Προς το περιεχόμενο

Σπασμενος καθρεπτης Renault - Φανοποιος για μεταχειρισμενο;

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα. Παρκαρισμενος στην πλευρα του πεζοδρομιου. Χαραματα αρα αποκλειεται μηχανακι. Μου εσπασαν τον καθρεφτη (ολο) του συνοδηγου και τον βρηκα να κρέμεται. Για σημειωμα ουτε λογος.

Σε εξουσιοδοτημενο και αυθεντικά σιγουρα μου ειχε παει 300αρα+. Το οποιο για αμαξι 15ετιας πια δε λεει.

Ιδεες για καλο φανοποιο και μεταχειρισμενο; Κοστος; Φοβάμαι θα χρειαστω και καπάκι με βαψιμο, αυτο που εχω εσπασε στο σημειο που κουμπώνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ριξε μια ματια στο car.gr  ή ρωτα τον φανοποιο σου .Σε 15ετιας αμαξι λογικα μπορεις να βρεις .Παντα με ψαξιμο με τηλεφωνα  .

Γεια χαρα. Παρκαρισμενος στην πλευρα του πεζοδρομιου. Χαραματα αρα αποκλειεται μηχανακι. Μου εσπασαν τον καθρεφτη (ολο) του συνοδηγου και τον βρηκα να κρέμεται. Για σημειωμα ουτε λογος.

Ποια η λογική πίσω από αυτό; Το χάραμα δε κυκλοφορούν μηχανάκια; 

Πιθανότατα μηχανάκι που πήγαινε πάνω στο πεζοδρόμιο ήταν -- πεζός δεν έχει τόση δύναμη για να σπάσει καθρέπτη (εκτός κι αν το κάνει επίτηδες).

Θα το ψαξω, οταν βρω λιγο χρονο, γιατι τρεχω με σοβαροτερα προβληματα δυστυχώς.

Ηλεκτρικος ο καθρεπτης. Δεν κοιταξα αλλα υποθετω ότι ο μηχανισμος θα λειτουργεί. Εσπασε το σημειο που τον στηρίζει με το σταθερο κομματι της πορτας. Και κρεμοταν. Το πλαστικο (αυτο που βαφεται) πεσμενο 10 εκατοστα παραπερα. Εβαλα μαυρη μονωτικη και αν εξαιρεσουμε ότι ειναι πλεον "στο γυψο" ουτε φαίνεται ιδιαιτερα (μαυρο το αυτοκινητο) αλλα ουτε και διπλωνει.

Μηχανακι. Delivery 3.00 που γυρισα μεχρι 10.00 δεν παιζει. Ουτε ταχυδρομος Κυριακατικα. Και δεν εχει κανείς μηχανη στην πολυκατοικία. Ξαναθυμιζω οτι ηταν απο την πλευρα του πεζοδρομιου και οχι του δρομου, με ανετο πεζοδρομιο.

Σκεφτηκα μονο καμια γρια που θα πηγαινε το πρωι εκκλησια και θα στηριξε ολο το βαρος της πανω του. Αν και ξαναλεω, δεν ενοχλουσα. Η κανενα κωλόπαιδο.

Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια. Ειμαι ανοικτος σε προτασεις!

Κάνα 50αρι σε ιμιτασιον το πολύ, ίσως και 30.

Με αφορμη του φιλου παραπανο, κανενα φανοποιειο στη λιοσιων γνωριζετε?

Βασικα κατι εχει σπασει εσωτερικα στη πορτα και δεν ανοιγει απεξω. Λεω για λιοσιων που εχουν ανταλλακτικα εκει για αμεσο λυσιμο πορτας και αντικατασταση.

Μηχανακι. Delivery 3.00 που γυρισα μεχρι 10.00 δεν παιζει. Ουτε ταχυδρομος Κυριακατικα. Και δεν εχει κανείς μηχανη στην πολυκατοικία. Ξαναθυμιζω οτι ηταν απο την πλευρα του πεζοδρομιου και οχι του δρομου, με ανετο πεζοδρομιο.

Σκεφτηκα μονο καμια γρια που θα πηγαινε το πρωι εκκλησια και θα στηριξε ολο το βαρος της πανω του. Αν και ξαναλεω, δεν ενοχλουσα. Η κανενα κωλόπαιδο.

Παίζει και παραπαίζει, θα πέρασε κανείς για παρκάρισμα ή να φύγει στο πεζοδρόμιο στο διάστημα που δεν ήσουν στο σπίτι και δεν άκουσες κάτι. Σιγά μην το έσπασε γριά μην τρελαθούμε. Να στο έκανε κάποιος που σε μισεί μπορεί αλλά αν και εφόσον έχεις τέτοια άτομα που σε ξέρουν και ξέρουν και τι μηχανάκι έχεις αλλιώς ούτε αυτό ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...