Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θεωρω οτι το gflex 2 των 16GB που κυκλοφορει εδω στην Ελλαδα δεν αξιζει. Αν βρεις το 32ρι, ναι. 

Αλλιως το G4 ειναι σφαιρα, παρολο το προβλημα που παρουσιαζεται και παρουσιαζουμε στο θεμα αυτο.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θεωρω οτι το gflex 2 των 16GB που κυκλοφορει εδω στην Ελλαδα δεν αξιζει. Αν βρεις το 32ρι, ναι. 

Αλλιως το G4 ειναι σφαιρα, παρολο το προβλημα που παρουσιαζεται και παρουσιαζουμε στο θεμα αυτο.

Ουτε το Nexus 5X ? Εχει πεσει αρκετα η τιμη του..αν δεν αξιζει ουτε αυτο θα περιμενω για το G4.
Δημοσ.

To 5X ειναι σιγουρα υποδυεστερο σε χαρακτηριστικα. Καλο τηλεφωνο σιγουρα αλλα ολα εξαρτωνται απο το budget σου. Δε ξερω τι εννοεις οταν λες "θα περιμενεις" ... Στα λεφτα του nexus 5x , αν και ειναι nexus και εχουν τα θετικα τους, θα προτεινα απο EU Warehouse το xiaomi redmi note 3 pro! 

Δημοσ.

To 5X ειναι σιγουρα υποδυεστερο σε χαρακτηριστικα. Καλο τηλεφωνο σιγουρα αλλα ολα εξαρτωνται απο το budget σου. Δε ξερω τι εννοεις οταν λες "θα περιμενεις" ... Στα λεφτα του nexus 5x , αν και ειναι nexus και εχουν τα θετικα τους, θα προτεινα απο EU Warehouse το xiaomi redmi note 3 pro!

To budget ειναι περιπου 250€ ..εννοω οτι μπορω να περιμενω λιγο καιρο και να ανεβει το budget στα 300-320€ για να παρω το G4.
Δημοσ.

To budget ειναι περιπου 250€ ..εννοω οτι μπορω να περιμενω λιγο καιρο και να ανεβει το budget στα 300-320€ για να παρω το G4.

Ας μην κοροιδευόμαστε το g4 είναι vfm σε αυτά τα λεφτά ακόμα και με τα προβλήματα που προκύπτουν σε λίγους χρήστες.

Δημοσ.

Ας μην κοροιδευόμαστε το g4 είναι vfm σε αυτά τα λεφτά ακόμα και με τα προβλήματα που προκύπτουν σε λίγους χρήστες.

Δεν με νοιαζει απολυτως το προβλημα με το bootloop απο τν στιγμη που εχει εγγυηση ..απλα επειδη το budget μου για τωρα ειναι 240-250€ δεν μπορω να το αγορασω.Για αυτο ρωτησα αν το G Flex 2 αξιζει.Τεσπα θα περιμενω 1-2 μηνες να μαζεψω και αλλα χρηματα για να παρω το G4 (ισως το Dual επειδη εχω 2 καρτες σιμ και για να μην κουβαλαω 2 τηλεφωνα)
Δημοσ.

την καλυτερη δουλεια θα κανεις. εξετασε και το xiaomi που σου ειπα πιο πανω ;) ειναι το πιο τρελο VFM απο Κινα, με αρκετα καλη υποστηριξη overall. Αλλα αν θες κατι απο Ελλαδα, G4 προς το παρον ειναι μονοδρομος σε high-end μοντελο! Εγω ο μονος λογος για τον οποιο μετανοιωσα, ειναι που δε περιμενα να πεσει το V10 κατω απο 400 που θα μπορουσα να το χτυπησω... Τιποτα αλλο.

Δημοσ.

την καλυτερη δουλεια θα κανεις. εξετασε και το xiaomi που σου ειπα πιο πανω ;) ειναι το πιο τρελο VFM απο Κινα, με αρκετα καλη υποστηριξη overall. Αλλα αν θες κατι απο Ελλαδα, G4 προς το παρον ειναι μονοδρομος σε high-end μοντελο! Εγω ο μονος λογος για τον οποιο μετανοιωσα, ειναι που δε περιμενα να πεσει το V10 κατω απο 400 που θα μπορουσα να το χτυπησω... Τιποτα αλλο.

Καλο και το Xiaomi αλλα δεν αξιζει απο Ελλαδα.Επισης το V10 παρα πολυ καλο αλλα βγενω εκτος budget :| μακαρι να πεσει στα 350€ σε 1-2 μηνες που δεν πιστευω να πεσει τοσο..αλλα αν πεσει σιγουρα θα το χτηπησω αντι του G4 .Για να πω τν αληθεια δεν μπορω να αντεξω ουτε 1 βδομαδα :D το Optimus l9 ii μου εχει σπασει τα νευρα.

Δημοσ.

Καλο και το Xiaomi αλλα δεν αξιζει απο Ελλαδα.Επισης το V10 παρα πολυ καλο αλλα βγενω εκτος budget :| μακαρι να πεσει στα 350€ σε 1-2 μηνες που δεν πιστευω να πεσει τοσο..αλλα αν πεσει σιγουρα θα το χτηπησω αντι του G4 .Για να πω τν αληθεια δεν μπορω να αντεξω ουτε 1 βδομαδα :D το Optimus l9 ii μου εχει σπασει τα νευρα.

