Προς το περιεχόμενο

Θάσος Αστυνομία και Μπλόκα

TheCaptainSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πρέπει να φοβάσαι μόνο το πρόστιμο ή τους πόντους στην ασφάλεια εε και πήρες πρόστιμο τόσα κλαιν αλλά αμα γινέι η στραβή και πες ότι έχει λάδια κάτω και φύγεις σε κανέναν άνθρωπό ή ότι γίνει η ασφαλιστίκή εταιρία απλά τότε δεν θα ξέρει καν το ονοματακι σου

Εντάξει σαυτο δίκιο έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε ολους

Προς τα τέλη Αυγούστου έχω κανονίσει εκδρομουλα στη Θάσο.

Επειδή μάλλον θα πάω με μηχανάκι 125 (αντί για 50αρι που κανονικά λέει το δίπλωμα μου) ήθελα να ρωτήσω, έχει πολυ αστυνομία και μπλόκα σε δρόμους και τέτοια; κοινώς θα την φάμε ή θα την γλιτώσουμε;

Από πού θα ξεκινήσεις; Μέχρι να φτάσεις Θάσο δεν φοβάσαι τί θα συναντήσεις;

Εντάξει εδώ υπέρ-νομιμοι σε όλα σας insomniacs δεν είπε ο άνθρωπος ότι θα πάρει Kawasaki ninja ένα 125 παπί για να τραβάει στην ανηφόρα...

Πάρτο μωρέ αδερφέ τι μπαινεις και ρωτάς; Αν σου κάτσει η στραβη θα πληρώσεις.

• Like 2

Τελικά ρε παιδιά έχει μπλόκα και μπάτσους η Θάσος ή όχι; :P

ναι εχει... αν εχεις σερβικες, βουλγάρικες ή τουρκικες πινακίδες δε θα ασχοληθουν μαζί σου. Εαν εχεις ελληνικές δεν αποκλείεται να σε σταματήσουν, ιδίως βραδυ...

Είναι ηλεκτρονικά όλα πλέον τα τσεκάρουν στον υπολογιστή τους μέσα στο αμάξι ή μέσο του κέντρου.Με είχαν σταματήσει και είχα μόνο ταυτότητα και τα βρήκαν όλα στον υπολογιστή και με ρωτήσαν κιόλας το τάδε όνομα που είναι το αμάξι τι σας είναι γιατί στον υπολογιστή μας δείχνει ότι ανήκει σε 2 κατόχους το αμάξι

Όταν σκανάρεται η πινακίδα έχουν μόνο τις πληροφορίες της ασφαλιστικής οπότε το δίπλωμα το ζητάνε.

Εντάξει εδώ υπέρ-νομιμοι σε όλα σας insomniacs δεν είπε ο άνθρωπος ότι θα πάρει Kawasaki ninja ένα 125 παπί για να τραβάει στην ανηφόρα...

Πάρτο μωρέ και αν σου πεταχτεί κανένας  παππους ή πιτσιρίκι(με πόδια, ποδήλατο κτλ) κάλεσε τον φίλο μας εδω να τους εξηγήσει τους αγνούς λόγους που το έκανες. Στις εποχές που ζούμε, με τους μινάρηδες που κυκλοφορούνε στο δρόμο πρέπει να είμαστε τετραπλά προσεκτικοί.

Από πού θα ξεκινήσεις; Μέχρι να φτάσεις Θάσο δεν φοβάσαι τί θα συναντήσεις;

Όχι γιατί από την πόλη που θα φύγω, φεύγει και πλοίο για Θάσο

Κράνος θα φοράτε ;

Εκτός κι αν χαλάει το μαλλί.

Εννοείται Ότι φοράμε

ναι εχει... αν εχεις σερβικες, βουλγάρικες ή τουρκικες πινακίδες δε θα ασχοληθουν μαζί σου. Εαν εχεις ελληνικές δεν αποκλείεται να σε σταματήσουν, ιδίως βραδυ...

Ελληνικες έχουν και τα δύο

Ξερεις τι κάνε αυτό που κάνουν εδώ μέσα όλοι ανοίγουν ένα θέμα γι συμβουλες κάνουν τελικά το ακριβώς αντίθετο (δηλαδή το λάθος) και μετά ανοίγουν άλλο θέμα έγινε αυτό πως το γλυτώνω.Αλλά τουλάχιστον ενημέρωσε μας πότε σκοπέυεις να πας θάσο με το μηχανάκι που δεν θα έχεις καν δίπλωμα που σημαίνει ότι δεν σε καλύπτει και η ασφάλια για να μην βρισκόμαστε και εμείες εκεί πέρα.

δεν είναι δρόμοι για μηχανακι τετοιο πάντως, πολλοι τουριστες, τοπικοί ήρωες κτλ προσωπικά δεν θα το έκανα λόγω μεγάλου ρίσκου σε ενδεχόμενο ατύχημα, αστυνομία πήρε το μάτι μου κανά 2 φορές αλλά γενικά απούσα

δεν είναι δρόμοι για μηχανακι τετοιο πάντως, πολλοι τουριστες, τοπικοί ήρωες κτλ προσωπικά δεν θα το έκανα λόγω μεγάλου ρίσκου σε ενδεχόμενο ατύχημα, αστυνομία πήρε το μάτι μου κανά 2 φορές αλλά γενικά απούσα

Να σε καλά φίλε μου για την απάντηση σου, με βοηθάει αυτό που μου λες

Οσο για τους υπολοιπους (για κάνα δυο ατομα) λές και εσείς που λέτε για ασφάλειες για παρανομία και τέτοια κάθε φορά που μπαινετε στο αυτοκίνητο βάζετε την ζώνη ή κάθε φορά που ανεβαινετε σε μηχανάκι φοράτε κράνος ή δεν έχετε οδηγήσει ποτέ κάτι μεγαλύτερο χωρίς δίπλωμα (φυσικά και υπαρχουν τέτοια ατομα αλλά σιγά μην είστε όλοι όσοι βρηκατε την ευκαιρία να κραξετε απο αυτούς , αμφιβάλλω αν είναι έστω και ένας) Επιλογή του καθενως είναι αν θα παρανομησει ή όχι, φυσικά καθένας μπορεί να συμβουλέψει τους υπολοιπους να μην παρανομησουν οχι ομως με τετοια επιθετικοτητα και ειρωνια.. Και στην τελικη μια ερωτηση εκανα περι αστυνομιας και μπλοκα στη Θασο, απαντηστε σε αυτη, νομιμοι ολοι τρομαρα σας

Κατεβαίνω Κανελλοπούλου (Πάτρα) με τη μηχανή, στο αντίθετο ρεύμα Ιταλός τουρίστας αποφασίζει να κάνει αναστροφή.

Ευτυχώς που έχω καλά φρένα και λάστιχα 2 μηνών αλλιώς θα κάναμε αγκαλίτσες.

Είπε scusi όμως, δεν μπορώ να πω...

Το καλοκαίρι με κοιτούν στο δρόμο σαν εξωγήινο:

Παπούτσι μηχανής, γάντια, κράνος, μπουφάν με προστασία πλάτης.

Είναι τρομερά επικίνδυνα το καλοκαίρι.

Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, μόνο τα ninja προκαλούν ατυχήματα. Τα παπάκια ποτέ.

Τι μου θυμησες τωρα..περσι καλοκαιρακι τυπος με παπι με την γκομενα απο πισω τερμα δεξια στην εθνικη οδο με την γκομενα να κραταει βαλιτσα η οποια τσουλαγε σαν καροτσα..  :-D

Οσο για τους υπολοιπους (για κάνα δυο ατομα) λές και εσείς που λέτε για ασφάλειες για παρανομία και τέτοια κάθε φορά που μπαινετε στο αυτοκίνητο βάζετε την ζώνη ή κάθε φορά που ανεβαινετε σε μηχανάκι φοράτε κράνος ή δεν έχετε οδηγήσει ποτέ κάτι μεγαλύτερο χωρίς δίπλωμα (φυσικά και υπαρχουν τέτοια ατομα αλλά σιγά μην είστε όλοι όσοι βρηκατε την ευκαιρία να κραξετε απο αυτούς , αμφιβάλλω αν είναι έστω και ένας) Επιλογή του καθενως είναι αν θα παρανομησει ή όχι, φυσικά καθένας μπορεί να συμβουλέψει τους υπολοιπους να μην παρανομησουν οχι ομως με τετοια επιθετικοτητα και ειρωνια.. Και στην τελικη μια ερωτηση εκανα περι αστυνομιας και μπλοκα στη Θασο, απαντηστε σε αυτη, νομιμοι ολοι τρομαρα σας

Έχει πραγματικά σημασία αν ο άλλος έχει κάνει την ίδια μαλακία με αυτή που θα κάνεις κι εσύ; Είναι τώρα δικαιολογία αυτό;

Καταλαβαίνεις οτι το να σε πιάσει η αστυνομία, δεν είναι τίποτα σε σχέση με το αν εμπλακείς σε ατύχημα; Την έχεις κάτσει για τα καλά, εσύ και η οικογένειά σου!

Έτσι έλεγε κι ένα πιτσιρίκι στο εξοχικό μου πηγαίνω, και το προηγούμενο καλοκαίρι έπεσε πάνω στην γειτόνισά μου με το παπί και την σκότωσε. Θες να σο πω, σε τι φάση βρίσκεται αυτός και οι γονείς του;

Και όλο αυτό, για μια απόσταση 30 χιλιομέτρων.... Ήμαρτον δηλαδή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...