Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω το G4 επειδη επαθε bootloop σε ενα 5% του κοσμου, δε δουλευει; Ορισμενοι εχετε πλακα μονο και μονο επειδη ετυχε σε σας... 

Ηθελα να το γραψω αλλα συγκρατηθηκα :P

Όταν γίνεις περήφανο μέλος του 5%, που δε σου το εύχομαι, τότε μπορείς να εκφράσεις γνώμη για το πόσο πλάκα έχει η φάση.

• Like 4
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες; Ας γινω εγω , και εδω ειμαστε για να τα λεμε. 

μαλλον δεν εχεις μπλεξει με την lg μου ετυχε (@#$@ την τυχη μου) μια φορα να ταξιδευη η συσκευη (G3) μπρος-πισω με το ιδιο προβλημα (noise στο ακουστικο το παρουσιαζουν σχεδον ολα τα g3)  για 3 μηνες χωρις να μου το φτιαχνουν αλλα ουτε γινοτας αντικατασταση γιατι ηταν απο σκρουτζομαγαζο 

Δημοσ.

Επειδη το παρακολουθω το θεμα,βλεπω μια προσπαθεια απο τους κατοχους να το συγκαλυψουν.

Οτι και να κανουμε ειναι ενα κινητο που η δουλεια του ειναι να κανει κατι.

Οταν εισαι μονιμα με το αγχος να μη σου μεινει στο χερι ξαφνικα και αντε να το στελνεις και να μενεις χωρις κινητο,τοτε χανει το νοημα του.

Σωζεται λιγο απο τη καλη εγγυηση της lg αλλα το χαπι δε χρυσωνεται.

Χαλι ειναι το οτι εχει περασει τοσος καιρος και δεν εχει βρεθει λυση ειτε φας hard brick ειτε soft brick.

Και ετσι οπως παει,δε θα βρεθει λυση.

Απλα θα αλλαζετε μητρικες μεχρι να ληξει η εγγυηση.

Εαν καποιος θελει καλη καμερα σοι και καλα(γιατι πλεον μονο αυτο προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο) τοτε βαζει κατι εξτρα να παρει κατι αλλο.

Εγω προσωπικα δε θα εμπαινα καν στο κοπο να παρω κινητο και να εχω αυτο το αγχος η να καθομαι να περιοριζω τις κινησεις μου για να μη μου μεινει στο χερι το κινητο.

Και πριν ενα μηνα το σκεφτομουν και εγω ως αγορα το G4.

Αλλα απο οτι φαινεται υπαρχει λογος που επεσε σε αυτη τη τιμη ενω το S6 ειναι ακομα πολυ παραπανω..

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον δεν εχεις μπλεξει με την lg μου ετυχε (@#$@ την τυχη μου) μια φορα να ταξιδευη η συσκευη (G3) μπρος-πισω με το ιδιο προβλημα (noise στο ακουστικο το παρουσιαζουν σχεδον ολα τα g3)  για 3 μηνες χωρις να μου το φτιαχνουν αλλα ουτε γινοτας αντικατασταση γιατι ηταν απο σκρουτζομαγαζο 

Εχω LG Optimus G , χωρις προβλημα εδω και 3 χρονια. Και παλι επειδη ετυχε σε σενα η στραβη, φταινε ο παπας της ενοριας, η κυρα Μαρικα η γειτονισσα, και οι Θεοι του Ολυμπου :P . Και εγω ειχα sony και ειχε πολλα προβληματα η arvato με το σερβις , η σονυ με το ιδιο το κινητο , ομως δε σημαινει οτι ολα τα σονυ ειναι το ιδιο και μαλιστα εχει διορθωθει η εταιρεια σε τεραστιο βαθμο. Δε θα κατσω να ριχνω hate σε οτι σονυ υπαρχει "σωνει και καλα". Θα θυμαμαι απλα με λυπη μου οτι ετυχαν ασχημα πραγματα σε εμενα. Τιποτα περισσοτερο ομως. Ενας φιλος εστειλε το Ζ1 και του ειπανε στην αρβατο οτι ειχε παρει υγρασια.  :cry: (αδιαβροχο κινητο - και οχι δεν αφησε ανοιχτα τα καπακια ασφαλειας στα σημεια που υπαρχουν)

* Εστειλα το G2 της κοπελας μου για κατι πολυ minor και τελικα ευθυνοταν η καρτα sim. Κανενα μπλεξιμο. Ειμαι επαρχια , και σε 1 βδομαδα εγινε το παρε-δωσε με την Procordia καθως και αψογη επικοινωνια. 

Αν τυχει και μπλεξω, η αποψη μου για το πως λειτουργει το κινητο και για το ποσο VFM ειναι , ΔΕΝ θα αλλαξει, γιατι προβληματικες συσκευες υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ, ομως η LG εχει απλα μια προιστορια στο Quality Control της γιατι τρεχει να προλαβει τον ανταγωνισμο , με αποτελεσμα να τρωει τα μουτρα της. Μονο εκει μπορω να αποδωσω το γεγονος οτι μονη της χαντακωνει τις συσκευες της, ΕΙΔΙΚΑ απο το G3 και μετα.

Αν θυμαστε ολοι, και στο G2 ειχε θεματα στις πρωτες παρτιδες, και ψηφιστηκε κινητο της χρονιας. Στο optimus G λυθηκαν αρκετα πιο γρηγορα τα οποια θεματα και οι παρτιδες απο αρχες 2013 και μετα ηταν απροβληματιστες. Το LG V10 ειναι επισης απροβληματιστο. Τυχαινει και στις καλυτερες οικογενειες ( δεν υποννοω οτι η LG ομως ειναι η καλυτερη).

Επειδη το παρακολουθω το θεμα,βλεπω μια προσπαθεια απο τους κατοχους να το συγκαλυψουν.

Οτι και να κανουμε ειναι ενα κινητο που η δουλεια του ειναι να κανει κατι.

Οταν εισαι μονιμα με το αγχος να μη σου μεινει στο χερι ξαφνικα και αντε να το στελνεις και να μενεις χωρις κινητο,τοτε χανει το νοημα του.

Σωζεται λιγο απο τη καλη εγγυηση της lg αλλα το χαπι δε χρυσωνεται.

Χαλι ειναι το οτι εχει περασει τοσος καιρος και δεν εχει βρεθει λυση ειτε φας hard brick ειτε soft brick.

Και ετσι οπως παει,δε θα βρεθει λυση.

Απλα θα αλλαζετε μητρικες μεχρι να ληξει η εγγυηση.

Εαν καποιος θελει καλη καμερα σοι και καλα(γιατι πλεον μονο αυτο προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο) τοτε βαζει κατι εξτρα να παρει κατι αλλο.

Εγω προσωπικα δε θα εμπαινα καν στο κοπο να παρω κινητο και να εχω αυτο το αγχος η να καθομαι να περιοριζω τις κινησεις μου για να μη μου μεινει στο χερι το κινητο.

Και πριν ενα μηνα το σκεφτομουν και εγω ως αγορα το G4.

Αλλα απο οτι φαινεται υπαρχει λογος που επεσε σε αυτη τη τιμη ενω το S6 ειναι ακομα πολυ παραπανω..

Ωραια, ενω δε θα εμπαινες καν στον κοπο να το παρεις, μπαινεις στον κοπο να σχολιασεις εδω για να "μας την πεις" , οσους το "συγκαλυπτουμε" , ενω ουτε καν το εχεις. Αν διαβασεις προσεκτικα , δε συγκαλυπτουμε κατι , λεμε την πραγματικοτητα, η οποια ειναι οτι το θεμα υπαρχει να μεν , ΑΛΛΑ , ειναι σε ποσοστο το οποιο ΔΕΝ ειναι μεγαλο. Θα υπερβαλλω λεγοντας πως 100Κ συσκευες να επαθαν το προβλημα, ειναι σεβαστος αριθμος οχι ομως μεγαλος σε ποσοστο.

Θα σου το χαλασω και λιγο το παραμυθι, λεγοντας σου πως δεν εχω περιορισει στο ελαχιστο το τι κανω με το κινητο. Κανω οτι θα εκανα με καθε αλλο κινητο. Κοινως το σκιζω. Ψαχνω πολυ να βρω προβληματα, πιστεψε με . Αυτα που βρηκα δεν ειναι καν αξια αναφορας. :)

Σε αυτη την τιμη πεφτουν ΟΛΑ τα LG και παντα τα samsung καθως και τα HTC ειναι παραπανω κατα ενα 50ρικο or something. Δεν εγινε σημερα αυτο. Το optimus G το πηρα στα 336, και μεχρι να αποσυρθει , εφτασε τα 217€ . Απροβληματιστο σε ολα του, 3 χρονια τωρα, τι να λεει η πτωση δηλαδη; Πλεον πωλειται και εδω μεσα με 100-120€ , και αποτελει για εναν μεσο χρηστη αριστη επιλογη ΜΕΧΡΙ και σημερα.   ;)

