Προς το περιεχόμενο

Budget Smartphone για Pokemon Go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το G3 έχει μπαταρία 3000 mah. Τώρα, πιστεύω πως για απλές εργασίες και παιχνίδια είναι αρκετά καλό. Δεν το είχα βέβαια, δεν ξέρω, από τα specs κρίνω.

Fair point.

Ξερεις ποσα κινητα εχουν 3000 μπαταρια αλλα αποδιδουν τελειως διαφορετικα?

http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p3.php

Κοιτα αυτονομια που εχει σε internet....

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-review-1368p3.php

Κοιτα πχ το Xiaomi τι μπαταρια βγαζει.

Ακομα και το Moto X που εχει μικρη μπαταρια στα 2300Mah(και σιγουρα θα χρειαστει power bank)βγαζει παρα πολυ καλα οσον αφορα ωρες στο Internet http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2014-review-1136p3.php

• Like 1
Δημοσ.

Δες και το xiaomi Νοτε 3 απο τις αγγελιες σε καινουρια κατασταση. Απο μπαταρια μου βγαζει 5 ωρες ποκεμον, με power bank 10αρι μιλαμε για 12+ ωρες. Οσο για το GPS ειναι ακριβεστατο, καλυτερο και απο το galaxy tab 3 που χρησιμοποιουσα πριν για pokemon go.

Παντως μην παρεις lenovo, εχουν θεμα με gps στο παιχνιδι. Τους δειχνει οπου ναναι οσοι παιζουν με lenovo..

Επισης το note ισως βολεψει λογω μεγαλυτερης οθονης.

Δημοσ.

θελει γενικα ναι.... και οσον αφορα το redmi 3 σε βγαζει ακομα και 100 μετρα μακρια απο εκει που εισαι και δεν σταθεροποιειται με τιποτα το GPS...κουνιεται μονος του ο παιχτης.

Δημοσ.

θελει γενικα ναι.... και οσον αφορα το redmi 3 σε βγαζει ακομα και 100 μετρα μακρια απο εκει που εισαι και δεν σταθεροποιειται με τιποτα το GPS...κουνιεται μονος του ο παιχτης.

Και στο Redmi Note 2 μου το κάνει αυτό. Μου πετάει στο άκυρο ένα GPS signal not found και τρέχει ο παίκτης όπου να 'ναι. Μετά επανέρχεται το σήμα και τρέχει πάλι πίσω. Ίσως είναι πρόβλημα των Xiaomi.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα πρόσφατα το Xiaomi Redmi 3s.Απο ποιότητα συσκευής πάτος.Πραγματικά πιάνοντας το motog 2nd gen μου και αυτό είναι σαν να πιάνω κάνα αυγο kinder.Πολύ εύθραυστο και το αλουμίνιο της πλάκας.Αυτά για την ποιότητα.

Το gps δουλεύει άψογα και με απόλυτη ακρίβεια.Η μπαταρία κρατάει 4-7 ώρες σε Pokemon go ανάλογα φωτηνότητα.

Βέβαια το μοντέλο τον 2gb αν έχω ανοιχτό viber,messenger και κάνα 2 ακόμα app + pokemon go,αν βγώ απο το game κάνει restart.

Υπάρχει και η επιλογή του Xiaomi Mi4 που σαφώς είναι πολύ γρήγορο κινητό αλλά η μπαταρία του δεν θα κρατάει πολύ.

Αυτά απο μένα για αγορά εκτός Ελλάδος σε τιμή 110-115 ευρώ.

Ελλάδα νομίζω το Moto X 2nd Gen είναι τέρας.Είχα τα Μοτο G 1 & 2 και τα κινητά αυτά προσωπικά θα τα έβαζα σε rugged κατηγορία.Δεν μπορώ να φανταστώ άλλα τηλέφωνα να έχουν δεχτεί τόσο πολύ κακοποίηση και να μην έχουν θέμα.

Ειδικά αν το πάρεις εδώ μεταχειρησμένο κάπου στα 120-130 είσαι άρχοντας.

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1
Δημοσ.

το ειδαμε και αυτο, να αγοραζουν κινητα για να παιξουν pokemonGO

Δεν νομίζω πως είναι πρέπον στο site να σχολιάζουμε τις επιλογές κάποιου που ζητάει βοήθεια.

Δημοσ.

το ειδαμε και αυτο, να αγοραζουν κινητα για να παιξουν pokemonGO

Με δανεικα απο σενα θα τα παρουν και χαλιεσαι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...