αυτες συσκευες καποιες μπηκαν σε bootloop λογω κακου root ή αλλων λογων.. ΚΑΙ;

Τι προσπαθεις να αποδειξεις εδω δεν καταλαβα; Πηγαινε στους εκατονταδες νεους κατοχους συσκευων με bootloop και σχολιασε τους απο κατω στα φορουμ ειστε βλακες γιατι δεν ξερετε να κανετε root. Μην τρελαθουμε τωρα..

Το κινητο εχει καποιο προβλημα/ιδιαιτεροτητα ανεξαρτητως χρησης, μπορει να μπει σε bootloop λογω ελαττωματικου hardware (παλιοτερες εκδοσεις) ή λογω λογισμικου ενδεχομενως μονο αν κανεις επαναφορα απο Google (και εδω υπαρχουν συσκευες που εχουν κανει επαναφορα και δεν παρουσιασαν "ακομα" bootloop).

Λοιπον, ξαναλεω, μην ασχολειστε

Εισαι σε θεση να ξερεις ποσες συσκευες πηγαν για φτιαξιμο; Εισαι σε θεση να ξερεις τι εγιναν αφου πηγαν; Αν επισκευαστικαν ή οχι;

Πες μας να το ξερουμε.

Ενα τεραστιο προβλημα ηταν το hardware bootloop απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Απο τους φουρνους, τα ψυγεια ή απο το δηθεν fix;

Software bootloop xμμ και hardware bootloop παλι χμμ. 

Update dirty install...Πως το εκανες αυτο; το ota παντα κατεβαζει ανα σειρα προτεραιoτητας τα update.

Δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα αντιθετως προσπαθω να μην αποδειξω την ψηφοφορια ως σωστη. Τωρα καταλαβες; ή οχι;

@ tommybertsen προφανως και flashaρες το ρουτ. Μη με κανεις να γραψω σε ποσες εχω κανει ρουτ.

Δημοσ.

Τωρα μου κανεις ενα ερωτημα του τυπου "δεν μπορεις να πας στο διαστημα εσυ ο ιδιος για να δεις οτι η γη ειναι στρογγυλη αρα που ξερεις οτι δεν ειναι επιπεδη;"..

Τι που ξερω οτι ηταν προβλημα; Η ανακοινωση της επισημης LG δεν σου κανει; Οι εκατονταδες με το προβλημα στο android authority, στο reddit, στο xda community, στα google+ groups, και στα ελληνικα φορουμ δεν σου κανουν;

Το petition με τις 2.700 υπογραφες δεν σου κανουν; (δεν ειναι και οι 2.700, σου λεω ειναι οι 1.000) Διαβασε τα σχολια στην σελιδα https://www.change.org/p/lg-mobile-launch-a-replacement-program-for-defective-lg-g4s/c

Τι συζηταμε τωρα.

Η ψηφοφορια μια χαρα σωστη ειναι.. 2-3 στα 10 κινητα αντικειμενικα εχουν πεσει σε bootloop στο δειγμα των ατομων που ειναι ενεργα σε φορουμ και γραφουν στο ιντερνετ. Τωρα στη πραγματικοτητα στο συνολο των πωλησεων του κινητου προφανως θα ειναι λιγοτερα 0,2-0,5 στα 10 σου λεω εγω δηλαδη 200.000 κινητα χοντρικα αν οι πωλησεις ηταν 10 εκατομμυρια, το οποιο νουμερο το θεωρω αρκετα ρεαλιστικο αν και νομιζω οτι ειναι παραπανω.

Γιατι πας να κανεις ισα και ομοια ενα προβλημα λογισμικου/hardware του κινητου με τη βλακεια/ατυχια των χρηστων που κανουν λαθος το root στα κινητα τους και εχουν bootloop για αυτο το λογο;

Κατοχος LG G4 ειμαι και μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου και να σου πω ναι μωρε το κινητο ειναι απροβληματιστο και οτι το bootloop ειναι καθαρα η ανικανοτητα των αλλων χρηστων που προσπαθησαν root.

Δημοσ.

Τι που ξερω οτι ηταν προβλημα; Η ανακοινωση της επισημης LG δεν σου κανει; Οι εκατονταδες με το προβλημα στο android authority, στο reddit, στο xda community, στα google+ groups, και στα ελληνικα φορουμ δεν σου κανουν;

Το petition με τις 2.700 υπογραφες δεν σου κανουν; (δεν ειναι και οι 2.700, σου λεω ειναι οι 1.000) Διαβασε τα σχολια στην σελιδα https://www.change.org/p/lg-mobile-launch-a-replacement-program-for-defective-lg-g4s/c

Τι συζηταμε τωρα.

2700 υπογραφες.. Θες να μου πεις ποσες απο αυτες εχουν πεσει σε bootloop ποσα κομματια εχει πουλησει μεχρι σημερα η lg και ποσοι εχουν πειραξει το λογισμικο τους;

Ανακοινωσε ποτε τις η lg αν ειναι προβλημα στο hardware ή στο software? Αυτες ειναι εικασιες δικες σου και μονο. Η lg ειχε πει πως αναγνωριζει το προβλημα ουτε μιλησε για hardware ουτε για software. Οταν της τα πανε 10-10 δεν μπορει να κανει και αλλιως!

Η ψηφοφορια μια χαρα σωστη ειναι.. 2-3 στα 10 κινητα αντικειμενικα εχουν πεσει σε bootloop στο δειγμα των ατομων που ειναι ενεργα σε φορουμ και γραφουν στο ιντερνετ. Τωρα στη πραγματικοτητα στο συνολο των πωλησεων του κινητου προφανως θα ειναι λιγοτερα 0,2-0,5 στα 10 σου λεω εγω δηλαδη 200.000 κινητα χοντρικα αν οι πωλησεις ηταν 10 εκατομμυρια, το οποιο νουμερο το θεωρω αρκετα ρεαλιστικο αν και νομιζω οτι ειναι παραπανω.

Η ψηφοφορια μια χαρα Μη σωστη ειναι, γυρνα και διαβασε το τοπικ απο την αρχη να δεις ποιος ψηφισε και γιατι και ποιος ψηφισε για μουφα λογο hate και ποιος ψηφισε γιατι πειραξε την συσκευη του... και ποιος ψηφισε ενω το με επαναφορα ρυθμισεων το προβλημα λυθηκε.. διχως ψυγεια φουρνους και cpu fix.

Γιατι πας να κανεις ισα και ομοια ενα προβλημα λογισμικου/hardware του κινητου με τη βλακεια/ατυχια των χρηστων που κανουν λαθος το root στα κινητα τους;

Δεν παω να κανω τιποτα τετοιο η πραγματικοτητα ομως ειναι αυτη. Ουτε ολοι οι προσφυγες που μας ερχονται εδω μεσα ειναι συριοι υπαρχουν μεσα και πακιστανοι κλπ.

Κατοχος LG G4 ειμαι και μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου και να σου πω ναι μωρε το κινητο ειναι απροβληματιστο και οτι το bootloop ειναι καθαρα η ανικανοτητα των αλλων χρηστων που προσπαθησαν root.

Ενω εσυ δεν εχεις προβλημα στη συσκευη σου αλλα παπαγαλιζεις οτι βλεπεις στα φορουμ στο σκρουτζ κλπ. 

Δημοσ.

Καλα δεν αναφερω καν οτι οι περισσοτερες συσκευες επεσαν σε bootloop ξαφνικα ενω το κινητο καθοταν ή κατα την εναλλαγη WIFI/4G στο χαλαρο.. Πως μια κακοrootαρισμενη συσκευη ανοιγει κανονικα χωρις προβλημα, μετα απο καιρο παθαινει bootloop και η LG την επισκευαζει και δεν καταλαβαινει οτι εχει root, δεν το εχω καταλαβει.. Ουτε το σκεπτικο σου, ουτε το λογο της συζητησης..

1. Ανακοινωσε ποτε τις η lg αν ειναι προβλημα στο hardware ή στο software? Αυτες ειναι εικασιες δικες σου και μονο. Η lg ειχε πει πως αναγνωριζει το προβλημα ουτε μιλησε για hardware ουτε για software. Οταν της τα πανε 10-10 δεν μπορει να κανει και αλλιως!

2. Η ψηφοφορια μια χαρα Μη σωστη ειναι, γυρνα και διαβασε το τοπικ απο την αρχη να δεις ποιος ψηφισε και γιατι και ποιος ψηφισε για μουφα λογο hate και ποιος ψηφισε γιατι πειραξε την συσκευη του... και ποιος ψηφισε ενω το με επαναφορα ρυθμισεων το προβλημα λυθηκε.. διχως ψυγεια φουρνους και cpu fix.

3. Ενω εσυ δεν εχεις προβλημα στη συσκευη σου αλλα παπαγαλιζεις οτι βλεπεις στα φορουμ στο σκρουτζ κλπ. 

1. LG Electronics has been made aware of a booting issue with the LG G4 smartphone that has now been identified as resulting from a loose contact between components. Customers who are experiencing booting issues with their LG G4s should contact their local carrier from where the G4 was purchased or a nearby LG Service Center (www.lg.com/common) for repair under full warranty.

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/lg-finally-acknowledges-g4-boot-loop-problem-and-it-s-offering-a-fix-1313769
http://www.androidauthority.com/lg-admits-g4-bootloop-problem-hardware-fault-669603/

2. 2-3 ατομα κακως ψηφισαν και γι αυτο σου λεω 20% οχι 30%.. Επισης υπαρχει και θεμα SOFTWARE BOOTLOOP, δηλαδη φτιαχνει με hard reset.. Δηλαδη τι θες τωρα; Παρε την Procordia και πες εχω ενα LG G4 να κανω ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ GOOGLE ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.. ;;; Να δουμε τι θα σου πουν. Και στη τελικη δεν αναφερεται ο λογος του bootloop στην ψηφοφορια.

3. Εγω δεν εχω προβλημα απλα το εψαξα αρκετα ωστε να παρω το κινητο και να ξερω τι εχει και τι θα αντιμετωπισω. Δεν βλεπω πουθενα το κακο να κανω μια ερευνα αγορας και να βρουμε τη πραγματικη αιτια του προβληματος και βρηκαμε με αλλους κατοχους εδω καποιο pattern που το ιδιο εχει βρει και η Procordia, πχ συμβαινει στο Android 6.0 συνηθως και οταν κανει καποιος επαναφορα δεδομενων απο Google.

Δεν γραφω αλλο, βαρεθηκα.. Ψαξτο καλυτερα γιατι εισαι μακραν λαθος.

Δημοσ.

Αρα εχουμε μονο hardware προβλημα και αυτο προκαλει το bootloop. Mε το hardware reset κερδιζει καποιος μονο χρονο μιας και οταν ανοιξει το wifi θα δωσει εντολη στο τσιπακι που εχει το θεμα και θα γινει κακη εγγραφη στο os (φαση bluescreen) με αποτελεσμα με το hard reset να φτιαχνει για καποιο χρονικο διαστημα! Το προβλημα ομως υπαρχει στο hardware και προφανως στις υψηλες θερμοκρασιες λιωνει η συγκολληση. 
Αρα καλα λενε τα παιδια μακρια απο lg g4 υψηλες θερμοκρασιες = ξεκολλημα στα τσιπακια!!!!!!!!

Αρα ολοι εχουμε προβλημα απλα δεν εχουν ξεκολλησει τα τσιπακια μας γιατι ισως δεν το ζοριζουμε!!!
Αρα παμε να το πουλησουμε ολοι στο ινσομνια!!

Δημοσ.
@ tommybertsen προφανως και flashaρες το ρουτ. Μη με κανεις ναποσες εχω κανει ρουτ.

? ? ? ? 

Στο xperia arc s ο τροπος ηταν περιπλοκος. Στο lg optimus G ηταν ONE CLICK ROOT και στην 4.4 και στην 4.1 (towelroot, framaroot) και στην 4.1 πριν βγει το φραμαρουτ ειχα ρουταρει με αλλο τροπο αρχικα.. Στο sgs4 γνωστος τροπος. Στο xperia sp παλι γνωστος. Τωρα πραγματικα δε καταλαβαινω τι εννοεις λεγοντας "φλασαρες το ρουτ". 

Στις 2 τουλαχιστον περιπτωσεις δε φλασαρα τιποτα απολυτως. 

Δημοσ.

flashαρισμα του ροουτ = αποθηκευση στο ή εκνεου firmware. Το towelroot με hard reset φευγει!

να και στη samsung τα bootloop και το πως φευγει το ρουτ ή η κακη προσπαθεια για να κανεις ροοτ τι θα προκυψει! Ισως λεω εγω ισως ο φιλος με το βιντεο να την επαθε ετσι; Ισως δεν ειμαι τρελος; Ισως;
Ευχαριστω.

Edit διαβαστε τωρα και τα σχολια απο κατω του τυπου "OMG you saved my phone thank you so much everything is there my phone is really dead now but saved thank you so much"  και βγαλτε συμπερασμα κατα ποσο τα lg ποσοστα bootloop ειναι/γινονται απο μονα τους!!! για να μη συγκρινουμε την δυσκολια του ρουτ ενoς lg τηλεφωνου με ενoς samsung..
Δημοσ.

Επιμενεις ενω το ειχα κανει και δεν εφευγε. Μαγικο τηλεφωνο ειχα; ΜΠΟΡΕΙ να φευγει σε καποια τηλεφωνα. Στο δικο μου δεν εφευγε. 

ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ τα bootloop , σε πολυ ασχημο βαθμο παντως... Πραγματικα ομως. Δηλαδη πιαστηκες απο ενα ατομο που πεταξε την βλακεια του εδω, και εχεις ριξει στον κουβα τις περιπτωσεις και τις ανακατευεις για να γινουν μια κοινη περιπτωση. Αν νομιζεις οτι με καποιο μαγικο τροπο γνωριζουν ολοι τι εστι root, γελιεσαι. Δεν γνωριζουν ολοι και οι περιπτωσεις του G4 ειναι περιπτωσεις προβληματος ειτε με hardware ειτε με software. Τοσο απλο ειναι και εχει ειπωθει παντου, εχει γινει acknowledge ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LG , τι αλλο θες δηλαδη;

• Like 1
Δημοσ.

Παραδεξου αρχικα οτι η lg μιλησε για hardware προβλημα οχι σε συγκεκριμενο lot και οταν υφισταται σε τοσα σημαινει ταυτοχρονα πως υφισταται και σχεδον σε ολα απλα αναλογα τη χρηση που κανεις θα προκυψει νωριτερα! διαβασε για την ιδια περιπτωση που ειχε το xbox 360 google it "xbox 360 red light".
Παραδεξου επισης οτι το ρουτ το ξερει μεχρι η κουτση μαρια!! αλλα δεν ξερει πως να το κανει σωστα!
Παραδεξου επισης πως ο τυπος με το βιντεο και την ακυρωση του απο την lg ειναι αφαντος και πως η Procordia  ειναι σε θεση να κανει και μονη της hard reset οταν πας τη συσκευη σου για bootloop πραγμα που ολος τυχαιος δεν εγινε στη περιπτωση του τυπου και του το επιστρεψανε λογο ρουτ αλλα μολις το εκανε ο ιδιος ξαφνικα εφτιαξε!
Παρεδεξου επισης σε αρκετα κινητα το ρουτ φευγει με hard reset
Παρεδεξου επισης πως οταν γινει μπιπ στο συστημα του android υπαρχει bootloop ανεξαρτητος μαρκας!
Μετα ειμαστε σε καλο δρομο να επικοινωνησουμε!

Βαλε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexter.miniscaler και αλλαξε την αναλυση!! Πες μας το αποτελεσμα.. και κανε ενα back up πριν καλου κακου!

Δημοσ.

Παραδεξου αρχικα οτι η lg μιλησε για hardware προβλημα οχι σε συγκεκριμενο lot και οταν υφισταται σε τοσα σημαινει ταυτοχρονα πως υφισταται και σχεδον σε ολα απλα αναλογα τη χρηση που κανεις θα προκυψει νωριτερα!

Η LG μιλησε για hw bootloop , και οσο αυτο ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , δε ξερει για τι να μιλησει, απλα ειδοποιει τα εκαστοτε σερβις για συγκεκριμενες κινησεις. Αυτο εσυ μπορεις να το παραδεχτεις; 

διαβασε για την ιδια περιπτωση που ειχε το xbox 360 google it "xbox 360 red light".

Πρεπει να παραδεχτεις οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα. Το εκανες και παραπανω.

Παραδεξου επισης οτι το ρουτ το ξερει μεχρι η κουτση μαρια!! αλλα δεν ξερει πως να το κανει σωστα!

Μπα, δε το ξερει και η κουτση Μαρια... Κανεις μεγαλο λαθος. Ειναι 3 κατηγοριες: Αυτοι που το γνωριζουν και το κανουν. Αυτοι που το γνωριζουν και ΔΕΝ το κανουν , αλλα και αυτοι που δε το γνωριζουν καθολου. Απο αυτους που το κανουν , ποσως με ενδιαφερει ποσοι ειναι που το κανουν σωστα.Ειναι ασχετο τελειως με το θεμα μας , αλλα επιμενεις να το βαζεις στο τραπεζι.

Παραδεξου επισης πως ο τυπος με το βιντεο και την ακυρωση του απο την lg ειναι αφαντος και πως η Procordia  ειναι σε θεση να κανει και μονη της hard reset οταν πας τη συσκευη σου για bootloop πραγμα που ολος τυχαιος δεν εγινε στη περιπτωση του τυπου και του το επιστρεψανε λογο ρουτ αλλα μολις το εκανε ο ιδιος ξαφνικα εφτιαξε!

Δε γνωριζουν ολοι οτι επανερχεται με hard reset και ουτε γνωριζουν πως να το κανουν ή να μπουν και να ψαξουν. Ενας τετοιος μπορει να ηταν και αυτος ο τυπος. Επισης δεν εχουν περασει ουτε 10 μερες απο το σκηνικο , οποτε ας μη λεμε πολλα πολλα.

Παρεδεξου επισης σε αρκετα κινητα το ρουτ φευγει με hard reset

Γκουχ γκουχ, μαλλον τα δικα μου κινητα ειναι μαγικα, δεν μπορει αλλιως να εξηγηθει. Ειχα και μαγικο towelroot εγω :P 

Παρεδεξου επισης πως οταν γινει μπιπ στο συστημα του android υπαρχει bootloop ανεξαρτητος μαρκας!

Μετα ειμαστε σε καλο δρομο να επικοινωνησουμε!

Επρεπε να εχουμε bootloop σε ολα τα android κινητα τοτε. Αντιθετως , τυχαια μαλλον, γινεται γνωστο το bootloop προβλημα του G4. Παραληρημα και τρικυμια εν κρανιω μαν... 

Βαλε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexter.miniscaler και αλλαξε την αναλυση!! Πες μας το αποτελεσμα.. και κανε ενα back up πριν καλου κακου!

Τι προσπαθεις ακριβως να μου δειξεις; Εφαρμογη για να δημιουργησω bootloop? Ποιος διαολο θελει να αλλαξει την αναλυση του μεσω μιας εφαρμογης και ειδικα σε unrooted συσκευη; Πηρες γραμμη οτι η εφαρμογη θελει ρουτ; Εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ρουτ στο G4 για το οποιο μιλαμε ;

Για το G4 μιλαμε και για μια συγκεκριμενη περιπτωση που εχει γινει γνωστη παγκοσμιως.  ΟΛΟΙ λοιπον πηγαν να κανουν root , παθανε bootloop , και ειπαν να κατηγορησουν την LG για τη βλακεια τους. Και η procordia-και καθε σερβις παγκοσμιως, δε θα το καταλαβαιναν. Whatever mate...

Δημοσ.

Για το G4 μιλαμε και για μια συγκεκριμενη περιπτωση που εχει γινει γνωστη παγκοσμιως.  ΟΛΟΙ λοιπον πηγαν να κανουν root , παθανε bootloop , και ειπαν να κατηγορησουν την LG για τη βλακεια τους. Και η procordia-και καθε σερβις παγκοσμιως, δε θα το καταλαβαιναν. Whatever mate...

Θα σταθω μονο σε αυτο γιατι ολα τα αλλα εισαι λαθος  αλλα αν θες να σου απαντησω σε καποιο συγκεκριμενο ποσταρε το απο κατω.

Οχι δεν πηγαν να κανουν ολοι ρουτ οπως δεν ειχαν και ολοι ξεκολλημενα τσιπακια.

Η πλακα ειναι οτι οτι σας εχω πει μεχρι εδω εχετε συμφωνησει και οτι εχω φτησει στα αλλα φορουμ με αλλο νικ νεημ τα εχετε μασησει και μου τα ποσταρετε εδω. 

Ας ειστε λοιπον δημιουργικα μυαλα ελευθερης σκεψης και οχι οτι φτηνει ο va***re στα αλλα φορουμ να το γραφετε εδω.

Γιατι αυτος ειπε τοσο για hardware bootloop οσο και για software αυτος μιλησε για ξεκολλημενα pins απο chipακια και εσεις γελουσατε στο αλλο φορουμ και ερχεστε τωρα να μου πειτε τι; Αυτα που εγραψα στο διπλανο φορουμ? 

Οσο για το xbox αν θεωρεις διαφορετικο και ανομοιο με την περιπτωση του lg πρεπει να πας σε κανενα wikipedia να διαβασεις πως ξεκολλαει η κολλα!

Τεσπα καλη συνεχεια στο μαρτυριο σας!

Δημοσ.

Επειδή βλέπω και γίνεται μεγάλος ντόρος σχετικά με το hardware/software bootloop...

Το εχω αναφέρει ξανα παλαιότερα, δείτε πότε ξεκίνησαν ολα τα bootloop threads στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δεν σας κάνει εντύπωση οτι ολα τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά τις 15 Δεκεμβρίου περίπου (που αν δεν κάνω λάθος είχε δοθεί η ΜΜ) και ήταν μαζικά τα G4 που "πέθαιναν" απο εκείνη την ημερομηνία και μετά λες και είχαν χρονοδιακόπτη (που λέει ο λόγος), δηλαδή τα 505+ παρτίδα δούλευαν άψογα επι ενα εξάμηνο και βάλε αλλά τώρα αν πάρεις 601+ σειρά μπορεί και να τα τινάξει και σε 2-3 μέρες όπως φαίνεται κυρίως σε κριτικές στο Σκρουτζ (και οχι μόνο σε μια περίπτωση)...

Πιστεύω οτι προφανώς στα 500αρια έπαιζε hardware πρόβλημα (αφού βγήκε και η LG και το παραδέχτηκε) αλλά στάνταρ κάτι παίζει και απο software μεριά που κάνει trigger ολο αυτό το μπάχαλο.

ΥΓ. Σχετικά με την ψηφοφορία υπολογίστε κι αυτούς που έχουν το κινητό αλλά δεν ψηφίζουν περιμένοντας να δουν αν βγεί κάποιο bootloop στην πορεία. Το λεω κρίνοντας απο τον εαυτό μου διότι προφανώς θα μπορούσα να ψηφίσω οτι δεν εχω κάποιο θέμα, προκειμένου να στηρίξω και την επιλογή συσκευής που έκανα, αλλά επειδή δεν ξέρω τι με περιμένει καθυστερώ την ψήφο μου μέχρι να περάσει ενα σεβαστό διάστημα πχ. εξάμηνο

• Like 1
Δημοσ.

Δε συμφωνω ότι ξεκολλανε τσιπακια.. Δεν είναι προσδιορισιμο το πρόβλημα και είναι Γενικό.. Ότι βλέπουμε λέμε από μαρτυρίες κοσμου.

Μαλιστα ούτε έχω διαβάσει τι λέει το παιδί στο δίπλα φόρουμ . Τον swimmer πέσανε (μαζί και εγω ) να φάνε και ότι λέει θεωρίες επιστημονικής φαντασίας , όμως προσπαθεί να βρει άκρη. Μαζί του διαφωνώ μόνο για τα petition που δε μου λένε κάτι προσωπικά.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω και γίνεται μεγάλος ντόρος σχετικά με το hardware/software bootloop...

Το εχω αναφέρει ξανα παλαιότερα, δείτε πότε ξεκίνησαν ολα τα bootloop threads στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δεν σας κάνει εντύπωση οτι ολα τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά τις 15 Δεκεμβρίου περίπου (που αν δεν κάνω λάθος είχε δοθεί η ΜΜ) και ήταν μαζικά τα G4 που "πέθαιναν" απο εκείνη την ημερομηνία και μετά λες και είχαν χρονοδιακόπτη (που λέει ο λόγος), δηλαδή τα 505+ παρτίδα δούλευαν άψογα επι ενα εξάμηνο και βάλε αλλά τώρα αν πάρεις 601+ σειρά μπορεί και να τα τινάξει και σε 2-3 μέρες όπως φαίνεται κυρίως σε κριτικές στο Σκρουτζ (και οχι μόνο σε μια περίπτωση)...

Πιστεύω οτι προφανώς στα 500αρια έπαιζε hardware πρόβλημα (αφού βγήκε και η LG και το παραδέχτηκε) αλλά στάνταρ κάτι παίζει και απο software μεριά που κάνει trigger ολο αυτό το μπάχαλο.

ΥΓ. Σχετικά με την ψηφοφορία υπολογίστε κι αυτούς που έχουν το κινητό αλλά δεν ψηφίζουν περιμένοντας να δουν αν βγεί κάποιο bootloop στην πορεία. Το λεω κρίνοντας απο τον εαυτό μου διότι προφανώς θα μπορούσα να ψηφίσω οτι δεν εχω κάποιο θέμα, προκειμένου να στηρίξω και την επιλογή συσκευής που έκανα, αλλά επειδή δεν ξέρω τι με περιμένει καθυστερώ την ψήφο μου μέχρι να περάσει ενα σεβαστό διάστημα πχ. εξάμηνο

Φιλε αυτο ακριβως λεμε και εμεις, το θεμα ειναι οτι καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι το HARDWARE προβλημα που αναγνωρισε η LG σε κινητα του 2015 (505-512) το εχει ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ!

Οι καινουριες παρτιδες κινητων του 2016 (601+) αν βγαλουν προβλημα ειναι bootloop λογω SOFTWARE ΠΡΟΒΛΗΜΑΤOΣ και οπως ειπες κατι παιζει με το Android 6.0 MM και ισως τον συγχρονισμο της Google!

Αρα μια συσκευη του 2015 πχ μπορει να παθει και HARDWARE (λογω ελαττωματικης πλακετας) και SOFTWARE BOOTLOOP (λογω προβληματος στο software που αρχισε τελη 2015!!).. 

Πιστευω οτι στο μεγαλο κυμα bootloop του Δεκεμβρη του 2015 με την κυκλοφορια του Android 6.0, οι συσκευες με το θεμα στη πλακετα, παθαινανε software bootloop και τοτε ισως λογω καποιου bug, αυξησης θερμοκρασιας ή hard reset που κανανε οι χρηστες "ξεκολλαγε" καποια συνδεση στη πλακετα. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, η LG εχει διορθωσει το προβλημα αυτο και υπαρχει ακομα ΜΟΝΟ ΤΟ SOFTWARE ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

Αυτο λεμε τοσες σελιδες και εχει αποδειχθει 10αδες φορες και απο χρηστες και απο το τι λεει η Procordia!

Πραγματικα θα ζητησω απαντησεις απο την LG γιατι δεν παει αλλο με αυτο το θεμα να τα μπλεκουμε ολα εδω μεσα.

kbfIjkL.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...