Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Φέτος θα πάω να σπουδάσω στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και σκέφτομαι να αναβαθμίσω από το πλέον αργό iPad mini που έχω στο iPad mini 4 ώστε να μπορώ να κρατάω σημειώσεις εύκολα (Evernote) και να δουλεύω με το Microsoft Office 365.

Θα ήθελα να ακούσω τις εντύπωσεις όσων έχουν στην κατοχή τους το iPad mini 4 ή και ακόμα το iPad Air 1/2 αλλά και αντίστοιχα γρήγορα Samsung Galaxy Tabs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για γρηγορες σημειώσεις και μεγαλυτερη  ευχρηστρια σε πανεπιστιμιακο περιβαλλον,χερακι στην τσεπουλα και πας ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ σε iPad Pro 9.7(αν θες Μηλαράκι) ,με ΟΛΑ τα παρελκομενα=pencil(digitized stylus) και keyboard cover!

Τα υπολοιπα(δλδ κατι mini,air κ.λ.) ειναι ολα ημίμετρα!

Υ.Γ.Και τις σημειωσεις με το stylus θα τις περνεις με το onenote ή καποιο που εχει δυνατοτητα μετατροπης απο handwrite σε ψηφιακη γραμματοσειρα.

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Για γρηγορες σημειώσεις και μεγαλυτερη  ευχρηστρια στο πανεπιστιμιακο περιβαλλον,χερακι στην τσεπουλα και πας ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ σε iPad Pro 9.7(αν θες Μηλαράκι) ,με ΟΛΑ τα παρελκομενα=pencil(digitized stylus) και keyboard cover! 

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Εάν σε αυτό που αναφέρεσε πως μπορώ να με επηρεάσει είναι το μέγεθος της οθόνης τότε μπορώ να πω πως οι 7.9 ίντσες είναι σχεδόν ότι χρειάζομαι μιας και έχω κοντά δάχτυλα. Επίσης, έχω ένα απλο λάπτοπ 14 ιντσών της HP που θα κουβαλάω μιας και θα προγραμματίζω στον ελεύθερο χρόνο στο κολλέγιο (μπορεί και να συμμετάσχω σε κάποιο hackathon ή game jam). Γι'αυτό σκέφτηκα, αντί να έχω 9.7 ιντσών iPad και 14 ιντσών laptop που στην τελική και τα δυο έχουν "μεγάλες" οθόνες, γιατί να μην πάρω το iPad mini 4 που μου προσφέρει μεγαλύτερη φορητότητα αλλά και το έχω ήδη δοκιμασμένο από άποψη άνεσης.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα συνέχιζες να μου προτείνεις το iPad Pro 9.7 ή είναι ΟΚ να πάρω το iPad mini 4?

Φυσικά γραφίδα και bluetooth πληκτρολόγιο θα πάρω μιας και θα έχω το iPad για σημειώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Εάν σε αυτό που αναφέρεσε πως μπορώ να με επηρεάσει είναι το μέγεθος της οθόνης τότε μπορώ να πω πως οι 7.9 ίντσες είναι σχεδόν ότι χρειάζομαι μιας και έχω κοντά δάχτυλα. Επίσης, έχω ένα απλο λάπτοπ 14 ιντσών της HP που θα κουβαλάω μιας και θα προγραμματίζω στον ελεύθερο χρόνο στο κολλέγιο (μπορεί και να συμμετάσχω σε κάποιο hackathon ή game jam). Γι'αυτό σκέφτηκα, αντί να έχω 9.7 ιντσών iPad και 14 ιντσών laptop που στην τελική και τα δυο έχουν "μεγάλες" οθόνες, γιατί να μην πάρω το iPad mini 4 που μου προσφέρει μεγαλύτερη φορητότητα αλλά και το έχω ήδη δοκιμασμένο από άποψη άνεσης.

Οι δυο ιντσες παραπανω δε θα σε δυσκολεψουν σχεδον καθολου ,ουτε στη μεταφορα ουτε ιδιαιτερα στο κρατημα!

Αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι και ειναι MUST για γρηγορες σημειωσεις ειναι το stylus και μετα το φυσικο keyboard,αλλιως θα τρεχεις και δε θα φτανεις.

Οταν παιρνουμε σημειωσεις,δε φτανουν μονο οι λεξει,αλλα θα πρεπει να γραφεις σχηματα ,πινακες ,κατευθηντηρια βελακια και πολλα αλλα, που πρεπει να τα σημειωνεις μεσα σε δευτερολεπτα κατα την διαρκεια των παραδοσεων.

Για σημειωσει ΘΕΣ stylus,αυτο ειναι αδιαπραγματευτο και απο την στιγμη που apple σου προσφερει ipad μ'αυτη την δυνατοτητα δε κοιτας τιποτα αλλο σε ipad!

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα συνέχιζες να μου προτείνεις το iPad Pro 9.7 ή είναι ΟΚ να πάρω το iPad mini 4?

Φυσικά γραφίδα και bluetooth πληκτρολόγιο θα πάρω μιας και θα έχω το iPad για σημειώσεις.

Οι MH digitizer γραφιδες ειναι για τα μπαζα και θα σε ταλεπορισουν στο γραψιμο παρα να σε βοηθησουν ,γι'αυτο και επιμενω να πας στο iPad Pro 9.7 που εχει απο τις καλυτερες digitized γραφιδες και ειναι φτιαγμενο για σημειωσεις στο χερι.

Θα ειναι το καθημερινο σου εργαλειο,γι'αυτο ψαξε το καλα πριν προχωρισεις σε οποιαδηποτε αγορα!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...