tolious Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να προσπαθήσω να φτιάξω ένα dvd dublicator pc based γιατί θέλω να αντιγράφω τουλάχιστον 3 dvd κοπιες ταυτόχρονα. Η εν λόγο σκέψη ξεκίνησε λόγο φόρτου εργασίας στα υπάρχοντα μηχανήματα και εφόσον έχω διαθέσιμο ένα παλιό σχετικά μηχάνημα (που είναι παρκαρισμένο χωρίς καποια χρήση). Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα αρκετό feedback σε φόρουμς ανα την υφήλιο για το συγκεκριμένο set up έχει κάποιος από την κοινότητα εμπειρία σχετικά με την κατασκευή παρόμοιου μηχανήματος; Όσο αφορά την χρηστικότητα κυρίως υπάρχει κάποιο software που να κάνει γρήγορα και αναίμακτα αυτήν την δουλειά; Η δεύτερη λύση και σαφώς πιο ακριβή είναι η αγορά ή κατασκευή ενός stand alone dublicator που ανεβάζει το κασέ στα ύψη καθώς η τιμή μόνο του κοντρόλερ σε ένα τέτοιο μηχάνημα ξεπερνάει τα 100 +ευρό από το εξωτερικό και η αγορά ενός έτοιμου μηχανήματος αγγίζει τα 300+ ευρώ χωρίς φόρους και λοιπά τρεξίματα με τα τελωνεία(από US). Τέλος αν τυχόν γνωρίζει κάποιος εμπόρους-κατασκευαστές τέτοιων μηχανημάτων-set ups από Ελλάδα καθώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ προκαταβολικά την κοινότητα.
17 lines of code Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι πόσες εισόδους ide έχει η μητρική.
lion2486 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι πόσες εισόδους ide έχει η μητρική. γιατί όχι sata; Επίσης υπάρχουν ide/sata controllers. Τι θέλεις να κάνει; Αντιγραφή από δίσκο σε δίσκο ή πολλαπλές εγγραφές; Πιστεύω το πιο γρήγορο είναι από δίσκο σε εικονικό δίσκο και μετά πολλαπλά καψίματα.
17 lines of code Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Είπε για παλιό μηχάνημα. Το ίδιο μας κάνει όμως.
tolious Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα και πάλι το ζητούμενο για εμένα είναι να γίνεται η ταυτόχρονη εγγραφή του ίδιου δίσκου dvd σε 3 κόπιες ώστε να με γλιτώσει απο αρκετό χρόνο-πόρους που σπαταλάω στα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα που δουλεύω. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες-διαφορετικές εγγραφές αλλά ψάχνω επι της ουσίας ένα φτηνό μηχάνημα που να κάνει ασφαλής ταυτόχρονες και όσο το δυνατόν πιο γρήγορες ντούπλικες του αρχικού dvd. Αυτό που είπες με τον εικονικό δίσκο και πολλαπλά καψίματα μπορείς να μου πείς πως το φαντάζεσαι; Όσο αφορά τις ide έχει 4 αλλά όπως είπε και το παιδί παραπάνω υπάρχουν ide/sata controllers
lion2486 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα και πάλι το ζητούμενο για εμένα είναι να γίνεται η ταυτόχρονη εγγραφή του ίδιου δίσκου dvd σε 3 κόπιες ώστε να με γλιτώσει απο αρκετό χρόνο-πόρους που σπαταλάω στα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα που δουλεύω. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες-διαφορετικές εγγραφές αλλά ψάχνω επι της ουσίας ένα φτηνό μηχάνημα που να κάνει ασφαλής ταυτόχρονες και όσο το δυνατόν πιο γρήγορες ντούπλικες του αρχικού dvd. Αυτό που είπες με τον εικονικό δίσκο και πολλαπλά καψίματα μπορείς να μου πείς πως το φαντάζεσαι; Όσο αφορά τις ide έχει 4 αλλά όπως είπε και το παιδί παραπάνω υπάρχουν ide/sata controllers Εγώ μερικές φορές που χρειάζομαι να γράψω πολλά αντίγραφα φτιάχνω ένα .iso και μετά καίω και από τα 3 drives που έχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα