johninio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε να καταλαβω τη διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο . Σημερα ξεκινησα να ασχολουμε και ειδα οτι στο google photos υπαρχουν ολες οι φωτο μου ενω στο drive μολις πατησω save to drive. Ποιες ειναι οι διαφορες; Που αποθηκευονται με το original μεγεθος για να τις εχω και στα επομενα κινητα μ;
neverme Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Προφανώς έχεις ενεργό το auto backup στο Google Photos και έτσι όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αυτόματα στο Photos. Η διαφορά νομίζω είναι ότι αν τις ανεβάσεις χειροκίνητα στο drive καταναλώνουν χώρο, ενώ αν χρησιμοποιείς το Photos ( στο high quality setting) δεν καταλαμβάνουν χώρο. Η καλύτερη επιλογή που έχεις κατά τη γνώμη μου είναι να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το Google Photos. Αν τις θες στο original μέγεθος όπως γράφεις θα χρειαστεί να θυσιασεις το χώρο σου στο Google drive (photos και drive χρησιμοποιούν κοινό cloud storage). Τσέκαρε όμως και το high quality setting που σου δίνει απεριόριστο χώρο. Δε νομίζω ότι έχει τόση διαφορά που να αξίζει να χάνεις χώρο από το Google drive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα