Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας κάποια videos στο youtube σχετικά με το πόσο κοντά εμφανισιακά είναι ένα αληθινό iphone σε σχέση με ένα fake ομολογώ πως έχω ανησυχήσει. Οι κινέζοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα απομίμησης. Παλιά είχα δεί κλώνο του 5 και με τη μία φαινότανε πως ήτανε fake. Tώρα, βλέποντας κάτι 6S, οι εμφανησιακές διαφορές είναι απειροελάχιστες!

Όταν λοιπόν βρίσκει κανείς τεράστιες διαφορές, λογικό είναι να μπαίνει κανείς σε σκέψεις. Πως μπορεί λοιπόν να ξέρει κανείς τι θα παραγγείλει από καταστήματα που το δίνουν σε τιμές πάνω από 100euros χαμηλότερες;

Δημοσ.

εε δεν ξερω αλλα οταν ειναι fake κανει μπαμ . απλα να προτεινας μαγαζια που εχουν κριτικες και εχουν ψωνισει και αλλοι απο εκει

Δημοσ.

κανενα σοβαρο μαγαζί στην Ευρώπη τουλάχιστον δεν θα πουλήσει κλώνο, εκτός και αν θελει την επομενη μέρα να βρεθεί στην στενή... Να μοιαζει ναι. Να ειναι αντίγραφο οχι.

Δημοσ.

Ψωνίζεις από αξιόπιστα μαγαζιά για να είσαι σίγουρος. Όταν το κινητό εισάγεται (επίσημη τιμή) στα 860€, πως είναι δυνατόν να το πουλάει κάποιος 500€; Είτε είναι κλώνος, ή το 'κλεψε.

Δημοσ.

Μπορεί όμως να πουλάει ο ένας το 64GB Plus 900Ε και ο άλλος 820Ε?

Εσύ κάτι έχεις βρει και δεν μας λες τι.

Στείλε απλά λινκ για να δούμε, εκτός αν φοβάσαι πως θα πάρουμε εμείς το κινητό και δεν θα μείνει άλλο για σένα :P 

Δημοσ.

Μπορεί όμως να πουλάει ο ένας το 64GB Plus 900Ε και ο άλλος 820Ε?

Από καμιά παραεισαγωγή, πιθανώς. Αλλά αυτό δεν είναι καμιά σοκαριστική διαφορά στην τιμή. Άμα μου 'λεγες το 6S Plus 64GiB στα 600€ θα σου 'λεγα οκ, κλείσε το tab που το βλέπεις ΤΩΡΑ.

:P

Δημοσ.

Βλέποντας κάποια videos στο youtube σχετικά με το πόσο κοντά εμφανισιακά είναι ένα αληθινό iphone σε σχέση με ένα fake ομολογώ πως έχω ανησυχήσει. Οι κινέζοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα απομίμησης. Παλιά είχα δεί κλώνο του 5 και με τη μία φαινότανε πως ήτανε fake. Tώρα, βλέποντας κάτι 6S, οι εμφανησιακές διαφορές είναι απειροελάχιστες!

Όταν λοιπόν βρίσκει κανείς τεράστιες διαφορές, λογικό είναι να μπαίνει κανείς σε σκέψεις. Πως μπορεί λοιπόν να ξέρει κανείς τι θα παραγγείλει από καταστήματα που το δίνουν σε τιμές πάνω από 100euros χαμηλότερες;

Γιατι δεν γινεσαι συγκεκριμενος οπως λενε τα παιδια αλλα μιλας γενικα και αοριστα?

https://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html

Αν αναφερεσαι στο skroutz υπαρχει ηδη ειδικο θεμα αφιερωμενο στα κινητα απο αυτα τα καταστηματα.

Αν αναφερεσαι καπου αλλου απο εξωτερικο πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος με καποιο link. Δεν γινεται να μυρισουμε τα νυχια μας για που εχεις κοιταξεις και γραφεις οτι γραφεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά για το skroutz λέω, απλώς δεν θέλω να διαφημίζω!

Στο σκρουτζ δεν θα βρεις κλώνους μην αγχώνεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...