Προς το περιεχόμενο

Windows 10 - reverting to previous Windows version [stuck]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάτησα το update 29 Ιουλίου (ξέρω, τελευταία μέρα...), κατέβηκε κανονικά, άλλα στο reboot δείχνει το win10 logo και μετά μένει επ'αόριστον στο "Windows 10 upgrade failed restoring your previous version of Windows" (είχα τα 7 64bit pro - αυθεντικά)

διάβασα online να δοκιμάσω με ISO σε dvd/usb και repair, το οποίο σκοπεύω να κάνω, άλλα πριν το επιχειρήσω, 3 ερωτήσεις:

1) δικαιούμαι ακόμη win10 ή εφόσον δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς το upgrade, "τέλος" ;

2) από που κατεβάζω το περιβόητο ISO και Media Creation tool;

3) δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τα παλιά αρχεία, οπότε να κάνω repair ή clean install (και πώς);

ευχαριστώ εκ των προτέρων  ;)

Δημοσ.

Συνήθως το σφάλμα προκύπτει από ασυμβατότητα υλικού ή λογισμικού. Και σε εμένα έτυχε αυτό και μάλιστα σε 2 PC - η λύση ήταν μέσω msconfig στην καρτέλα υπηρεσίες να αποκρύψω όλες τις υπηρεσίες microsoft μέσω της αντίστοιχης επιλογής και κατόπιν να απενεργοποιήσω όλες τις άλλες. Αυτό για να μην ξεκινάνε άλλες υπηρεσίες εκτός από τις απαραίτητες του συστήματος.Επίσης απεγκατέστησα το antivirus(avast). Μετά από αυτό όλα πήγαν ρολόι και στις 2 αναβαθμίσεις που έκανα. 

Αλλά πλέον όπως είπε και ο παραπάνω έχασες την δωρεάν αναβάθμιση. Καλημέρα.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ παίδες, λοιπόν θα δοκιμάσω πάλι από το link του duffyduck, και σκεφτόμουν μήπως να κάνω clean install, άλλα δεν ξέρω αν γίνεται με το αυτό το link

Δημοσ.

ευχαριστώ παίδες, λοιπόν θα δοκιμάσω πάλι από το link του duffyduck, και σκεφτόμουν μήπως να κάνω clean install, άλλα δεν ξέρω αν γίνεται με το αυτό το link

Γίνεται να κάνεις κανονικά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...