fiotogr06 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά . Θέλω να αγοράσω το LG g flex2 . Παρατηρώ ότι στο skroutz πουλάνε μόνο την έκδοση με 16gb το οποίο έρχεται με 2gb Ram.. Εγώ όμως θέλω να πάρω την έκδοση με τα 32gb η οποία έχει 3gb Ram.. Μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρω; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2016 από fiotogr06
AlienTechGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω να μπορέσεις να το βρεις από Ελλάδα. Δεν σε βολεύει το 2/16;
2.1Ohm Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Απλά μην το πάρεις το κινητό βρες κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά εκτός κ άμα θέλεις να πετάξεις τα δικά σού
fiotogr06 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Φοβάμαι πως τα 2 gb Ram είναι λίγα... Και τι να πάρω φίλε μου με τα ίδια λεφτά και τόσο καλό; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια
Mariosap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Φοβάμαι πως τα 2 gb Ram είναι λίγα... Και τι να πάρω φίλε μου με τα ίδια λεφτά και τόσο καλό; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια Το ειχα παλια και τηγανιζα πατάτες με της θερμοκρασίας που είχε.. Πολλοί είχαν πρόβλημα με της οθόνες εμένα προσωπικά δεν μου είχε βγάλει τπτ.. Μπαταρία στα επίπεδα του g3 ..
Ntelosxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το έχω 3 μήνες. Εγώ αντιθέτως δεν το έχω παρατηρήσει να ζεστάνει καθόλου. Αλλά η οθόνη του είναι χάλια. Μπαταρία χάλια.. Είμαι με power bank. Αλλά να λέμε και τα καλά του. Πιο γρήγορο κινητό δεν έχω πιάσει στα χέρια μου. Έχει απτά καλύτερα ακουστικά (εννοώ όταν μιλάς στο τηλ ακούς πεντακάθαρα και σακούνε) αυτο το κανει καλύτερο και ο σχεδιασμος του. Ειναι πανέμορφο και διαφορετικο απταλλα κινητα, αν εισαι και λιγο ψονιο παρτο χαχαχα. Κι εγω στην αρχη θα το έδινα αλλα σου ειπα τους λόγους που δεν το δινω. Αα και οσο για τη ram στα δικα μου χερια φτάνει και περισσεύει. Rom εχω και μια 32αρα.
Panikas13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Απο τις χειρότερες μπαταρίες πραγματικά ενώ είναι τόσο όμορφο το χαντακώσανε με τον snapdragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα