Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατ αρχας μην μπλεξεις με custom roms που την μια δεν θα παιζει το ενα χαρακτηριστικο την αλλη δεν θα δουλευει κατι αλλο κλπ

σε κινητο με παρομοια specs το οποιο ομως ειναι ποιοτικοτατη συσκευη κ ειναι κ tablet (asus padfone)

εβαλα μερικα προγραμματακια κ εκει που ηταν για μπλε τωρα την παλευει

reset την τελευταια official rom ,στησιμο απο την αρχη 

root αν παιρνει κ κρατας καπου κ την rom μην γινει καμια στραβη

κ

adaway 

automemory manager ρυθμιση mild

ccleaner

facebook χωρις messenger http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/patched-facebook-separate-messenger-t3389145

greenify τα παντα πλην των απολυτως απαραιτητων (θα δει κ πολυ μεγαλη βελτιωση σε μπαταρια περα απο την αποκριση)

uninstal σουταρεις οτιδηποτε μη απαραιτητο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp 

battery calibration

ολα υπαρχουν στο store k free εκδοσεις

Δημοσ.

Όχι, ποτέ. Θα το επιχειρήσω πριν από οτιδήποτε άλλο. Χρειάζεται τακτικά κάτι τέτοιο, σε φάση συντήρησης, ή είναι μόνο άμα κάνεις καμιά πατάτα στις ρυθμίσεις και δε βρίσκεις τι έκανες για να το ξαναλλάξεις;

Η επαναφορά των smartphones είναι ό,τι το format στα windows, φρεσκάρει το μηχάνημα όταν γίνεται μια στο τόσο ;)

Tip:

Κάνε ένα ολοκληρωμένο back up συμπεριλαμβάνοντας και την αρχική οθόνη ώστε να μην χρειαστεί να το ξαναστήσεις απο την αρχή(εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ) χειροκίνητα, να γίνουν όλα αυτόματα με την επαναφορά του back up.

Δημοσ.

Όντως το core ήταν κακή συσκευή και όταν βγήκε, ειδικά αν το συγκρίνεις με τον τότε ανταγωνιστή του, από την ίδια εταιρεία, s4 mini.

Tο πόσο αξιόπιστα είναι τα προγράμματα που αξιολογούν τη ζωη της μπαταρίας...δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά! Σίγουρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις εφαρμογή και να δεις αν έχει battery drain από κάποια εφαρμογή.

Επίσης, άσχετα με τα υπάρχοντα κολλήματα, αν απλώς έχει χαλάσει η μπαταρία νομίζω αξίζουν τα 10 ευρώ για αλλαγή, αλλά ως εκεί...και συμβιβασμός με τα υπάρχοντα προβλήματα. Ότι κcustom rom και να βάλεις το κινητό μπορεί να γίνει υποφερτό αλλά σίγουρα δεν θα πετάει, χώρια όλα τα πιθανά και απίθανα bugs μιας ανεπίσημης rom.

Για πιθανή αγορά,

δεν αξίζει χρηματικά αν πας σε καινούργια συσκευή να πας σε 1gb RAM πλέον (σε android), εκτός αν η χρήση θα είναι αρκετά απλή. Κολλήματα θα τα έχεις, όχι τρελά αν δεν χρησιμοποιείς απαιτητικές εφαρμογές, αλλά...το έχουν τραβήξει απ'τα μαλλιά το 1gb οι γνωστές εταιρείες για να μοσχοπουλάνε τα 2gb, δυστυχώς!

Το ελάχιστο που θα πρότεινα είναι το 1.5gb, αν όχι 2 για ομαλότερη εμπειρία.

ΥΓ. Για παλιά κινητά με μικρή RAM προτείνω κι εγώ Greenify και Facebook Lite (official app με τον παλιό καλό ενσωματωμένο messenger. Δεν σουλεύει άριστα, αλλά θα έλεγα στο 95%, αλλά ούτε το κινητό είναι άριστο) .

Δημοσ.

