Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιοδηποτε 600+ ηθελα και τελειως υποκειμενικα (μιας και δεν υπαρχει και τεραστιο δειγμα) δεν εχω δει 601 με προβλημα σε αντιθεση με τα 602 που γινοταν "χαμος" τις τελευταιες μερες.. Οποτε αφου ειπαν απο το καταστημα οτι εχουν 601, το πηρα

Εχω δει εγω, σου ξεφυγε. Ενας με 601 , μπηκε σε bootloop. ΕΝΑΣ. Μπορει και αλλοι 100 απο εξω. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κανονας, εξαιρεση ειναι μανμου :)

Στο σκρουτζ γραφει και η #Koutsi_MAria ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ομως... Βαζουν ενα αστερι με βαση το γεγονος οτι τους ετυχε αυτο ,και εγω δε πιστευω καν οτι εχει το κινητο η Κατερινα κατι. Σοβαρα τωρα, εσυ το πιστευεις; Ξερεις ποσοι haters του android μπαινουν και γραφουν στις μισες ναυαρχιδες αρνητικα σχολια;

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το άγχος για bootloop που έχει ικανό τον εχω να παράγγελνε απο τα κεντρικά στην Κορέα κανένα 604 για σιγουριά...

Ειδικη κατασκευη 60S κανανε (S απο Swimmer :P )

Εχω δει εγω, σου ξεφυγε. Ενας με 601 , μπηκε σε bootloop. ΕΝΑΣ. Μπορει και αλλοι 100 απο εξω. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κανονας, εξαιρεση ειναι μανμου :)

Αμαν το παω πισω :P

Εγκατασταθηκε η 6.0, τωρα κανω hard reset.. Επισης οπου βλεπω συγχρονισμο με Google, βοηθηστε στην επιλυση προβληματων με αποστολη δεδομενων κλπ μαλακιες το κανω un-tick.. Εχει και ενα κρυφο στις ρυθμισεις στα γενικα, στο πληροφοριες λογισμικου τερμα κατω

• Like 1
Δημοσ.

Επισης ειναι γερμανικο

Τι κρυφο εννοεις; Γενικα θα σε βαλει να αποδεχτεις αρκετες βλακειες της LG, αυτα δε τα αποφευγεις :P

Κρυφο εννοω χωμενο μεσα στις ρυθμισεις.. Ε ναι τις αδειες λογισμικου και τις μλκιες αυτες τις παταω αναγκαστικα

Ανοιξε με hard reset, αρχιζω setup

Χεσιμο Νο1: Εβαζα κωδικο WIFI και δεν εμπαινε με τιποτα.. Μετα καταλαβα οτι ειμαι στη δουλεια και εβαζα τον κωδικο του WIFI του σπιτιου μου.. Ωραιος :P

• Like 2
Δημοσ.

Εχει και κρυφο μενου η LG , και με μπερδεψες. Βγαινει με τα εξης στο dialer :  *#546368#*815# . Βεβαια δε πειραζουμε κατι απο εκει... 

Επισης ειναι γερμανικο

Κρυφο εννοω χωμενο μεσα στις ρυθμισεις.. Ε ναι τις αδειες λογισμικου και τις μλκιες αυτες τις παταω αναγκαστικα

Ανοιξε με hard reset, αρχιζω setup

Χεσιμο Νο1: Εβαζα κωδικο WIFI και δεν εμπαινε με τιποτα.. Μετα καταλαβα οτι ειμαι στη δουλεια και εβαζα τον κωδικο του WIFI του σπιτιου μου.. Ωραιος  :P

The weird moment που εισαι στη δουλεια και ειναι σαν στο σπιτι σου  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Κανε 2 δοκιμες και πες μου τα εξης: 

1.Στο διπλό παραθυρο σου δειχνει συγκεκριμενες εφαρμογες; 

2.Δοκιμασε να κανεις επεξεργασια μιας εικονας (με το εικονιδιο που εχει σα μολυβακι οταν μπαινεις σε μια φωτογραφια που τραβηξες).

Στην αρχη ισως σου πει οτι κατεβαζει πορους. Μετα οταν ξαναμπεις θα ειναι ολα ενεργά. Κανε μια αλλαγη σε μια φωτο , και δοκιμασε να την σωσεις. Εμφανιζεται πουθενα; Γιατι σε εμενα (και μαλλον σε ολους) , δεν εμφανιζεται πουθενα. ΙΣΩΣ εχει να κανει με τις G+ Photos και να αποθηκευονται καπως εκει. Αν ναι , ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, εδινε την ψευδαισθηση οτι ειναι ενσωματωμενη εφαρμογη. 

ΕΔΙΤ: Οντως σχετιζονται, μαλλον θελει συγχρονισμο με το "φωτογραφιες" και το g+. Δε καταλαβε καλα... Αλλη ορεξη δεν ειχα... 

Αυτα, ασχετα με bootloop κλπ

Δημοσ.

Κανε 2 δοκιμες και πες μου τα εξης: 

1.Στο διπλό παραθυρο σου δειχνει συγκεκριμενες εφαρμογες; 

2.Δοκιμασε να κανεις επεξεργασια μιας εικονας (με το εικονιδιο που εχει σα μολυβακι οταν μπαινεις σε μια φωτογραφια που τραβηξες).

Στην αρχη ισως σου πει οτι κατεβαζει πορους. Μετα οταν ξαναμπεις θα ειναι ολα ενεργά. Κανε μια αλλαγη σε μια φωτο , και δοκιμασε να την σωσεις. Εμφανιζεται πουθενα; Γιατι σε εμενα (και μαλλον σε ολους) , δεν εμφανιζεται πουθενα. ΙΣΩΣ εχει να κανει με τις G+ Photos και να αποθηκευονται καπως εκει. Αν ναι , ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, εδινε την ψευδαισθηση οτι ειναι ενσωματωμενη εφαρμογη. 

ΕΔΙΤ: Οντως σχετιζονται, μαλλον θελει συγχρονισμο με το "φωτογραφιες" και το g+. Δε καταλαβε καλα... Αλλη ορεξη δεν ειχα... 

Αυτα, ασχετα με bootloop κλπ

1. Ναι. Το ηξερα απο πριν, μονο με root μπορεις εφαρμογες τριτων

2. Μου λεει αδυνατη αποθηκευση τροποποιησεων φωτογραφιας (το εψαξα και ειναι θεμα του MM κλασσικα με τα δικαιωματα στην SD)

http://forums.androidcentral.com/lg-g4/543075-editing-stock-gallery.html

Παντως τη πρωτη φορα που ανοιξα το editing μου βγηκαν τα γραφικα loading της Google, οποτε θα συνδεεται με G+..

Πηγαινε στις ρυθμισεις, και διεγραψε cache/data της συλλογης και καμερας. Μετα αμεσως πηγαινε στις ρυθμισεις παλι, στο συγχρονισμο&λογαριασμοι εκει στο Google (που εχει συγχρονισμο επαφων, ημερολογιο, email) και ξετικαρε οτι εχει να κανει με Google+, και το κατω κατω φωτογραφιες Google. Λογικα η αποθηκευση θα σου δουλεψει..

Εγω πηγα στις εφαρμογες και εκανα απενεργοποιηση την εφαρμογη Google+, τραβαει μπαταρια χωρις λογο.

Απο οτι φαινεται η συσκευη εχει μεγαλο προβλημα με τις υπηρεσιες της Google και αυτη η γενικη ασυμβατοτητα προκαλει bootloop σιγουρα.

Ωπ με απενεργοποιηση Google+ εφυγε και το εικονιδιο επεξεργασιας (μολυβακι) σε καθε φωτο που τραβας! Δεν ηταν εφαρμογη της LG, αλλα της Google ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ στο λειτουργικο..

CSSJpbK.png

Δημοσ.

Ακυρη εφαρμογη τελειως. Δε με ενδιαφερει καν, νομιζα οτι ειναι bug της συσκευης αρχικα, τωρα ειδα και αυτα τα παραπανω.

Δημοσ.

Κατεβασα το pixlr επειδη δεν εχω τωρα προγραμμα επεξεργασιας φωτο, και μου εβγαλε μολυβακι στο γκαλερι και αν το πατησω μου ανοιγει κατευθειαν επεξεργασια μεσω του 3ου προγραμματος

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ..

Λιγο offtopic η ερωτηση αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Πιστευετε πως αξιζει η αγορα του LG G Flex 2? Πριν πολυ καιρο ειχα διαβασει οτι εχει αρκετα lag ..μηπως ξερετε αν το διορθωσαν με καποιο update? αν οχι θα περιμενω λιγο καιρο ακομα και θα παω στο G4 ..αν και πιο πολυ θελω το FLEX 2 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...