Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Simaras απο οτι ξερω χανεις ολα τα αρχεια σου

Πολυ σωστα.Την πρωτη φορα λοιπον δεν εγινε σωστα το hard reset καταφερε ομως τυχαια μαλλον και ανοιξε το κινητο μετα απο μερικα restart.Οταν καταφερα τελικα να το κανω σωστα,μπηκα στην αρχικη οθονη για να σεταρω το κινητο και ξαναρχισαν τα bootloops.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις σήμερα και εγώ παρέλαβα το G4 μου. Είχα διαβάσει για τα προβλήματα με τα bootloop αλλά ήλπιζα να μην είμαι γκαντέμης. Το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσει να πειράζω τις συσκευές μου οπότε απόφασισα μετά από 2 ώρες που το είχα στα χέρια μου να κανώ unlock το bootloader και να flasharw custom recovery. Το unlock έγινε με επιτυχία αλλά μόλις πήγα να κάνω flash recovery μπήκα bootloop.

Με hard reset δεν μπόρεσα να καταφέρω να το επαναφέρω. Ειμαι τώρα στην διαδικασία να φλασάρω την αυθεντικη rom μέσω του lg flash tool από download mode.

Οι μ@@@@@@ς πληρώνονται τελικά. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει τη συσκευή ειδικά αμα θέλει να την πειράξει όπως εγώ ας το κάνει με πολύ μεγάλη επιφύλαξη ή καλύτερα απλά μακρυά.

¨Ειναι σειρά 602 btw.

Επεξ/σία από Lordkonst
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γτ επιμενετε ακομα στο g4 λες κ δεν υπαρχουν αλλες συσκευες στα 300..

Δεν το λεω για να την πω σε καποιον,φιλικα το λεω!!

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γτ επιμενετε ακομα στο g4 λες κ δεν υπαρχουν αλλες συσκευες στα 300..

Δεν το λεω για να την πω σε καποιον,φιλικα το λεω!!

Απο την μια εχεις δικιο αλλα στα 300€ την καμερα του δεν την βρισκεις.Γρηγορα εχει πολλα κινητα,με καλες οθονες κτλ, αλλα την καμερα του οχι.

Δημοσ.

Και το nexus 5x μια χαρα καμερα εχει κ στοκ ανδροιδ εχει κ ιδιο επεξεργαστη/καρτα γραφικων εχει.....

Αν δεν ειχε το προβλημα ναι οκ ειναι κινηταρα σε αυτα τα λεφτα αλλα ελα που εχει προβλημα..

Και μου φαινεται καπως να διαβαζω σχολια του τυπου το καλυπτει το σερβις λες κ μας κανει χαρη το σερβις η το να μενουμε χωρις κινητο για καποιες μερες κ να μην ξερουμε αν το ξανα παθουμε κ σε ποια φαση θα το παθουμε και και και ...

Ξανα λεω δικαιωμα τους στα παιδια που το παιρνουν αλλα αμαρτια να ταλαιπωρουνται ¨)

• Like 2
Δημοσ.

Παντως εγω μετα απο 10 μερες χρήση ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο,το πηρα με γνωση του προβληματος σειρα 602 ρουμανικο μοντελο απο skoutzομαγαζο

Δημοσ.

Παντως εγω μετα απο 10 μερες χρήση ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο,το πηρα με γνωση του προβληματος σειρα 602 ρουμανικο μοντελο απο skoutzομαγαζο

Βρε κινηταρα ειναι αρκει να μη σου τυχει η στραβη.Και εγω ολες τις προηγουμενες μερες ,πριν μου τυχει, παρακολουθουσα το θεμα πολυ αποστασιοποιημενα...ελεγα ενταξει δεν εχει τυχει και σε παρα παρα πολλους ,τι πιθανοτητα εχει να τυχει και σε εμενα? :P 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις σήμερα και εγώ παρέλαβα το G4 μου. Είχα διαβάσει για τα προβλήματα με τα bootloop αλλά ήλπιζα να μην είμαι γκαντέμης. Το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσει να πειράζω τις συσκευές μου οπότε απόφασισα μετά από 2 ώρες που το είχα στα χέρια μου να κανώ unlock το bootloader και να flasharw custom recovery. Το unlock έγινε με επιτυχία αλλά μόλις πήγα να κάνω flash recovery μπήκα bootloop.

Με hard reset δεν μπόρεσα να καταφέρω να το επαναφέρω. Ειμαι τώρα στην διαδικασία να φλασάρω την αυθεντικη rom μέσω του lg flash tool από download mode.

Οι μ@@@@@@ς πληρώνονται τελικά. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει τη συσκευή ειδικά αμα θέλει να την πειράξει όπως εγώ ας το κάνει με πολύ μεγάλη επιφύλαξη ή καλύτερα απλά μακρυά.

¨Ειναι σειρά 602 btw.

Φίλε τι έγινε τελικά Κούβα το κινητό ή είσαι κομπλέ
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το κινητο.. Σε αυτα τα λεφτα τετοια οθονη, τετοια καμερα, και τετοια εμπειρια χρησης χωρις lag, δεν βρισκεις..

Αν εισαι ατυχος, δωρεαν εγγυηση εχεις..

Αν ακολουθησεις τις συμβουλές που ειπαμε, αν ολα πανε καλα δεν θα εχεις ποτε θεμα bootloop και προβλεπω να το διορθωνουν συντομα με μικρο update ή με το επομενο Android 7..

Δημοσ.

Είναι κινητάρα, δεν υπάρχει αμφιβολία, εγώ πάντως αν ήμουν ξανά σε φάση αγοράς, ή πήγαινα πίσω πριν την αγορά του, θα περίμενα όσο και να χρειαζόταν είτε να φτάσω τα λεφτά του 6P ή να πέσαι αυτό στα δικά μου. Απλά απογοήτευση το customizing του κινητού software-wise

Edit: Απ'ότι βλέπω τελευταία το ROM Development έχει πάρει τα πάνω του αρκετά αλλά και πάλι, αυτή η μαλακία που έχουν κάνει με τον Bootloader χαλάει πολύ τα πράγματα. Ελπίζω να πάρουν ΌΛΟΙ παράδειγμα την Nextbit που ενθαρρύνει το πείραγμα του software και μάλιστε προσφέρει εγγύηση και για brick...

Δημοσ.

Και το nexus 5x μια χαρα καμερα εχει κ στοκ ανδροιδ εχει κ ιδιο επεξεργαστη/καρτα γραφικων εχει.....

Neuxs 5x σε συγκριση με το lg g4; Μονο και μονο για τα bezel του & την σαπια οθονη του ειναι ενα καλος λογος να μη το ακουμπησει ουτε ο κουκος για να μη μιλησουμε για τα specs camera,ram,storage,battery αλλα ουτε για την ποιοτητα..

Επισης ψαξε ποσοι εχουν γυρισει πισω το nexus 5x κ μετα ελα γραψε εδω.

Επισης ρε lordKonst θυμηθηκες το insomnia ετσι ξαφνικα και ειπες να γραψεις το πρωτο σου ποστ εδω μεσα και να κανεις vote; Εκανες τη βλακεια δεν περασες σωστα το unlock και ψηφιζεις για bootloop;  οκ οποιος θελει να δει βλεπει χαλαρα 4 ψηφοφοριες μπαμ οτι ειναι fake ή αδικες οπως του lordKonst και οι υπολοιπες εχουν διορθωθει με hardreset τουλαχιστον σε σειρες 600+ .

Σε κανενα 7-8μηνο ισως μπορεσετε να το αγορασετε και εσεις. Οι μετοχες του σκρουτζ δεν πεφτουν απο το ινσομνια ;)

• Like 1
Δημοσ.

Neuxs 5x σε συγκριση με το lg g4; Μονο και μονο για τα bezel του & την σαπια οθονη του ειναι ενα καλος λογος να μη το ακουμπησει ουτε ο κουκος για να μη μιλησουμε για τα specs camera,ram,storage,battery αλλα ουτε για την ποιοτητα..

Επισης ψαξε ποσοι εχουν γυρισει πισω το nexus 5x κ μετα ελα γραψε εδω.

Επισης ρε lordKonst θυμηθηκες το insomnia ετσι ξαφνικα και ειπες να γραψεις το πρωτο σου ποστ εδω μεσα και να κανεις vote; Εκανες τη βλακεια δεν περασες σωστα το unlock και ψηφιζεις για bootloop;  οκ οποιος θελει να δει βλεπει χαλαρα 4 ψηφοφοριες μπαμ οτι ειναι fake ή αδικες οπως του lordKonst και οι υπολοιπες εχουν διορθωθει με hardreset τουλαχιστον σε σειρες 600+ .

Σε κανενα 7-8μηνο ισως μπορεσετε να το αγορασετε και εσεις. Οι μετοχες του σκρουτζ δεν πεφτουν απο το ινσομνια ;)

Ναι, αλλά δουλεύει.

• Like 3
Δημοσ.

Ενω το G4 επειδη επαθε bootloop σε ενα 5% του κοσμου, δε δουλευει; Ορισμενοι εχετε πλακα μονο και μονο επειδη ετυχε σε σας... 

Επισης ρε lordKonst θυμηθηκες το insomnia ετσι ξαφνικα και ειπες να γραψεις το πρωτο σου ποστ εδω μεσα και να κανεις vote; Εκανες τη βλακεια δεν περασες σωστα το unlock και ψηφιζεις για bootloop;  

Ηθελα να το γραψω αλλα συγκρατηθηκα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...