Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τα μελη του forum! Προειδοποιω οτι η εισαγωγη θα ειναι λιγο μακροσκελης:

Αυτον τον καιρο κανω κατι ξεκαθαρισματα στο σπιτι κλπ. Εχω λοιπον ενα σωρο retro κονσολες απο την παιδικη μου ηλικια και για πρωτη φορα ο βλασφημος σκεφτηκα μηπως ηρθε η ωρα να τις πουλησω.

Οι κονσολες ειναι Gameboy Color, Nintendo 64, Sega Mega Drive, Playstation, Playstation 2 (εχω και το original gameboy αλλα δεν μου περναει καν απ το μυαλο να το δωσω). Εκτος απο το PS και το PS2 που δεν εχω παιχνιδια, εχω καμμια 15αρια games για το megadrive, και αλλα τοσα περιπου για το N64 (μερικα στο κουτι τους, με ολα τα μανουαλια,ανοιγμενα ομως). Οσο για το gameboy color, εκει το εχω ψιλοτερματισει το θεμα μιας και εχω μια κασετα η οποια συνδεεται με usb στο pc και μπορω να βαλω οποια games θελω για να παιξω.

Αρχισα να σκεφτομαι μηπως αξιζει να τα πουλησω για 3 λογους:
α) Επειδη απλα τα εχω φυλαγμενα και μου πιανουν χωρο
β) Επειδη τα περισσοτερα (πλην sega saturn) παιχνιδια τα εχω στο pc και τα παιζω με emulators, με αποτελεσμα να μην χρησιμοποιω καθολου πλεον τις κονσολες.
γ) επειδη προγραμματιζομαι να παω σε καινουρια συνθεση υπολογιστη και τυχον καλα χρηματα θα ηταν ενα μεγαλο boost.

Oι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης: 1)Αξιζει να τα βαλω για πουλημα? Η διαπραττω συλλεκτικο εγκλημα? (ηδη παντως κατι μεσα μου δεν με αφηνει να το παρω αποφαση, ατιμες αναμνησεις....)

2) Μπορω να ανεβασω εδω τι εχω ακριβως και να με βοηθησει καποιος σχετικα με το ποσο να πουλησω το καθε τι σε περιπτωση που το παρω τελικα αποφαση?

υ.γ. εννοειται οτι ολες οι κονσολες και τα παιχνιδια ειναι πληρως λειτουργικες, με τα καλωδια τους, τα χειριστηρια τους κλπ.

υ.γ.2 αν το topic ειναι σε λαθος μερος, συγγνωμη προκαταβολικα και ας αναλαβουν οι mods

Ευχαριστω! icon_e_biggrin.gif

• Like 1
Δημοσ.

Συλλεκτικό έγκλημα. Αυτά δε τα πουλάμε ποτέ. Τα κρατάμε ακόμα κι αν δε λειτουργούν. 

Εδώ "το σκεφτόμουν" να σπρώξω στο eBay το GoldenEye 007 (για Ν64) που το είχα διπλό. Τελικά το έδωσα, αλλά με μισή καρδιά. Εννοείται ότι αν είχα μόνο ένα αντίτυπο ούτε που θα πέρναγε απ'το μυαλό μου.

Δημοσ.

Θα έλεγα αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη να μην τα πουλήσεις, έχω την εντύπωση κιόλας ότι δεν θα πιάσουν και τα τρελά λεφτά. Μπορείς να τις βάλεις σε μια ωραία θήκη - ραφιέρα και να τις έχεις για διακόσμηση ακόμα κι αν δεν παίζεις :)

• Like 5
Δημοσ.

Έγκλημα αύτα τα βάζεις σε ειδικές προθήκες να μην χαλάσουνε.Φιάξε ένα δωματιάκι άμα σε πέρνει βάλε μια πολύ απλή τηλεόραση και μια ραφίερα δίπλα με όλα ωραία και τακτοποιήμενα και που ξέρεις μια το τόσο μπορεί να σε πίασει να παίξεις λιγάκι

Δημοσ.

εχεις ηδη μπει στην σκεψη πωλησης τους. καντο.

αν δεν ηθελες δε θα το σκεφτοσουν καν

Νομίζω ότι έχει την εντύπωση ότι αξίζουν πολλά λεφτά γι'αυτό το λέει. Αν δεν κάνω λάθος δεν αξίζουν τόσα ώστε να αξίζει να τα πουλήσεις αν δεν έχεις ανάγκη. Συναισθηματική είναι η αξία τους περισσότερο, εκτός αν μιλάμε για κάποιο πολύ σπάνιο παιχνίδι ή σφραγισμένες κονσόλες που δε νομίζω.

Δημοσ.

Όχι ούτε καν. Απλα μου πέρασε σα σκέψη και ζητάω γνώμες, ήδη αποκάλεσα τον εαυτό μου βλασφημο. Ουσιαστικά δε θέλω να τις δώσω.

edit: Αυτό ακριβώς που λες Zio. Γιατί βρέθηκε τρελος φίλος που δίνει 200€ για όλα μαζί. Ξέρω βέβαια ότι προσδοκα να βγάλει κέρδος γιατί θα τα πούλαγε μετά ο ίδιος και κάπου εκεί σκέφτηκα "βρε λες;"

Αλλα και πάλι, όπως είπα, δε μου πάει η καρδιά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...