Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το budget μου είναι περίπου 300-350 euro προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε δυο το lg g4 και το sony xperia z3+ θέλω να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρία και να μπορώ να παίξω κανένα παιχνιδάκι μιας και είμαι αρκετές ώρες εκτος σπιτιού

Δημοσ.

το budget μου είναι περίπου 300-350 euro προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε δυο το lg g4 και το sony xperia z3+ θέλω να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρία και να μπορώ να παίξω κανένα παιχνιδάκι μιας και είμαι αρκετές ώρες εκτος σπιτιού

1) G4 = bootloop

2) Z3+ = απλά χάλια

Η σπας μπάνκα και παιρνεις 1+3 στα 400 ή πας Κινα στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro και το καθαριζεις κάτω απο 180€. Εναλλακτικά, Huawei P9.

Δημοσ.

κάποια άλλη επιλογή σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει?

Δυστηχως οχι. Αφου ηδη ξεφευγει το budget οπως βλεπεις για το OnePlus3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτα τα χρηματα κοιτάς moto x style ή δινεις 25€ παραπανω και με 375€ πας σε lg g5.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

πάντως το lg g4 για την τιμή του είναι πολύ καλό, και απ ότι φαίνεται η lg αλλάζει πλακέτα σε όλα τα προβληματικά, οπότε μην το απορρίπτεις κατευθείαν, χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου κιόλας, βέβαια 1+3 με υπέρβαση του budget θα είναι πολύ καλύτερα, και το g5 πολύ καλή επιλογή, είναι άλλωστε προσωπική απόφαση, τι σου αρέσει προσωπικά

Δημοσ.

Τόσο πολύ έπεσε το g5;

Δεν πουλαει αρα λογικο. Και δεν ξερω αν σε αυτο οφειλεται και το κακο ονομα που βγηκε απο το g4 για bootloop και φοβαται ο κοσμος να ξανααγορασει LG

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πουλαει αρα λογικο. Και δεν ξερω αν σε αυτο οφειλεται και το κακο ονομα που βγηκε απο το g4 για bootloop και φοβαται ο κοσμος να ξανααγορασει LG

Αν δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τότε η τιμή είναι σκότωμα.

Δημοσ.

Είναι αυτό το πρόβλημα με το κάτω μέρος που δεν κουμπωνει καλά μετά από μερικά βγάλε βάλε.

Δημοσ.

Είναι αυτό το πρόβλημα με το κάτω μέρος που δεν κουμπωνει καλά μετά από μερικά βγάλε βάλε.

Σοβαρό πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...