TheCaptainSS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε ολους Προς τα τέλη Αυγούστου έχω κανονίσει εκδρομουλα στη Θάσο. Επειδή μάλλον θα πάω με μηχανάκι 125 (αντί για 50αρι που κανονικά λέει το δίπλωμα μου) ήθελα να ρωτήσω, έχει πολυ αστυνομία και μπλόκα σε δρόμους και τέτοια; κοινώς θα την φάμε ή θα την γλιτώσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το να μην παρανομήσεις φυσικά ούτε που περνάει από το μυαλό έτσι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μόνο εγώ διάβασα στον τίτλο «Θράσος Αστυνομία και Μπλόκα»; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το να μην παρανομήσεις φυσικά ούτε που περνάει από το μυαλό έτσι; Πού νομίζετε ότι βρίσκεστε κύριε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το να μην παρανομήσεις φυσικά ούτε που περνάει από το μυαλό έτσι;Είναι θέμα διευκόλυνσης, επειδή θα έχουμε και βαλίτσες και επειδή η διαδρομή είναι αρκετουτσικη θα βόλευε περισσότερο το 125Μόνο εγώ διάβασα στον τίτλο «Θράσος Αστυνομία και Μπλόκα»;Μάλλον Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Φροντισε να εχεις μαζι σου ασφαλεια και αδεια κυκλοφοριας το διπλωμα το εχεις στο αυτοκινητο (μην πεις δεν εχω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Φροντισε να εχεις μαζι σου ασφαλεια και αδεια κυκλοφοριας το διπλωμα το εχεις στο αυτοκινητο (μην πεις δεν εχω ) Είναι ηλεκτρονικά όλα πλέον τα τσεκάρουν στον υπολογιστή τους μέσα στο αμάξι ή μέσο του κέντρου.Με είχαν σταματήσει και είχα μόνο ταυτότητα και τα βρήκαν όλα στον υπολογιστή και με ρωτήσαν κιόλας το τάδε όνομα που είναι το αμάξι τι σας είναι γιατί στον υπολογιστή μας δείχνει ότι ανήκει σε 2 κατόχους το αμάξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Φροντισε να εχεις μαζι σου ασφαλεια και αδεια κυκλοφοριας το διπλωμα το εχεις στο αυτοκινητο (μην πεις δεν εχω ) Η ασφάλεια δε καλύπτει τίποτα εάν το όχημα οδηγείται από άτομο χωρίς δίπλωμα. Είναι θέμα διευκόλυνσης, επειδή θα έχουμε και βαλίτσες και επειδή η διαδρομή είναι αρκετουτσικη θα βόλευε περισσότερο το 125 Μάλλον Ναι Βαλίτσες. Μηχανάκι. Μεγάλη διαδρομή. Μάλιστα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Η ασφάλεια δε καλύπτει τίποτα εάν το όχημα οδηγείται από άτομο χωρίς δίπλωμα. Βαλίτσες. Μηχανάκι. Μεγάλη διαδρομή. Μάλιστα... Είναι μια μικρή και ένας σάκος έτσι κι αλλιώς για 4 μέρες θα πάμε, τα χιλιόμετρα είναι περίπου 30 από εκεί που θα φτάσουμε μέχρι εκεί που θα μείνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Είναι ηλεκτρονικά όλα πλέον τα τσεκάρουν στον υπολογιστή τους μέσα στο αμάξι ή μέσο του κέντρου.Με είχαν σταματήσει και είχα μόνο ταυτότητα και τα βρήκαν όλα στον υπολογιστή και με ρωτήσαν κιόλας το τάδε όνομα που είναι το αμάξι τι σας είναι γιατί στον υπολογιστή μας δείχνει ότι ανήκει σε 2 κατόχους το αμάξι Ετσι ..Ειχαν σταματησει ξημερωματα Σαββατου απο κεντρο διασκεδασης αυτοκινητο με την κορη μου που ειναι στο ονομα μου αλλα την εχω δηλωσει δευτερο οδηγο και την ρωτησαν ονομαζεσαι ......... Χριστινα ? Φυσικα δεν ειχε τιποτα το πρανομο και την αφησαν να φυγει.Δεν πινει ποτε ...Ειχε και την μικρη 18χρονη αδερφη μαζι και τους ειπαν δεν ειναι ωρα να κυκλοφορουν δυο κοριτσια με τετοιο αμαξι (Audi TT) και να προσεχοουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τελικά ρε παιδιά έχει μπλόκα και μπάτσους η Θάσος ή όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πρέπει να είσαι πολύ πολύ ΠΟΛΥ γκαντέμης για να σε σταματήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τελικά ρε παιδιά έχει μπλόκα και μπάτσους η Θάσος ή όχι; Το θέμα δεν είμαι άμα ή όχι αλλά να οδηγάς με βάση αυτά που έχεις και εγώ θέλω να οδιγήσω νταλίκα αλλά έχω δίπλωμα β κατηγορίας και α γιατί να μην οδηγήσω σιγά πιο μεγάλος όγκος απλά Ετσι ..Ειχαν σταματησει ξημερωματα Σαββατου απο κεντρο διασκεδασης αυτοκινητο με την κορη μου που ειναι στο ονομα μου αλλα την εχω δηλωσει δευτερο οδηγο και την ρωτησαν ονομαζεσαι ......... Χριστινα ? Φυσικα δεν ειχε τιποτα το πρανομο και την αφησαν να φυγει.Δεν πινει ποτε ...Ειχε και την μικρη 18χρονη αδερφη μαζι και τους ειπαν δεν ειναι ωρα να κυκλοφορουν δυο κοριτσια με τετοιο αμαξι (Audi TT) και να προσεχοουν Καλά ναι σιγά δεν είναι θέμα αλλά εδώ μιλάμε για πράγμα που δεν έχει δίπλωμα.Audi TT χμμ θέλω βόλτουλα μικρή έστω και βάζω εγώ τη βενζίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 απλα με το 50αρι μωρέ είπα να μη ζοριστουμε αλλά φοβάμαι μη φάμε κάνα πρόστιμο με το 125 και δε ξέρω και ποσο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 απλα με το 50αρι μωρέ είπα να μη ζοριστουμε αλλά φοβάμαι μη φάμε κάνα πρόστιμο με το 125 και δε ξέρω και ποσο είναι Δεν πρέπει να φοβάσαι μόνο το πρόστιμο ή τους πόντους στην ασφάλεια εε και πήρες πρόστιμο τόσα κλαιν αλλά αμα γινέι η στραβή και πες ότι έχει λάδια κάτω και φύγεις σε κανέναν άνθρωπό ή ότι γίνει η ασφαλιστίκή εταιρία απλά τότε δεν θα ξέρει καν το ονοματακι σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα