Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Έχει η κοπέλα μου τη συσκευή του τίτλου (Dual-core 1.2GHz, 1GB RAM) η οποία τρέχει Android 4.1.2. Έχει φτάσει στο σημείο να το φορτίζει 2-3 φορές την ημέρα χωρίς μάλιστα να του κάνει κάποια ιδιαίτερη χρήση. Εννοείται ότι τρώει συχνά - πυκνά και τις φρίκες του ακόμα και σε φαινομενικά "αθώες" κινήσεις, του στυλ να πάει να ανοίξει το Viber. Σε λίγες μέρες θα τη δω, καθώς εγώ είμαι στο πατρικό μου, και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για σώσω το κινητάκι. Καιρός για έξοδα δεν είναι, οπότε η αγορά νέας συσκευής αποκλείεται. Αρχικά θα κοιτάξω με κάποια εφαρμογή να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία. Εάν είναι αρκετά πεσμένη, μάλλον θα ψάξω να βρω μία καινούρια μπαταρία για αντικατάσταση. Έπειτα σκέφτηκα την αναβάθμιση λογισμικού. Εννοείται πως η Shamesung δεν έχει δώσει επίσημη αναβάθμιση (αυτό έλειπε) αλλά φαντάζομαι όλο και κάποιος "πλάγιος" τρόπο θα υπάρχει για να μπει Lollipop ή Marshmallow. Αξίζει όμως; Γνωρίζω ότι το Lollipop έφερε καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη ζωή μπαταρίας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κατά πόσο θα "ταιριάξει" με κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που κάποιο update χάλασε περισσότερα απ' όσα έφτιαξε. Οπότε θέλω να δω τι ισχύει για τη συγκεκριμένη συσκευή, μήπως τελικά κάνω για καλό την αναβάθμιση και καταλήξουμε να πετάξουμε το κινητάκι στα σκουπίδια. Φυσικά, δεν ψάχνω επιδόσεις Galaxy S7 από ένα κινητό τριετίας, αλλά μία ουσιαστική βελτίωση της χρηστικότητας θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ψάξε να δεις ως μπαίνει custom rom και βάλε kitkat με mini gapps. Το κινητό μετά θα πηγαίνει σφαίρα πιστεύω.
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Φίλε μου δεν υπάρχει μεγαλύτερη σαπιοπατάτα απ αυτό το κινητό. Ότι και να κάνεις, σαπιο θα μείνει Άσε που δεν υπάρχουν και developers να ασχοληθούν μαζί του.. λίγα πράγματα στο xda. Είχα ένα στα χέρια μου πρόσφατα και ήθελα να το κάνω δεύτερη συσκευή αλλά ούτε για αυτό δεν είναι ικανό Άντε να βρεις κάτι να του περάσεις, στην αρχή θα πηγαίνει καλά και μετά από λίγες μέρες θα σου κολλάει πάλι με το παραμικρό.
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ψάξε να δεις ως μπαίνει custom rom και βάλε kitkat με mini gapps. Το κινητό μετά θα πηγαίνει σφαίρα πιστεύω. Γιατί όχι κάτι νεότερο; Σε χαμηλά specs τρέχει καλύτερα η Kit-Kat απ'την Lollipop που σκέφτηκα εγώ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τόσο χάλια είναι; Είναι άθλιο ρε συ, μπέσα. Μπορεί δηλαδή στην αρχή να δείχνει ωραίο, γρήγορο κτλπ, αλλά όταν περάσει λίγο ο καιρός, πεθαίνει. Δεν είναι για πολλά πολλά. Καλύτερα να πάρει δηλαδή ένα samsung galaxy s2, να του περάσει μια cm 13, παρά να κάτσει μ αυτό Γιατί όχι κάτι νεότερο; Σε χαμηλά specs τρέχει καλύτερα η Kit-Kat απ'την Lollipop που σκέφτηκα εγώ; Μπορεί με kit-kat να υπάρχει ελπίδα αλλά και πάλι δύσκολα. 1
ziaba Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Έχει η κοπέλα μου τη συσκευή του τίτλου (Dual-core 1.2GHz, 1GB RAM) η οποία τρέχει Android 4.1.2. Έχει φτάσει στο σημείο να το φορτίζει 2-3 φορές την ημέρα χωρίς μάλιστα να του κάνει κάποια ιδιαίτερη χρήση. Εννοείται ότι τρώει συχνά - πυκνά και τις φρίκες του ακόμα και σε φαινομενικά "αθώες" κινήσεις, του στυλ να πάει να ανοίξει το Viber. Σε λίγες μέρες θα τη δω, καθώς εγώ είμαι στο πατρικό μου, και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για σώσω το κινητάκι. Καιρός για έξοδα δεν είναι, οπότε η αγορά νέας συσκευής αποκλείεται. Αρχικά θα κοιτάξω με κάποια εφαρμογή να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία. Εάν είναι αρκετά πεσμένη, μάλλον θα ψάξω να βρω μία καινούρια μπαταρία για αντικατάσταση. Έπειτα σκέφτηκα την αναβάθμιση λογισμικού. Εννοείται πως η Shamesung δεν έχει δώσει επίσημη αναβάθμιση (αυτό έλειπε) αλλά φαντάζομαι όλο και κάποιος "πλάγιος" τρόπο θα υπάρχει για να μπει Lollipop ή Marshmallow. Αξίζει όμως; Γνωρίζω ότι το Lollipop έφερε καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη ζωή μπαταρίας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κατά πόσο θα "ταιριάξει" με κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που κάποιο update χάλασε περισσότερα απ' όσα έφτιαξε. Οπότε θέλω να δω τι ισχύει για τη συγκεκριμένη συσκευή, μήπως τελικά κάνω για καλό την αναβάθμιση και καταλήξουμε να πετάξουμε το κινητάκι στα σκουπίδια. Φυσικά, δεν ψάχνω επιδόσεις Galaxy S7 από ένα κινητό τριετίας, αλλά μία ουσιαστική βελτίωση της χρηστικότητας θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη. 1
soteras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλύτερα να αγοράσει κανένα με ένα 50 καθώς το κινητό είναι όχι μόνο μπλε καθώς είναι προσβολή για το χρώμα είναι για πολύ χειρότερα 1
AlienTechGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το συγκεκριμένο, ήταν αθλιότητα ακόμα και τότε που βγήκε. Μη δώσεις ούτε 1 ευρώ για "παράταση ζωής του". Οτιδήποτε μπορείς να αγοράσεις (ακόμα και κάνα μεταχειρισμένο με 30 ευρώ) θα είναι πολύ πιο χρήσιμο και χρηστικό από το Galaxy Core.
haHa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moto g μεταχειρισμενο με 40-50€, πουλημα του galaxy με 20. Ουτε για μπαταρία δεν αξίζει να δωσεις λεφτά για αυτο. 1
Makeran Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παιδιά, δεν είναι και τόσο χάλια το Galaxy Core. Να, π.χ. το trend plus είναι χειρότερο.
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μα τόσο χάλια είναι το καημένο; Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας. Θα κοιτάξω μήπως πρώτα το σώσω ανέξοδα (αναβάθμιση λογισμικού, συντήρηση, κλπ) και αν δεν, θα δω τι επιλογές υπάρχουν σε μεταχειρισμένα στα ~50€. Με τη λογική ότι αυτό θα φύγει για 20-30 σε κάνα eBay.
AlienTechGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Στα 50 ευρώ, μπορείς να βρεις κάποιο Moto G όπως αναφέρθηκε, ή να κάνεις μια υπέρβαση στα 75 και να πάρεις το Moto E2 καινούριο. Με λίγο ψάξιμο πάντως, θα βρεις κάτι απείρως καλύτερο του Galaxy Core.
sargio01 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Του 'χει κάνει καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο τότε που τ' αγόρασε; (έχω μπαταρία απο core 2 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με διαστάσεις 5,5cm μήκος με 5cm πλάτος και οι πόλοι είναι επάνω αριστερά, αν ταιριάζει στο core ευχαρίστως να στην χαρίσω για πρώτο βήμα αναβάθμισης) 2
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Του 'χει κάνει καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο τότε που τ' αγόρασε; Όχι, ποτέ. Θα το επιχειρήσω πριν από οτιδήποτε άλλο. Χρειάζεται τακτικά κάτι τέτοιο, σε φάση συντήρησης, ή είναι μόνο άμα κάνεις καμιά πατάτα στις ρυθμίσεις και δε βρίσκεις τι έκανες για να το ξαναλλάξεις; (έχω μπαταρία απο core 2 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με διαστάσεις 5,5cm μήκος με 5cm πλάτος και οι πόλοι είναι επάνω αριστερά, αν ταιριάζει στο core ευχαρίστως να στην χαρίσω για πρώτο βήμα αναβάθμισης) Να 'σαι καλά! Άμα χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία (θα δω πόσα mA/h έχουν μείνει) θα ψάξω να δω αν είναι συμβατές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα