Jim_ani Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλημέρα και καλό μήνα Σκοπέυω να γίνω κάτοχος της tv μοντελο (samsung ue40j5100 ) αφου την βρήκα σε καλη τιμή (317.90) αλλα το μοναδικό μου άγχος είναι εάν θα μπορεί να παίξει ήχο απο ταινίες με κωδικοποίηση dts . Συνηθως οι ταινιες fullhd στα 1080p συνοδευονται απο τέτοιο ήχο (dts) τα bluray δηλαδη Υπάρχει κάποιος που έχει αυτό το μοντέλο της samsung για να ανταλαξουμε απόψεις? Στα χαρακτηριστικά της πάντως αναφέρετε οτι εχει Ήχος: Dolby Digital Plus, DTS, DTS Studio Sound. Δεν γνωριζω εαν με καλυπτει αυτη η περιγραφή
pure29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ναι μια χαρά παίζει dts. Σε ό,τι έχω δοκιμάσει μόνο x265 δεν παίζει
Jim_ani Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Χαιρομαι ! Προς στιγμην , δεν νομιζω να με απασχολησει το x265 Την ειχα παραγγείλει ήδη και μετά με ζώσαν φίδια Σευχαριστω. Πως σου φαίνεται σαν tv? Το μετανιωσες? Είχες κανενα θέμα ? (αν θελεις απαντας )
pure29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Αν έχεις άλλες απαιτήσεις κοιτάς άλλα μοντέλα. Αν δεν έχεις εδώ είσαι! Ήτανε θέμα χώρου για μένα, οπότε δε μ έπαιρνε για μεγαλύτερες ίντσες. Το μόνο "θέμα" είναι λίγο ότι αργεί στην εναλλαγή των καναλιών. Τπτ το σοβαρό φυσικά. Firmware update μπορείς να κάνεις από εδώ
Jim_ani Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Κι εγω ειχα θεμα με το χωρο για αυτο σταματησα στις 40" Smart δεν ειχα σκοπο να αγορασω.Αν ειναι να κανω κατι που κανω στο pc θα συνδεω hdmi. Η ενναλαγή στα κανάλια οντως δεν με καίει Για το firmware λεω να το κανω με το που κλεισει μηνα , για να δω τις αλλαγες σε σχεση με τις αρχικες ρυθμισεις. Ευχομαι να πανε ολα καλα ... Σευχαριστω πολυ για την προσοχη που εδειξες Ευχομαι να πανε 1
tsagasth Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μπορείτε να προτείνετε ρυθμίσεις για αυτήν την τηλεόραση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα