Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μείνε μακριά από sony, είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία από την εξυπηρέτηση πελατών και το σέρβις της σε αγορά πανάκριβων ακουστικών.

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά τα Roccat Renga ή τα Roccat Kulo seiries δεν είναι καλά; Και γω ψάχνω headset βαριά βαριά μέχρι 60€. Βαριά βαριά όμως. Αλλιώς 50.

Τα ΑΚG K912 wireless τα είδα σήμερα στο Πλαίσιο στα 44.90. Ξέρει κανένας αν αξίζουν;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι τα HyperX Cloud ειναι ακουστικα που εχουν παρει παρα πολλοι στο insomnia και γενικα οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι)που τα πηραν εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι(για ακουστικα κατω απο 80ευρω παντα).

Ειναι κριμα που δεν τα προλαβατε σε καποια προσφορα ειτε απο eshop,ειτε απο you(δεν ξερω απο εξωτερικο τι παιζει),αλλα προσωπικα θα ελεγα οτι αξιζει να καθυστερησετε την αγορα να μαζεψετε τα υπολοιπα χρηματα και να τα παρετε(ή αν ειστε τυχεροι να μπουν σε καμια προσφορα παλι).

Και εγω με την παραπανω νοοτροπια πηρα τα Logitech στα 50ευρω τοτε

https://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230

και τα μαξιλαρακια σε λιγοτερο απο χρονο αρχιζαν να ξεφλουδιζουν(κατα τα αλλα διαφημιζονται κιολας οτι πλενονται,πραγμα που ισχυει μεν αλλα σε βαθος χρονου απλα δεν.....)

Αλλα επισης δημοφιλη ακουστικα

https://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html

τα οποια ομως οπως μπορειτε να δειτε και στις αξιολογησεις εχουν βγαλει παρα πολλα προβληματα.

Δημοσ.

Εν τέλη αποφάσισα να πάρω τα HyperX Cloud Core. Στο Gearbest τα έχει προσφορά στα 39€ και νομίζω ότι για αυτή την τιμή και ποιότητα είναι best value for money. Ότι review και αν διάβασα ή είδα ΜΟΝΟ καλά λόγια έχουν πει έως και διθυραμβικά για το εύρος τιμής τους και ποιότητας. Μόνο 2 με χαλάνε. Ότι δεν έχουν Inline volume control και ότι το μικρόφωνο δεν είναι και τόσο καλό. Αλλά οκ. Μικρά, ατοπήματα σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής και τον ήχο που βγάζουν! Ναι οκ μπορεί να μην τα έχω ακούσει δει από κοντά οπότε δε μπορεί να ξέρω τι γίνεται στην πραγματικότητα, αλλά τόσα πολλά reviews δε μπορεί να λένε μπούρδες! Παιδεύτηκα πολύ να δω τι θα πάρω γιατί είμαι και λίγο της καλής ποιότητας παντού σε λογική τιμή. Και αυτό το ψάχνω στο σχεδόν απόλυτο. Οπότε πιστεύω ότι το βρήκα. Εδώ έχουν 69.99!!! Θα τα πάρω 30 λιγότερα!! Το απόλυτο VFM νομίζω!!! Θα πω και τις εντυπώσεις μου μόλις τα δοκιμάσω!

Δημοσ.

Κι εγώ κάτοχος των Cloud 1 τον τελευταίο χρόνο (και παραπάνω ίσως). Είχα τα Kraken 7.1 μέχρι τότε. Καμία σχέση ούτε ο ήχος ούτε η άνεση στο κεφάλι.
Στα 40 ευρώ ειδικά δεν το συζητάμε, είναι τρελό deal. Βέβαια κάπου διάβασα για την Core έκδοση ότι λείπει κάτι από την συσκευασία σε σχέση με την κανονική, νομίζω το δεύτερο σετ των μαξιλαριών που έχει. Και να ισχύει όμως και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος με αυτήν σου την αγορά, είμαι σίγουρος! :)

Δημοσ.

Κι εγώ κάτοχος των Cloud 1 τον τελευταίο χρόνο (και παραπάνω ίσως). Είχα τα Kraken 7.1 μέχρι τότε. Καμία σχέση ούτε ο ήχος ούτε η άνεση στο κεφάλι.

Στα 40 ευρώ ειδικά δεν το συζητάμε, είναι τρελό deal. Βέβαια κάπου διάβασα για την Core έκδοση ότι λείπει κάτι από την συσκευασία σε σχέση με την κανονική, νομίζω το δεύτερο σετ των μαξιλαριών που έχει. Και να ισχύει όμως και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος με αυτήν σου την αγορά, είμαι σίγουρος! :)

Νομίζω ότι και αλλιώς η Core εκδοση δεν εχει δεύτερο σετ μαξιλαριων. Ειδα πολλα review και unbonxings και πουθενά δεν ειδα οτι τα εχει. Αυτό που νε νοιαζει ειναι να μη μου στειλουν καμια φτηνη απομίμηση, αλλά δε νομιζω!

Δημοσ.

Νομίζω ότι και αλλιώς η Core εκδοση δεν εχει δεύτερο σετ μαξιλαριων. Ειδα πολλα review και unbonxings και πουθενά δεν ειδα οτι τα εχει. Αυτό που νε νοιαζει ειναι να μη μου στειλουν καμια φτηνη απομίμηση, αλλά δε νομιζω!

ρίξε μια ματια εδώ,

http://www.insomnia.gr/topic/617250-kingston-hyperx-cloud-core-%CF%83%CF%84%CE%B1-4170-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-gearbest/

κάποια μέλη όπως και γω έχουμε προχωρήσει στην αγορά των συγκεκριμένων. κάποιοι τα έχουν παραλάβει ήδη αν θυμάμαι καλά, οποτε και έχουν μια γνώμη πιο αντικειμενική για παράδειγμα το αν είναι γνήσια η όχι και τα λοιπά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είμαι ετοιμος να τα παραγγειλω...http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgh-4010-kgta1-sonuz-gaming-headset-p-PER.640331

Μακρια...............τα πηρα στον γιο μου και διαλυθηκαν στο τετραμηνο.Ο αλλος μου γιος που εχει τα razer ,τα εχει σχεδον 2 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα.Η τα razer η τα x cloud.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230

Για μουσικη τα ειχα και το μπασο τους ηταν τρομερο.Τωρα που εχω τα Cloud 2 δεν εχουν ουτε αυτα τοσο δυνατο μπασο.....

Σε λιγοτερο απο χρονο και μου ξεφλουδιζαν τα παραπανω Logitech...

οσο για τα cloud 2 που τα εχω και εγω ειναι μια χαρα και ο ηχος και το μπασο τουλαχιστον για παιχνιδια. Για μουσικη οσο να ναι αξιζει μονο αν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου και τα συνδεσεις με καρφι,μονο τοτε αποδιδουν και αυτα και τα πρωτα cloud τα μεγιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...