jokerakias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic αν δεν είμαι σας παρακαλώ να μ ενημερώσετε λοιπόν ξεκινάμε έχω συνδέσει τον υπολογιστή της υπογραφής μου ΚΑΙ με την τηλεόραση για την θέαση ταινιών...η 3870 δεν έχει hdmi όποτε χρησιμοποιώ dvi σε hdmi και στέλνω ένα 3,5mm jack από μια πίσω έξοδο ήχου της μητρικής στο audio in (ευτυχώς η tv έχει audio in σε συνδυασμό με hdmi) όλα μια χαρά μέχρι που μου βγάζει πρόβλημα η ΤΊΜΙΑ 3870....οπότε λέω δε πειράζει θα δώσω έξοδο από την ενσωματωμένη της μητρικής (dvi) στην τηλεόραση και λέω ούτε γάτα ούτε ζημιά....όμως ΌΧΙ...ξαφνικά δεν έχει ήχο η tv... απεγκατάστησα τους drivers της 3870.... έλεγξα το 3,5mm ΤΊΠΟΤΑ..έκανα reset στη tv ΤΊΠΟΤΑ .... έβγαλα όλα τα καλώδια και άφησα αυτό που πάει στην tv ΤΊΠΟΤΑ....άλλαξα θέσεις στα καλώδια ΤΊΠΟΤΑ.... άλλαξα τα καλώδια ΤΊΠΟΤΑ...δοκίμασα το καλώδιο άλλου και λειτουργούσε κανονικά .....το αξιοπερίεργο είναι ότι η έξοδος ήχου της μητρικής βγάζει κανονικά ήχο και εδώ είναι το απίστευτο... είναι σαν να μη δέχεται με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών να μην στέλνει ήχο στη tv η εικόνα μια χαρά... συγνώμη για το μεγάλο κείμενο άλλα προσπάθησα να είμαι όσο πιο περιεκτικός γίνεται.... στέρεψα από ιδέες
ksessalonikios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στη δικιά μου μητρική έχει επιλογή στο uefi για ενεργοποίηση του ήχου μέσω dvi/hdmi και ειναι προρυθμιςμενη να ειναι απενεργοποιημένη, δες άμα έχεις καμια τέτοια ρύθμιση και βεβαιώσου ότι ειναι ενεργή. Μετά κάνε και τις ανάλογες αλλαγές στις ρυθμίσεις ήχου των Windows
jokerakias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή μόνο ένα | audio controller enable/disable |
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα