Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τα errors  μπορω να τα κανω fix ή ειναι αδυνατον ?. Ευχαριστω για την βοηθεια. 

edit: αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχω μονο errors sto down

Πιθανότατα ναι.

Χρειάζεται έλεγχος αρχικά της εσωτερικής καλωδίωσης(απο τον κατανεμητή της οικίας μέχρι την τηλεφωνική πρίζα)για απώλειες.

Αν ειναι αυτή οκ,τότε το πρόβλημα το έχει η γραμμή που έρχεται απο τον οτε σε σένα και εκει ξεκινάει το δύσκολο αναλόγως το πρόβλημα.

Να ξέρεις πάντως οι ελληνικές γραμμές δεν ειναι της προκοπής πλην εξαιρέσεων που έχει γίνει σωστή εγκατάσταση απο την αρχή(δομημένη καλωδίωση κλπ,οχι όπως παλιά που ο μάστορας ηλεκτρολόγος πέρναγε το καλώδιο χύμα στον τοιχο και τέλος)

λάθη στο κατέβασμα έχεις γιατί συνήθως κατεβάζεις δεδομένα(σερφάρισμα κλπ)δεν ανεβάζεις κάτι και αυτά που ανεβαίνουν είναι με μικρότερη ταχύτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια χαμηλα ομως δεν κλειδωνει ο ανθρωπος? εχει και μπολικο snr. Εγω με 34db line κλειδωνω στα 14mbit στο ρουτερ παντα!!!

Με πόσο SNR όμως? Εκείνος είναι με 11db...

Δημοσ.

Παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα, εγω εχω συνδεση οτε 24, στα οποια η ταχυτητα μ ειναι απο 12-13 mbps.

Παλιοτερα στο cs go επιανα ping 79, μετα απο λιγο καιρο επαθε μια βλαβη το δικτυο μας στην περιοχη, κανανε καποιες χωματουργικες εργασιες μ ειπαν, και το εφτιαξαν. Την περιοδο αυτη ειχα 3-4 mbps.

Τωρα ξαναγυρισα στα 12-13 mbps, το θεμα ειναι αυξηθηκε το ping μου. :/ 

Δηλαδη στο cs go το λιγοτερο που εχω πλεον ειναι 120, στο speedtest το ping ειναι 30-40, στο pingtest με σερβερ Βουλγαρια(μενω Ηρακλειο Κρητη) πιανω 130 και jitter 1 (ειναι ο πιο κοντινος π μου βγαζει).

Τελικα πως μπορω να ξερω ποια ειναι η κανονικη τιμη του ping μου?

και αν οντως ειναι τοσο ψηλα τι μπορω να κανω για να εχω φυσιολογικο ping?

αξιζει να παω σε fast path?

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα, εγω εχω συνδεση οτε 24, στα οποια η ταχυτητα μ ειναι απο 12-13 mbps.

Παλιοτερα στο cs go επιανα ping 79, μετα απο λιγο καιρο επαθε μια βλαβη το δικτυο μας στην περιοχη, κανανε καποιες χωματουργικες εργασιες μ ειπαν, και το εφτιαξαν. Την περιοδο αυτη ειχα 3-4 mbps.

Τωρα ξαναγυρισα στα 12-13 mbps, το θεμα ειναι αυξηθηκε το ping μου. :/

Δηλαδη στο cs go το λιγοτερο που εχω πλεον ειναι 120, στο speedtest το ping ειναι 30-40, στο pingtest με σερβερ Βουλγαρια(μενω Ηρακλειο Κρητη) πιανω 130 και jitter 1 (ειναι ο πιο κοντινος π μου βγαζει).

Τελικα πως μπορω να ξερω ποια ειναι η κανονικη τιμη του ping μου?

και αν οντως ειναι τοσο ψηλα τι μπορω να κανω για να εχω φυσιολογικο ping?

αξιζει να παω σε fast path?

Πολύ πιθανό να έχεις κάποιο κέρδος στα ping σε fast path παρόλα αυτά κάνεις δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι διαφορά θα δεις

Αν γυρίσεις σε fast path να περιμένεις και μείωση στη ταχύτητα download (πιστεύω ότι θα πας 10-11)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγω πήγα από fast σε interleaved και έπεσε η ταχύτητα down και up απο 6-1 σε 4,5-0,8 αλλα μου σταθεροποιήθηκε η σύνδεση.

Δημοσ.
On 26/05/2019 at 15:12, M16N5GOD said:

Εγω πήγα από fast σε interleaved και έπεσε η ταχύτητα down και up απο 6-1 σε 4,5-0,8 αλλα μου σταθεροποιήθηκε η σύνδεση.

εσενα σου αλλαξαν και το fast σε interleave  αλλα και σου ανεβασαν το margin.κανονικα θα πρεπε να ανεβει η ταχυτητα αμα αφηναν το ιδιο margin και να ησουν πιο σταθερος σε σχεση με το fast path.εσενα για να σε σταθεροποιησουν εκαναν και τα δυο με αποτελεσμα να εισαι οσο παει και δεν παει σταθερος αλλα με πιο χαμηλη ταχυτητα

με ιδιο margin  σε interleave εχεις παραπανω  sync παραπανω ping και παραπανω σταθεροτηα ενω σε fast path το αναποδο

Δημοσ.

H forthnet εχει ενα  interleave 10ρι που το κοπανανε τωρα με μια αυθαδεια μολις πεις για βλαβη και θορυβο  που λες αι σιχτηρ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 28/05/2019 at 00:28, Mhlogiatros said:

H forthnet εχει ενα  interleave 10ρι που το κοπανανε τωρα με μια αυθαδεια μολις πεις για βλαβη και θορυβο  που λες αι σιχτηρ 

μαλλον εννοεις profile που αλλαζει το snr margin και οχι το interleave.

η forthnet εχει snr margin 6,8,11,15 τοσο σε fast path οσο και σε interleave.απο default δινει 6.αν δεν παιζεις με 6 οπως και ολοι οι παροχοι θα στο ανεβασει στο 8 η και στο 11. η cosmote φαντασου δεν εδινε ποτε 6 ακριβως για να παιζουν σταθερα.η Hol ακομα χειροτερα πρωτα δεν εδινε καν fast path και δευτερον απο default εδινε 11 Margin.αργοτερα εδωσε και 9 αλλα μονο σε interleave και πολυ αργοτερα 6αρι.στο vdsl επισης δεν θα δεις κατω απο 8. και σε πολλους παροχους τρεχουν scripts αυτοματα και αμα δουν προβληματα στην γραμμη πχ αποσυνδεσεις ή μεγαλες διακυμανσεις στο snr margin σου αλλαζουν Profile αυτοματα για να εισαι πιο σταθερος.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...