Ένα Moto E2 πάντως, που είχα πριν κάτι μήνες, πήγαινε μια χαρά με 1GB RAM. Παρόλο που το είχα φορτώσει με Facebook, Messenger κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και εγώ σε ένα που έχω για δεύτερο με το facebook k to Messenger πήγαινε καλά αλλά κολλούσε κάπως. Χωρίς το Facebook πήγαινε καλα. Τώρα που δεν έχω αυτά και έβαλα το Lite πάει τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, όχι, άμα είναι να μην βάζουμε Facebook, Messenger κι άλλες βασικές εφαρμογές, ποιο το νόημα; Σίγουρα δε θα σέρνεται μετά... αφού δε θα χρησιμοποιείται καθόλου. Τι να το κάνει μετά το κινητό, να το κοιτάει; :P

Άμα δε σωθεί με επαναφορά ρυθμίσεων, αναβάθμιση λογισμικού κι όλα αυτά, μπλε και μπλουμ! Και κάνω την ψυχή (= πορτοφόλι) πέτρα και της παίρνω εγώ κάνα Mirror 5, Redmi 3, κλπ, που είναι και πανέμορφα. Το προτιμώ απ' το να παιδευόμαστε (κι οι δύο) μ' ένα καβουρδιστήρι.

Βέβαια η επιλογή θα 'ναι λίγο ζόρικη γιατί άντε να βρεις σοβαρή συσκευή κάτω απ' τις 5".

Δημοσ.

Όχι, όχι, άμα είναι να μην βάζουμε Facebook, Messenger κι άλλες βασικές εφαρμογές, ποιο το νόημα; Σίγουρα δε θα σέρνεται μετά... αφού δε θα χρησιμοποιείται καθόλου. Τι να το κάνει μετά το κινητό, να το κοιτάει; :P

Άμα δε σωθεί με επαναφορά ρυθμίσεων, αναβάθμιση λογισμικού κι όλα αυτά, μπλε και μπλουμ! Και κάνω την ψυχή (= πορτοφόλι) πέτρα και της παίρνω εγώ κάνα Mirror 5, Redmi 3, κλπ, που είναι και πανέμορφα. Το προτιμώ απ' το να παιδευόμαστε (κι οι δύο) μ' ένα καβουρδιστήρι.

Βέβαια η επιλογή θα 'ναι λίγο ζόρικη γιατί άντε να βρεις σοβαρή συσκευή κάτω απ' τις 5".

Κάνα Z1C αν έβρισκες κοντά στα 100 ευρώ θα ήταν ιδανική επιλογή, πιστεύω.

Πολύ καλή συσκευή, γρήγορη, με καλή μπαταρία και μικρό μέγεθος.

Όσο αναφορά το Moto E2, εγώ είχα την LTE έκδοση με τον SPD410, και με τις βασικές εφαρμογές (Facebook, Messenger, Instagram) δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δε λέω ότι πέταγε, ούτε ότι συγκρίνεται με το G4 που έχω τώρα ας πούμε, αλλά ήταν 100% χρηστικό.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε είχατε και οι 2 κολλήματα. Ακόμα και με 512mb κάνεις τη δουλειά σου, το θέμα είναι πόσα είναι διατεθειμένος ο καθένας μας να ανεχτεί.

Φυσικά σε περιορισμένο budget αλλάζουν πολύ τα πράγματα.

Δημοσ.

Πάρτης nexus 5x. Θα σ αγαπάει για πάντα μετά :P 

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μου το φέρει στο κεφάλι, καθώς το 5X (όπως και όλα τα nexus που θυμάμαι) είναι κακάσχημο. :P

Εάν κοιτάξουμε για νέα συσκευή, σε Redmi 3 / 3S θα πάμε. Είναι προ-αποφασισμένο. 

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μου το φέρει στο κεφάλι, καθώς το 5X (όπως και όλα τα nexus που θυμάμαι) είναι κακάσχημο. :P

Εάν κοιτάξουμε για νέα συσκευή, σε Redmi 3 / 3S θα πάμε. Είναι προ-αποφασισμένο.

Το 5X όντως δεν σκίζει από άποψη εμφάνισης (αν και με εμένα μου αρέσει, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό) όμως το Galaxy Nexus και το Nexus 4, ήταν αντικειμενικά πιστεύω, πολύ όμορφες συσκευές :D

Off-topic, σόρρυ...

Δημοσ.

Για την εποχή του, το Galaxy Nexus ήταν όντως ωραίο. Σε σύγκριση με σημερινές συσκευές βέβαια είναι λίγο πατάτα. :P

Το Nexus 4 έχει το ίδιο "πρόβλημα" με τα επόμενα... την τεράστια και έντονη λέξη "nexus" στην πλάτη. Που στα καινούρια είναι ακόμα πιο άσχημο , που την έχουν γυρίσει και κάθετα. Σαν διαφημιστικό είναι. :wacko: Το σχέδιο στην πλάτη (του 4) ήταν γαμάτο παρ' όλα αυτά!

Δημοσ.

Βγάζει ωραίες φωτο όμως :P χαχαχααχαχαχ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...