*Το V10 γιατι επεσε σε λιγοτερο απο ενα μηνα κατα 70+€ ;;;;

Θα συμφωνησω οτι ειναι κακο που η LG φαινεται να σφυριζει αδιαφορα και ενω το θεμα φαινεται να ειναι softwarικο, δε κανει καποια κινηση. Ισως πραγματικα να ψαχνονται. Ισως να συμβει αυτο που λεω εδω και καιρο , δηλαδη να δωσει την αναβαθμιση σε android N οταν αυτο κυκλοφορησει (και κανα διμηνο μετά κλασικα οπως κανουν ολοι), και να λυθουν τα οποια προβληματα. Δε μπορει στις 5ΧΧ παρτιδες να ειχαμε συνεχομενο θεμα με Hardware και τωρα να μη λυθηκε... Ειναι αδιανοητο. Οποτε εχουμε πεσει ΣΤΗΝ περιπτωσαρα. Επαναλαμβανω , υπαρκτο θεμα, χωρις τις προεκτασεις που θελετε να πιστευετε οτι εχει. 

* Σε καποιον σε διπλανο φορουμ ηρθε με παρτιδα 603 και Lollipop μετα απο Service, και του ειπαν να ΜΗΝ παει σε MM, πολυ περιεργο μου φαινεται. Ειτε ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα, ειτε κατι γνωριζουν παραπανω. Either way ειναι αστειο να ρωτας και να σου λενε οτι σε ελληνικες συσκευες δεν εμφανιζεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, ας μιλησουμε αντικειμενικα..

Εγω αρχισα αυτο το thread και εγω πρωτος κατεγραφα τα προβληματα του κινητου.. Παρολα αυτα, μετα απο αρκετο ψαξιμο ωστε ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ και να ΜΑΘΩ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ του προβληματος, αποφάσισα να το αγορασω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

Επισης δεν ειναι 5% των συσκευων που παθαινουν bootloop αλλα παραπανω.. (περιπου 15-20%, 2 στα 10 σιγουρα θα βγαλουν το προβλημα απλα ειτε αργει, ειτε πολλοι δεν γραφουν στα φορουμ, αλλα ακομα και σε αυτους που γραφουν, το 20% βγαινει και παλι).

Δεν ειμαι με κανενα αγχος μη μου μεινει στο χερι. ΞΕΡΩ οτι εχω παρτιδα 601, χωρις θεμα hardware bootloop, οποτε στη χειροτερη περιπτωση να κανω ενα hard reset ΑΝ ποτε γινει software bootloop (αφου εχω κανει σωστο σεταρισμα και πιστευω δεν θα μου γινει).

Παιρνω back up τις φωτογραφιες μου αυτοματα μεσω WIFI στο Google Photos (ετσι εκανα παντα ετσι κι αλλιως) και απλα αποθηκευω τις φωτογραφιες της καμερας απευθειας στην καρτα SD.. Σιγα το δυσκολο..

Η μονη οδηγια που εχουμε και εμπειρικα μαθαμε αλλα και η Procordia μας το λεει, ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ GOOGLE κατα το σεταρισμα της συσκευης και ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΩΣ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ..

Μετα το σεταρισμα φυσικα κανουμε συγχρονισμο απο Google, τα παντα (επαφες, email, κλπ) , χωρις προβλημα.

Τωρα για τη φυση του προβληματος πιστευω ειναι θεμα του Android MM 6.0, και του συγχρονισμου της Google στο LG. Κατι συμβαινει με τα δικαιωματα των εφαρμογων (γνωστο "προβλημα" σε αυτη την εκδοση Android) και σκαλωνει το τηλεφωνο με αποτελεσμα software bootloop. H Procordia δινει την συμβουλη να μην κανουμε το update σε Android 6.0, ειτε γιατι πιστευει οτι φταιει εξ ολοκληρου αυτη η εκδοση (εξαλλου τα προβληματα αρχισανε κατα το update σε 6.0), ειτε γιατι ο απλος καταναλωτης δεν καταλαβαινει το ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ GOOGLE κατα το σεταρισμα της συσκευης, και απλα του λενε μην κανεις καν update.