Ριχτου καμμια customια προσωρινα του L9 II , δε παλευεται αλλιως. Παντως το V10 θα πεσει , σε 10 μερες επεσε απο 480 στα 430 , και πλεον ειναι κατω απο τα 420. Θα πεσει κατω απο 400 σιγουρα ,τωρα ποσο δε το ξερω ομως... Σε φαση που μπορει να πουλησω το G4 για το V10 :P 

Αλλα περα απο την πλακα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! :) 

Δημοσ.

Ριχτου καμμια customια προσωρινα του L9 II , δε παλευεται αλλιως. Παντως το V10 θα πεσει , σε 10 μερες επεσε απο 480 στα 430 , και πλεον ειναι κατω απο τα 420. Θα πεσει κατω απο 400 σιγουρα ,τωρα ποσο δε το ξερω ομως... Σε φαση που μπορει να πουλησω το G4 για το V10 :P

Αλλα περα απο την πλακα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! :)

Κριμα αν δεν ψυλοκολλουσε και ηταν λιγο πιο γρηγορο θα το κρατουσα...εχει πολυ καλη οθονη και δεν ξερω τι στο πο***ο γυαλι εχουν βαλει αλλα δεν σπαει :D μου εχει πεσει απειρες φορες ..ουτε γρατζουνια η οθονη..ουτε θηκη εχω ουτε μεμβρανη :D

Στο G4 λογικα και μεμβρανη οθονης και μια Quick Circle θηκη θα χρειαστει:D

Δημοσ.

H Quickcircle για το εφφε καλη φαινεται :P Κατα τ'αλλα θηκη δε του εχω και μεχρι να παρω tempered glass nilkin , εχω πανω της μαμας τη μεμβρανη (ειναι αθλια, ηδη εκανε σημαδια :P )

Το L9 ii ειναι πολυ τιμιο, ειδικα για τα λεφτα που ειχε φτασει καποια στιγμη. Αλλα χωρις custom rom δεν γινεται δουλεια. Ψαξου λιγο στα ιντερνετς να του φορεσεις καμμια καλη custoμια γιατι κριμα ειναι το τηλεφωνακι :) 

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, χθες έκανα την αναβάθμιση και εγώ. Το έριξα 2 hard reset πριν και άλλα 2 μετά. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά. Αν υπάρξει κάτι θα ενημερώσω. Σειρά 512! 

Δημοσ.

Ωραιος, αν εχεις κατι υποπτο ενημερωσε. 

Χτες με αρκετο ψαξιμο , ειδα οτι το android 6.0 εχει νεο dhcp πρωτοκολλο και γι'αυτο πολλες φορες βλεπουμε να μη συνδεεεται με τη μια σε καποιο δικτυο και να θελει forget και ξαναμανα τον κωδικο (μου ετυχε 1 φορα, σε αλλους περισσοτερες).

Οσον αφορα τα νεα WiFi και το bootloop , ισως να ειναι σχετικο. Υπαρχει στα developer options μια επιλογη για χρηση του Lollipop DHCP. Just thoughts...

Επισης ειδα φορουμ στο εξωτερικο με ατομα που εχουν το προβλημα. Παιδια ειναι περιπου 100 ατομα. Δηλαδη τιποτα. 

Πραγματικα ειναι σταγονα στον ωκεανο τα ατομα που το επαθαν το προβλημα. 

Το θεμα ειναι πως δε ξερουμε αν θα προκυψει σε περισσοτερους ή/και σε ολους στο μελλον. Το απευχομαι και δε το πιστευω καν. 

Απολαυστε τις συσκευες σας :) 

• Like 1
Δημοσ.

Ολα καλα μεχρι στιγμης. Δεν εχω δει κανενα προβλημα ουτε το παραμικρο lag πουθενα. (περα απο ενα θεμα με την sd card που εχει το Android MM).

Η μπαταρια ικανοποιητικη αρκετα και καλυτερη απο οτι περιμενα. Η καμερα απιστευτη.

• Like 1
Δημοσ.

Value for money οταν υπαρχει και το P8 το οποιο ειναι φθηνοτερο και καλυπτει μια χαρα τον μεσο χρηστη δεν το καταλαβαινω.Οκ το G4 εχει φοβερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη οσον αφορα τα γραφικα απο το Huawei.Τι να το κανεις ομως που εχει ως αποτελεσμα ο επεξεργαστης και η καλυτερη καρτα γραφικων να εχει χειροτερη αυτονομια μπαταριας??

Επισης για να συνεχιζει να μενει η τιμη του S6 στα επιπεδα που ειναι παρολο που εχει ηδη βγει εδω και σχεδον 1 μηνα το S7,σημαινει οτι ο κοσμος το προτιμαει παρολο που δεν ειναι σε πολλα καλυτερο του G4 εκτως ισως απο την ποιοτητα κατασκευης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...