zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μπορώ να διατηρώ 2sim του ίδιου αριθμού ώστε να τις εναλλάσω ανάλογα το κινητό που θέλω να χρησιμοποιώ; Δηλαδή, παράδειγμα, έχω ένα HTC HD το οποίο λειτουργεί με sim κανονικής διάστασης αλλά το νέο iPhone που θα πάρω πρέπει να λειτουργεί με μια nano sim. Μπορώ λοιπόν να διατηρήσω την κανονική sim που έχω για το HTC και να παραγγείλω μια nano sim για το iPhone?
leo066 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 αν είσαι cosmote ζητάς την υπηρεσία twin sim σε ενα κατάστημα και σου δίνουν 2 σιμ με 10 ευρώ, δεν θα δουλεύουν ταυτόχρονα έχει και η wind κάτι αντίστοιχο αλλά έχει μηνιαία χρέωση νομίζω Μπορώ να διατηρώ 2sim του ίδιου αριθμού ώστε να τις εναλλάσω ανάλογα το κινητό που θέλω να χρησιμοποιώ; Δηλαδή, παράδειγμα, έχω ένα HTC HD το οποίο λειτουργεί με sim κανονικής διάστασης αλλά το νέο iPhone που θα πάρω πρέπει να λειτουργεί με μια nano sim. Μπορώ λοιπόν να διατηρήσω την κανονική sim που έχω για το HTC και να παραγγείλω μια nano sim για το iPhone? 1
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Αλλιώς μπορώ να έχω μια nano sim και να την εναλλασω στα δύο τηλέφωνα χρησιμοποιώντας έναν NanoSim adapter?
Alphaleader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 στο ebay κυκλοφορουν αντιγραφείς απο SIM. Καποτε ειχα κανει clone την sim μου και επαιζε μια χαρα. Απλά εχω την εντύπωση οτι δεν αντιγράφονται οι sim απο ολα τα δικτυα. Δεν νομιζω παντως οτι εχεις να χάσεις και πολλα.
panos- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Και στην Vodafone υπάρχει. Απλά πρέπει η μια συσκευή να είναι κλειστή Για να λειτουργεί η άλλη.
Elfed Lied Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 αν εχεις τη μια συσκευη κλειστη γινεται...
taslikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα αυτο. Για βονταφον αυτά τα 10€ πάγιο στο σιτε τους ενώνουν τα πληρώνεις μια φορά και τελος η 10€ το μηνα γιατί εχω μπερδευτεί.. Μιλάω πάντα για καρτοκινητο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ναι γινεται.Στην cosmote δωρεαν και στην Vodafone με μικρο παγιο . Δεν χρειαζεται να ειναι κλειστη η μια συσκευη. Ενεργη ειναι η sim που η συσκευη που την εχει εχει κανει την τελευταια κλιση εστω και αναπαντητη.Οπτε αν ξεχασεις ανοιχτη αυτη που δεν θελεις απλα κανεις μια αναπαντητη με αυτη που θελεις . Στα καταστηματα συνηθως δεν το ξερουν αλλα το εχω δοκιμασει παλαιοτερα με Vodafone. Ετσι ενεργοποιειται αυτη που θελις και βγαινει off η αλλη.
panos- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα αυτο. Για βονταφον αυτά τα 10€ πάγιο στο σιτε τους ενώνουν τα πληρώνεις μια φορά και τελος η 10€ το μηνα γιατί εχω μπερδευτεί.. Μιλάω πάντα για καρτοκινητο. Κάλεσε το 13830 η επισκεψου ένα κατάστημα Vodafone για να μάθεις τι γίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα αυτο. Για βονταφον αυτά τα 10€ πάγιο στο σιτε τους ενώνουν τα πληρώνεις μια φορά και τελος η 10€ το μηνα γιατί εχω μπερδευτεί.. Μιλάω πάντα για καρτοκινητο. Μιαφ ορα τα πληρωνεις αλλα εχει νομιζω καποιο 2ευρω παγιο η VODAFONE ενώ η Cosmote είναι δωρεαν
panos- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μιαφ ορα τα πληρωνεις αλλα εχει νομιζω καποιο 2ευρω παγιο η VODAFONE ενώ η Cosmote είναι δωρεαν Νομίζω πως είναι δωρεάν σε καρτοκινητο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως είναι δωρεάν σε καρτοκινητο. Μπορει..Δεν το ξερω..
taslikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 θα ρωτησω και θα ενημερωσω!!! edit: μου ειπαν πως για καρτοκινητο εχει κοστος 10€ εφαπαξ και τιποτε αλλο.
taslikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τελικα πήγα σήμερα κι έβγαλα στην βονταφον τις 2 κάρτες σε καρτοκινητο με κόστος 5€ μόνο μέσα σε 2 λεπτα. Επίσης να πω πως ειναι 3 σε ένα η κάθε κάρτα δηλαδή ειναι έτοιμες κομμένες με ανταπτορες απο nano to micro to u-sim. Όποτε νομίζω συμφέρει πολυ διότι αν κόψεις την κάρτα απο μεγάλη σε νάνο πχ θέλουν 5€ και εδώ δίνουν 2 κιολας αν θέλουμε για άλλο κινητό. Αυτά απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα