bloskas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλησπερα! στελνω μνμ στο 1333 INTERNET για τις ρυθμισεις και μου απανταει η υπηρεσια δεν υπαρχει. η συσκευη ειναι asus zenfone 4 a450cg. Μπορει καποιος να βοηθησει? θελω να ενεργοποιησω ιντερνετ απο δεδομενα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 παρτους τηλεφωνο γτ καποια μαλακια εχουν κανει!πριν κανα μηνα ειχα το ιδιο θεμα με της μανας μου το κινητο και τελικα μου το στειλανε το μηνυμα κ εγω το κανα προωθηση δεν ξερω γτ δεν το πιανει...ισως εχουν κενα η λατινικο χαρακτηκα η απλα κολλαει
Markilou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Στις 31/7/2016 στις 9:26 ΜΜ, bloskas είπε Καλησπέρα, σας ευχαριστώ, έστειλα στο 1333 Internet και μου ήρθαν οι ρυθμίσεις. Τώρα μπαίνει. Να στε καλά! Καλό ξημερωμα! Καλησπερα! στελνω μνμ στο 1333 INTERNET για τις ρυθμισεις και μου απανταει η υπηρεσια δεν υπαρχει. η συσκευη ειναι asus zenfone 4 a450cg. Μπορει καποιος να βοηθησει? θελω να ενεργοποιησω ιντερνετ απο δεδομενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα