Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας εχετε πριξει οι ενοχλητικοι εξυπνακιδες με τα "ενοχλητικα" edge που εσεις οι ψαγμενοι δεν τσιμπατε απο αυτα που σας σερβιρει το μαρκεντινγκ...δυο συσκευες εχουν edge οθονες αυτη τη στιγμη, αμα δε σας αρεσουν υπαρχουν αλλες 10 χιλιαδες συσκευες χωρις τετοια οθονη για να συμβιβαστειτε...επισης οι συσκευες που εχουν τετοια οθονη, βγαινουν και με συμβατικο πανελ...

Τωρα για τις ευκαμπτες οθονες, σαν κονσεπτ να εχεις μια αναδιπλουμενη συσκευη, ειναι πολυ καλο και πολυ βολικο, γιατι τα μεγεθη των συσκευων πλεον ειναι μη πρακτικα, ενω οι μεγαλες οθονες απαραιτητες, πραγματα τα οποια ει αι ασυμβιβαστα μεταξυ τους

εγώ που θέλω note (7) γιατί πρέπει να υποχρεωθώ δηλαδή να παρω edge....γιατι φλατ δεν θα βγει τελικά.....

κατοχος note2 οποτε έχω άποψη για την χρησιμότητα της φλατ οθόνης με το πενάκι....

Δημοσ.

Μαλιστα...θες να παρεις νοτε 7 και σε χαλαει η κυρτη οθονη ενω εισαι ακομα με το δυο...ενω ας πουμε με το 6 η το 5 η το 4 που ειναι 100-90-80 φορες καλυτερα/γρηγοροτερα απο το αρχαιο 2 δεν καλυπτεσαι...καο εγω θελω λαμποργκινι αλλα δε βγαινει σε μπορντοροδοκοκκινο και μενω αναγκαστηκα με γιουγκο χαχχαχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Άμα δεν αλλάζεις κάθε χρόνο κινητό δηλαδή δε μπορείς να έχεις άποψη;

Θα μου πεις βέβαια ότι η συγκεκριμένη εταιρεία που δεν είναι το θέμα μας δίνει και επιλογές με κανονική οθόνη αλλά πλέον στα μεγάλα μεγέθη (5.5+) σε υποχρεώνει, άρα είναι λόγος να την αποφεύγουν αρκετοί.

Βέβαια σύμφωνα με τις πωλήσεις τα πάει καλά οπότε καλά κάνει, ας έχει το κοινό της αυτό όμως δεν τη κάνει υπεράνω κριτικής.

Η lg από την άλλη υπήρξε πιο συντηρητική με το θέμα κυρτότητα και δε σε υποχρέωσε να το φας στη μάπα με το ζόρι σε ναυαρχίδα και τουλάχιστον (αν και αυτό το βρίσκω επίσης περιττό) μπορεις να πεις ότι έχει και κάποιο παραπάνω "νόημα" ο τρόπος που κυρτωνουν οι δικές της οθόνες σε σχέση με το να κυρτωνουν στα πλάγια.η λύση της Samsung μόνο για τη bezelness αίσθηση μπορεί να πεις ότι έχει νόημα κατά τα άλλα ειλικρινά απορω γιατί ο κόσμος δίνει λεφτά για αυτο το πράγμα, τα δικά μου μάτια τουλάχιστον διαμαρτύρονται έντονα με αυτό το παραλογισμό

Οι οθόνες που διπλώνουν σίγουρα θα κάνουν αισθηση αλλά ας τις δούμε πρώτα και μετά μιλάμε. Και ας τις δούμε και πόσο χρήσιμες θα είναι σε βάθος χρόνου. Το κάτι μπορεί να κάνει αίσθηση και να πουλήσει δε σημαίνει και ότι θα έχει και διαρκεια στα χρόνια ή ότι έχει και χρησιμότητα γενικά.

Οι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα πρακτικά όντα πολλές φορές απλά εντυπωσιάζονται με χαζομαρες

Δημοσ.

Ή lg ή πιο τραγική εταιρία με g3 g4 g5 bootloop ,PCB failure και ένα δισ προβλήματα με την ποιότητα τους ....Άσε ρε lg κλαιμε τα χρήματα μας ακομα

Δημοσ.

Μαλιστα...θες να παρεις νοτε 7 και σε χαλαει η κυρτη οθονη ενω εισαι ακομα με το δυο...ενω ας πουμε με το 6 η το 5 η το 4 που ειναι 100-90-80 φορες καλυτερα/γρηγοροτερα απο το αρχαιο 2 δεν καλυπτεσαι...καο εγω θελω λαμποργκινι αλλα δε βγαινει σε μπορντοροδοκοκκινο και μενω αναγκαστηκα με γιουγκο χαχχαχαχαχα

​Αν δεν το κατέχεις το αντικειμενο μην σχολιάζεις καλύτερα....

φοράω καστομ ρομ με όλα τα features του Note4 (ακόμη και αυτό που γράφεις επάνω στην μαύρη οθόνη) οποτε αστο γιατί το εκαψες.....

ααα.....παει σφαίρα ο παπουλης.....

Δημοσ.

Οκ εχεις γιουγκο με τουρμπο δηλαδη...

Εσυ νομιζεις τωρα οτι το νοτε 2 με ,custom ειναι το ιδιο με το 4, μερικοι περασαμε απ ολη τη σειρα ομως για να ξερουμε τις διαφορες...οποτε αν ειναι περιμενε τη ρομ για να παρεις τα features του 6, και μπορει να περιμενει η σαμμυ την αγορα σου για αλλα 4 χρονακια...και σου στελνει συγγνωμη που δεν ικανοποιησε τις προσδοκιες σου..

Δημοσ.

Παίδες πιστεύω ότι έχει μια λογική η κυρτή αυτή οθόνη .. Πιστεύω ότι ίσος έχει κάποιο καλό αποτέλεσμα στο gaming... Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως... Παρόλα αυτά ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω την 32gb έκδοση αλλά δεν μπορώ να βρω από που... Γνωρίζει κανείς;;

Δημοσ.

Προφανής διευκρίνηση: άλλο εύκαμπτες, άλλο κυρτές. Το galaxy edge εχεί κυρτή (άκαμπτη).

Οι εύκαμπτες νομίζω μπορεί να εξελίχθούν σε κάτι περισσότερο από μεταβατικό μάρκετινγκ gimmick αλλά θα εξαρτηθεί από την υλοποιήση. Η πραγματική, μακρινή, επανάσταση θα είναι η μη οθόνη, προβολή δεδομένων στον αέρα (ολογράμματα ή όπως αλλιώς θα λέγονται).

Έλα ντε! Είναι απίστευτο αλλά εδώ μέσα οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι γράφει η είδηση και μαλώνουν για τις κυρτές οθόνες! Μιλάμε η αγραμματοσύνη σε αυτή την χώρα έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο!

Και για την χρησιμότητα των εύκαμπτων οθονών που θα είναι το πρώτο βήμα για τις αναδιπλούμενες δεν το συζητάμε καν. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει σε τι χρειάζονται δεν θα έπρεπε να διαβάζει insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον project αλλά παίρνουν μεγάλο ρίσκο γιατί αν βγει πατάτα μπορεί κανένας τρελός να κάνει ρολό την οθόνη και να τους την βάλει στον κώλο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταφέρουν να βγάλουν κινητά με εύκαμπτες οθόνες κάτω από €500 θα έχουν σίγουρα εμπορική επιτυχία.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον project αλλά παίρνουν μεγάλο ρίσκο γιατί αν βγει πατάτα μπορεί κανένας τρελός να κάνει ρολό την οθόνη και να τους την βάλει στον κώλο.

Αν βγει πατάτα, θα χάσουν πολλά λεφτά. Αν βγει λαχείο, θα βγάλουν πολλά λεφτά. Capitalism ftw :)

Δημοσ.

Οκ εχεις γιουγκο με τουρμπο δηλαδη...

Εσυ νομιζεις τωρα οτι το νοτε 2 με ,custom ειναι το ιδιο με το 4, μερικοι περασαμε απ ολη τη σειρα ομως για να ξερουμε τις διαφορες...οποτε αν ειναι περιμενε τη ρομ για να παρεις τα features του 6, και μπορει να περιμενει η σαμμυ την αγορα σου για αλλα 4 χρονακια...και σου στελνει συγγνωμη που δεν ικανοποιησε τις προσδοκιες σου..

οκ με έπεισες ότι κατέχεις το αντικειμενο.....

πάνε μαθε τι παίζει και μετα αν θέλεις το ξανασυζητάμε....επισης μαθε να διαβάζεις..... δεν είπα ούτε ότι έχω την ποιοτητα οθόνης του νοτε4 ούτε την πολυ καλή κάμερα του... η ρομ που φοράω είναι port από του note4 - 4.4.4 με περασμένα μέσα τα τελευταία security update...

αρχισε το διάβασμα....καλη συνέχεια!

Δημοσ.

Για να εφαπτεται στην κωλοτσεπη του ελληνα πιο σωστα........

Ναι . Για αυτο ακριβως το κανουν. 
Για να χωραει στις κωλοτσεπες. 
Οχι για το σκοπό που έχουν δείξει κατι δεκάδες έρευνες που γίνονται απο τους περισσότερους κατασκευαστές .
Για το μεγεθος σα να λέμε δηλαδή.
Αλλα δε σκεφτηκαν οι πανιβλακες τον κάθε Εμπειρίκο του insomnia .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...