Τωρα γι αυτους που περνουσαν την 6.0 πανω στην 5.1, δεν σχολιαζω.. Ποτε δεν το κανουμε αυτο απο παλια σε καινουρια εκδοση Android.. Δεν παταει καλα σε ολα τα κινητα, και παρουσιαζονται προβληματα. Στη περιπτωση μας software bootloop.

Τωρα για τις εξαιρεσεις που υπαρχουν, πχ κινητα με 602 και hardware bootloop, κλπ, συμβαινουν σε ολα τα κινητα σε πολυ μικρο ποσοστο.. Κατα τη γνωμη μου hardware bootloop σε συσκευες 601+ δεν υπαρχει καν καθως εχει διορθωθει.

Σχετικα με την επιλυση του προβληματος, δεν με νοιαζει στα αληθεια κιολας αφου δεν εχω κανενα προβλημα και πιστευω πως δεν θα εχω καθως εχω καταλαβει καπως τη φυση του προβληματος και εχω προετοιμαστει αναλογως. Χαιρομαι το κινητο και πιστευω οτι η LG σε συνεργασια με τη Google θα το διορθωσουν αργα ή γρηγορα..

Βγηκε προχθες και μια εκδοση 6.0 στη Τουρκια που διορθωνει την ποιοτητα του ηχου κατα την κληση και τιποτα αλλο σχετικα με bootloop.. Αυτο με κανει να καταλαβω πως ειναι περισσοτερο προβλημα της Google παρα της LG.

Φυσικα ομως η ζημια στη δημοτικοτητα του κινητου εχει ηδη γινει και πλεον ειναι κινητο που δεν εμπνεει στα ματια του κοσμου σιγουρια, θελει καλο ψαξιμο ωστε να καταλαβεις τι προβλημα υπαρχει με τη συσκευη, να μην μπλεξεις με bootloop και να μην εχεις αγχος.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν γίνεις περήφανο μέλος του 5%, που δε σου το εύχομαι, τότε μπορείς να εκφράσεις γνώμη για το πόσο πλάκα έχει η φάση.

Στην ψηφοφορια δε βλεπω μονο 5%, 25 βλεπω. 

Δημοσ.

@Swimmer21 κανεις λαθος σχετικα με το ποσες συσκευες το παθαινουν γιατι επηρεαζεσαι απο petitions που μπορει να τα υπογραψει και η κουτση Μαρια.

Βλεπεις μια ψηφοφορια με ΥΠΕΡ 13 ατομα, απο τα οποια ουτε τα μισα δεν εχουν περιγραψει την εμπειρια τους. Μπορω να σκεφτω αρκετους που θα εκαναν ξεχωριστο λογαριασμο , ισα ισα για να δειξουν ποσο μαματη ειναι η samsung εναντι του ανταγωνισμου ξερωγω. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας λεει μονο οτι τονσυμφερει..

Δημοσ.

@Swimmer21 κανεις λαθος σχετικα με το ποσες συσκευες το παθαινουν γιατι επηρεαζεσαι απο petitions που μπορει να τα υπογραψει και η κουτση Μαρια.

Βλεπεις μια ψηφοφορια με ΥΠΕΡ 13 ατομα, απο τα οποια ουτε τα μισα δεν εχουν περιγραψει την εμπειρια τους. Μπορω να σκεφτω αρκετους που θα εκαναν ξεχωριστο λογαριασμο , ισα ισα για να δειξουν ποσο μαματη ειναι η samsung εναντι του ανταγωνισμου ξερωγω. 

ενω οι κατοχοι του g4 δεν μπορουν να το κανουν για να δειξουν οτι η συσκευη ειναι τζιτζι

Δημοσ.

Δηλαδη σε κατοχους συσκευων ενεργους σε φορουμ και γενικοτερα reddit, xda, insomnia, myphone, androidauthority, βλεπεις μισο προβλημα στους 100; (5%) Εγω βλεπω 2-3 στους 10.

Οσοι δεν γραφουν φυσικα ειναι περισσοτεροι, αλλα οι μισοι απο αυτους δεν εχουν καν gmail πχ, ή δεν εχουν κανει update σε Android MM 6.0 κλπ κλπ και αρα περισσοτερες πιθανοτητες να μην παθουν το προβλημα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εκει..

Αντικειμενικα πιστευω 2 στις 10 συσκευες το εβγαλαν ή θα το βγαλουν το προβλημα.

Δεν εχει να κανει ομως με το κινητο, αλλα με τον χρηστη που δεν ξερει τι να κανει ωστε να μην παθει bootloop. Φυσικα και δεν ειναι υποχρεωση του καθε αγοραστη και αφου δωσει 300 ευρω να κανει διάφορες κινησεις για να μην του μεινει το κινητο στο τοπο, αλλα ειπαμε αν ειναι να αγορασεις αυτο το κινητο, θα πρεπει να ξερεις καποια πραγματα σχετικα και να κανεις καποιες "θυσιες" σε πολλα εισαγωγικα αυτο, και για την τιμη που ειναι χωμα πλεον.

Δεν ειναι ομως το bootloop και το ποσοστο του, επιχειρημα για καποιους ωστε να βγαζουν το κινητο σκαρτο και αναξιο αγορας.

Δημοσ.

Ειναι επειδη παιρνουμε ποσοστα απο την LG :P

ισως για να μην παραδεχτουν την μλκ που εκαναν και αγορασαν μια προβληματικη συσκευη... δεν γινετε να μπουμε στο μυαλο του καθενος

Δημοσ.

Παιρνει καποιος το G4 και δεν εχει Gmail ή δε ξερει να μπει στο Google? Αυτο που λες δεν υπαρχει :P

Που ειπα οτι ΔΕΝ ειναι εκει το προβλημα; Ειπαμε χιλιες φορες οτι ειναι υπαρκτο προβλημα. Απλα η κινδυνολαγνια μας εχει κυριευσει και αντι να απολαμβανουμε τη συσκευη μας , δημιουργουμε εξτρα φαντασματα. Εγω πιστευω 1 στις 10 θα το βγαλει. Θα αυξησω το ποσοστο στο 10%. ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικο. Πως να το κανουμε δηλαδη; Ουτε παραβλεπουμε οτι υπαρχει το προβλημα , αλλα ουτε παραβλεπουμε πως το ποσοστο , περα απο σεβαστο ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικο.

Δεν ειναι ομως το bootloop και το ποσοστο του, επιχειρημα για καποιους ωστε να βγαζουν το κινητο σκαρτο και αναξιο αγορας.

Αυτο ειναι που συμβαινει ομως.

ισως για να μην παραδεχτουν την μλκ που εκαναν και αγορασαν μια προβληματικη συσκευη... δεν γινετε να μπουμε στο μυαλο του καθενος

20 εκατομμυρια κοσμος πηρε το LG G4. Στο 10% απο αυτους , βγηκε το προβλημα. 

Ειναι ολοι μ**κες που το πηρανε ; Ειναι αυτοι που επαθαν το bootloop ; 

Μαλιστα. Αν το παθουμε εμεις, ολοι ειναι μ**κες. Χρησιμο συμπερασμα

Δημοσ.

Παιρνει καποιος το G4 και δεν εχει Gmail ή δε ξερει να μπει στο Google? Αυτο που λες δεν υπαρχει :P

Που ειπα οτι ΔΕΝ ειναι εκει το προβλημα; Ειπαμε χιλιες φορες οτι ειναι υπαρκτο προβλημα. Απλα η κινδυνολαγνια μας εχει κυριευσει και αντι να απολαμβανουμε τη συσκευη μας , δημιουργουμε εξτρα φαντασματα. Εγω πιστευω 1 στις 10 θα το βγαλει. Θα αυξησω το ποσοστο στο 10%. ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικο. Πως να το κανουμε δηλαδη; Ουτε παραβλεπουμε οτι υπαρχει το προβλημα , αλλα ουτε παραβλεπουμε πως το ποσοστο , περα απο σεβαστο ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικο.

Αυτο ειναι που συμβαινει ομως.

20 εκατομμυρια κοσμος πηρε το LG G4. Στο 10% απο αυτους , βγηκε το προβλημα. 

Ειναι ολοι μ**κες που το πηρανε ; Ειναι αυτοι που επαθαν το bootloop ; 

Μαλιστα. Αν το παθουμε εμεις, ολοι ειναι μ**κες. Χρησιμο συμπερασμα

αλλο εκανα μλκ (οχι ακριβως πιο σωστα να το χαρακτιρισουμε εξαπατηθηκα απο μια γνωστη εταιρια) και δεν θελω να την παραδεχτώ ουτε στον εαυτο μου και αλλο οταν καποιος ειναι μλκς μην μπερδευεις την βουρτσα με την χτενα

p.s. στο xda ηδη εχουν αναφερθει bootloops σε συσκευες με SN 603

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...