matrixtv1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδεια θελω να αγορασω ενα tablet μεχρι 65-70 ευρω και επειδη δεν εχω εμπειρια θελω την βοηθεια σας βρηκα αθτο εδω https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=23380&Itemid=0 ειναι καλο για τα λεφτα του?Το tablet θελω να εχει καρτα sim για να μπορω να μπαινω στο internet me δεδομενα και να μην κολαει ας πουμε στο skype kai se κανενα απλο παιχνιδι.Ευχαριστω
groovemaster Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλημέρα φίλε μου,μακριά από το συγκεκριμένο tablet και κατάστημα. Πριν καιρό είχα πάρει το tablet αυτό σε τιμή 60 ευρώ.Μολις το ανοίγω βλέπω μενού στα κινέζικα!!Τέλος πάντων αφού βρίσκω τα αγγλικά και αρχίζω το στήσιμο παρατηρώ υπερβολική θερμοκρασία στην πλάτη του tablet και γρήγορη κατανάλωση στην μπαταρία. Το αγόρασα Παρασκευή κα αφού πειραματίστηκα Σ/κο τίποτε δεν διορθώθηκε με αποτέλεσμα Δευτέρα πρωί να το πάω στο κατάστημα το συγκεκριμένο και να αναφέρω όλα τα προβλήματα μου. Ο υπάλληλος απόρησε και αυτός με το κινέζικο μενού του και αφού το δοκίμασε προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν ζεσταίνεται και να το αφήσω να του κάνει κάποια τεστ . Του ζήτησα ευγενικά ότι δεν μου έχουν ξανασυμβεί με τάμπλετ όλα τα παραπάνω και αν γινόταν να μου επιστραφούν τα χρήματα . Αφού ενημέρωσε το αφεντικό του μου πρότεινε επιστροφή 55 ευρώ. Δηλαδή έχασα τρεις ημέρες με ένα προβληματικό tablet και ευτυχώς μόνο 5 ευρώ. Αυτό όμως που είχε φάση ότι ο υπάλληλος μου επέστρεψε τα χρήματα μου είπε:Φίλε μου καλύτερα μη μπλέκεις με κινέζικα τάμπλετ γιατί δεν είναι όλα αξιόπιστα!! Έτσι και εγώ αποφάσισα να παίρνω μόνο από Ελβετία προϊόντα!!!
matrixtv1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Φιλε μου σε ευχαριστω για την ενημερωση ημουν ετοιμοσ να το παρω εχεις υποψει σου κανενα καλο tabletaki να παρω?
matrixtv1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7535899/eStar-Go-HD-Intel-Quad-Core-3G-7-8GB.html καμια γνωμη για αυτο εδω κανεις?
panos- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Με 65-70 και καλό δεν πάνε μαζί. Μαζεψε λίγα ακόμα και πάρε κάτι καλύτερο
matrixtv1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ανεβω στα 90-100 θα βρω κατι καλο με καρτα σιμ γιατι θελω με δεδομενα?Ευχαριστω
SeNNinhA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κοιτα κατι σε MLS που εχουν και καλη υποστηριξη και παιζουν σε αυτα τα λεφτα. Το προβλημα ειναι οτι ολα σχεδον σε αυτη την κατηγορια τιμης εχουν 8GB μονο μνημη (αρα διαθεσιμη μονο 3-4GB για εφαρμογες κλπ) και σιγουρα οθονη 7". Lenovo με 3G: http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-tab-2-a7-30-arvin-tablet-7-3g-16gb-mayro/prod7850422pp/ ASUS με 3G: http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-fonepad-7-me175cg-tablet-7-3g-8gb-gkri/prod6320018pp/ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από SeNNinhA
matrixtv1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση ένα ταμπλετ που είδα στο eshop στο crazy Sundays(δεν θυμάμαι μάρκα τσέκαρε το μια)λέει τίποτα η δεν είναι αξιόπιστα? Ποιο πολύ με ενδιαφέρει να δουλέψει το Skype και κάνα άπλο παιχνιδάκι τύπου fruit ninja και τέτοια
SeNNinhA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Να λες για το Blaupunkt κανενας δεν ξερει. Η Blaupunkt ειναι εξαιρετικη γερμανικη εταιρεια σε συστηματα ηχου (κυριως αυτοκινητου) αλλα tablet δεν βγαζει. Αρα μιλαμε σιγουρα για Κινεζιά με το λογοτυπο της Blaupunkt. Υπαρχει περιπτωση να ειναι μια χαρα αλλα και αλλη τοση να ειναι σαν ολα τα κατηγοριας 40-50€ που κυκλοφορουν.
matrixtv1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Oκ ευχαριστω για την απανντηση μαλλον θα παρω το lenovo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα