Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τι προτείνετε αυτό το διάστημα σε smartphone μέχρι 120€. Η οθόνη όχι πάνω από 5 ίντσες. Και λιγότερο από 5 θα ήταν κάλο να είναι. Για ένα καλό android πόσα παραπάνω θα έπρεπε να δώσω? Το motorolla new moto G 3 gen είναι πολύ ωραίο! Διάβασα πολύ καλές κριτικές. Είναι όντως τόσο καλό όσο τα προηγούμενα μοντέλα.

Τι λέτε?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Καλά χαρακτηριστικά έχει το samsung και καλές κριτικές. Σε windows phone πχ τι υπάρχει που να αξίζει σε αυτά τα λεφτά?

Δημοσ.

Έχω το moto 3rd gen. Το είχα αγοράσει όταν είχε 180€ και το θεωρώ την καλύτερη κ ίσως μοναδική επιλογή για αντροιντ μέχρι 150€. Τρέχει τα πάντα μία χαρά εκτός από φβ. Για φβ χρησιμοποιώ το Swipe. Εξαιρετική κάμερα ,αδιάβροχο, κομψό design,εξαιρετικη μπαταρία ,με μία ακριβή micro sd την οποία έχω επιλέξει να χρησιμοποιεί ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (δυνατότητα που δίνει το marshmellow) είμαι μία χαρά . Εναλλακτική επιλογή είναι το 640 της MS αν δεν σε χαλαει η απουσία εφαρμογών στο store. Μπορεί αρχικά μα μην σε ενδιαφέρει αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και κάποια εφαρμογή θα χρειάζεται που δεν υπάρχει στα WP και θα λες ότι έκανες χαζομαρα. Θα έπαιρνα το 640 αν χρησιμοποιουσα βασικά πράγματα φβ,insta,viber,internet. Αλλά χρειάζομαι apps που μου είναι απαραίτητα στις φωτογραφίες και δεν υπάρχουν σε WP οπότε επελεξα το μότο. Δεύτερη επιλογή μου ήταν το 640 ΧL

Δημοσ.

+1 κι από μένα για moto 3rd Gen.

Είμαι κάτοχος εδώ και 8 μήνες κ το κινητό είναι εξαιρετικό! Γενικά είναι ένα τίμιο smartphone που αξίζει τα λεφτά του.Απ'τις καλύτερες επιλογές στη κατηγορία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...