Προς το περιεχόμενο

Budget Smartphone για Pokemon Go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου να βρει ένα νέο τηλέφωνο. To iPhone 4 που έχει δεν το σηκώνει και ψάχνουμε για ένα αξιόπιστο smartphone με 150-160 ευρώ max. (Ορίστε, έγινε και selling point το game).

Βλέπω διάφορα μοντέλα στο skroutz αλλά σας ρωτάω και εδώ γιατί τα περισσότερα που συναντάω είναι άγνωστης εταιρείας προσωπικά και δεν ξέρω πως να κινηθώ. Τα φώτα σας plz  :-D  :-D

Επεξ/σία από Bogdi
Δημοσ.

Την καλυτερη αυτονομια στα χρηματα αυτα την εχει το Xiaomi Redmi 3.

Τα καλυτερα specs στα λεφτα αυτα τα εχει το Moto X(2nd gen).

• Like 2
Δημοσ.

φαντάζομαι οτι κοιτάς κινητό που να μπορεί να παίξει και με την κάμερα έτσι?
οπως πρότεινε και ο @fulgore καλύτερα για το xiaomi redmi 3 λόγω μπαταρίας πάντα, εγώ που έχω το huawei p8 lite(2200) δεν αντέχει πάνω απο τρεις ώρες συνεχόμενους χρήσης για pokemon συν τα εξτρας, εγώ κοιτάω αυτό προς το παρόν http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3s-8150.php γιατι τα 2 giga δεν με φτάνουν καθόλου απο τότε που βγήκε το pokemon επίσης :D κοίτα και μπαταρία οπωσδηποτε στην αγορά σου θα με θυμηθείς,η ραμ παλεύεται.

βλέπω οτι το έχει και σε έκπτωση για μια βδομάδα   :o  :o  :o  http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_367774.html (μάλλον θα το τσιμπήσω)

Δημοσ.

βασικά ψαξτω να έχει οπωσδήποτε gyroscope ή κάμερα ,αλλιώς δεν αξίζει

Κάμερα θα έχει ούτως ή άλλως.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε κοιτάω ανάμεσα σε Redmi 3 και το Moto X (2nd Gen) με λίγα λόγια. Υπάρχει καμιά άλλη συσκευή να έχω υπόψιν μου?

Powerbank έχουμε ένα 5άρι, το οποίο λογικά δίνει μια πλήρη φόρτιση σε 4άρα μπαταρία.

Τα 2GB RAM είναι λίγο ανησυχητικό καθώς είναι το minimum για το game, αλλά και μακροπρόθεσμα η λειτουργικότητα του κινητού.

Δημοσ.

Απλα οχι.

Εντάξει, νομίζω για Pokemon Go και άλλες απλές εργασίες είναι μία χαρά.
Δημοσ.

Εντάξει, νομίζω για Pokemon Go και άλλες απλές εργασίες είναι μία χαρά.

Μακρυα και αγαπημενα και αυτο το κινητο και το G4. Γραφτηκε μια σημαντικη λεξη που δυστηχως δεν περιγραφει το εν λογω κινητο,και αυτη ειναι η αξιοπιστια του. Ασε που ενα αλλο σημαντικο που κοιταζουν οσοι παιζουν παιχνιδια ειναι η μπαταρια που στο G3 ειναι πατος.

Επισης γραφτηκε και αυτο 

Βλέπω διάφορα μοντέλα στο skroutz 

αρα δεν νομιζω να θελουν να μπλεξουν με εξωτερικο ουτως ή αλλως.

• Like 1
Δημοσ.

Το G3 έχει μπαταρία 3000 mah. Τώρα, πιστεύω πως για απλές εργασίες και παιχνίδια είναι αρκετά καλό. Δεν το είχα βέβαια, δεν ξέρω, από τα specs κρίνω.

Επισης γραφτηκε και αυτο 

αρα δεν νομιζω να θελουν να μπλεξουν με εξωτερικο ουτως ή αλλως.

Fair point.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...