elorion Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 νομιζω πως ο τιτλος τα λεει ολα παρακαλω να απαντησετε οσο πιο γρηγορα γινεται
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εάν παίζεις online games που απαιτούν χαμηλό ping αξίζει. Σε άλλη περίπτωση μάλλον όχι. Θα χάσεις όμως σε ταχύτητα. 1
elorion Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ναι παιζω online games και ξερω οτι θα χασω ταχυτητα με interleaved εχω φτασει 5-6 φορες 65 ping συνηθως ειναι 70 80 εαν βαλω fast path κατα ποσο θα πεσει
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα κερδίσεις 25ms.Αλλα μην το πάρεις τοις μετρητοίς απο 70-80 θα πέσεις στο 50-60 υπο καλές συνθήκες και αναλόγως τον φόρτο του παρόχου προς το εξωτερικό 1
elorion Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 αυτα τα stas απο το ρουτερ μου πιστευω πως ειναι καλα ? ποια ειναι γνωμη σας ?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 τα errors είναι αρκετά. πόσες ώρες/μέρες είναι ανοιχτό το μόντεμ και έχει μετρήσει τουτα; με fastpath θα γίνει πιο ασταθής η γραμμή γιατί δεν γίνεται διόρθωση λαθών. ήδη η γραμμή ειναι σχετικά χαμηλά πάντως,με το fast θα χάσεις 1-2Mbit ακόμα,υπολόγισε αν βλέπεις 800ΚΒ/s κατέβασμα στην χειρότερη θα πας στα 600ΚΒ/s 1
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 δοκίμασέ το δεν έχεις κάτι να χάσεις(πέρα απο ψυχραιμία)αμα σου δώσει καμια αποσύνδεση ενω παίζεις ούτε κοστίζει κάτι και όποτε θελεις μπορείς να γυρίσεις σε interleave. προσωπικά θεωρώ οτι η γραμμή θα γίνει αρκετά πιο ασταθής,αν ειναι 5-6 μέρες και έχει τόσα errors εως ενα βαθμό(αν και όσο λιγότερα τόσο καλύτερα) ειναι φυσιολογικό,απλά να περιμένεις οτι με fastpath θα αυξηθουν. 1
elorion Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 οχι αυτα τα errors πρεπει να ειναι ενα μηνα εκανα restart και τωρα εχω 1 error
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 παντως δεν πιστευω οτι αξιζει...εφοσον ηδη βλεπεις και 50-60 και μεγιστο 80 εισαι οκ...εγω με fast path εφτασα στα 54-60 πριν ημουν 90+ οποτε αξιζε και ειμαι και απο KV vdsl και δεν χανω ταχυτητα αλλα για σενα δεν αξιζει κατα την αποψη μου!
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 παντως δεν πιστευω οτι αξιζει...εφοσον ηδη βλεπεις και 50-60 και μεγιστο 80 εισαι οκ...εγω με fast path εφτασα στα 54-60 πριν ημουν 90+ οποτε αξιζε και ειμαι και απο KV vdsl και δεν χανω ταχυτητα αλλα για σενα δεν αξιζει κατα την αποψη μου! δυστυχώς αμα δεν δοκιμάσει,δεν θα δει. Το "πρόβλημα" που προκύπτει ειναι οτι τα νουμερα που θα δει ΔΕΝ θα είναι σταθερά,που μαλλον το βλέπει και τώρα μιας και εξαρτάται απ τον φόρτο του παρόχου. Στην ουσία αλλάζει τον τρόπο μετάδοσης των δεδομένων.
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλά βέβαια δε χάνει και τίποτα ο άνθρωπος να δοκιμάσει. Βλέπει μόνος του άμα τον βολεύει περισσότερο ή όχι. Ένα τηλέφωνο στον πάροχο είναι, δεν είναι και καμιά μεγάλη διαδικασία.
elorion Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 μολις ξανα τσεκαρα τωρα τα errors και εχουν γινει 255 γιατι τοσο γρηγορα?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 γενικότερα οι ελληνικές γραμμές δεν ειναι και ό,τι το καλύτερο και μαζεύουν λάθη. Απ τα στατιστικά της γραμμής σου πάντως,αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τέτοιο Line attn είσαι μακριά απο αστικό κέντρο που παίρνεις ίντερνετ. Γενικότερα όσο πιο μακριά τόσο πιο επιρρεπής είναι για λάθη. Σε κανονικές συνθήκες τα λάθη τα θέλουμε οσο το δυνατον μηδενικά. τα λάθη που σε απασχολούν σε μια γραμμη ειναι τα CRC/HEC που δεν μπορεί να τα διορθώσει το μόντεμ,αντίθετα μπορεί να διορθώσει τα FEC. Με το να μπείς σε fastpath αν εχω καταλάβει σωστά "ακυρώνεις" τα fec οπότε γινεται πιο ασταθής η γραμμή και μαζευει γρηγορότερα λάθη,κερδίζεις όμως σε ping και καθυστέρηση της γραμμής.
elorion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 αυτα τα errors μπορω να τα κανω fix ή ειναι αδυνατον ?. Ευχαριστω για την βοηθεια. edit: αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχω μονο errors sto down
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα