Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, δεν ξερω αν το εγραψα σωστα στον τιτλο αλλα θα προσπαθησω να το πω απο εδω καλυτερα. Στο νεο σπιτι που μετακομισα το ιντερνετ το παιρνω απο μια πριζα ethernet. Επειδη δηλαδη μενω σε συγκροτημα διαμερισματων το καθε διαμερισμα εχει μονο μια πριζα που μπορεις να παρεις ιντερνετ χωρις να υπαρχει μοντεμ στο διαμερισμα. Εχω ενα ρουτερ (experia box v8) απο μια παλια μου συνδεση, θα ηθελα να το συνδεσω αυτο στο ethernet και μετα να εχω και wifi. Aπο τα λιγα που διαβασα πρεπει να το συνδεσω στην θυρα WAN. Αλλα απ οτι διαβαζω θελει και καποιες ρυθμισεις για να γινει σωστα.Οταν απλά το συνδεω μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση ιντερνετ. Μπορει καποιος να μου πει εστω και κατι γενικες ρυθμισεις η καποιο λινκ για να βγαλω καμια ακρη?

Ελπιζω να τα εγραψα σωστα :P

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν δεν δούμε φωτογραφίες από το Interface δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το manual είναι στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω και πολλά. Κάνε το ένα hard reset και σύνδεσέ το πάλι. Μπορεί να μην παίρνει αυτόματα IP και να θέλει να το σετάρεις αρχικά εσύ.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, δεν ξερω αν το εγραψα σωστα στον τιτλο αλλα θα προσπαθησω να το πω απο εδω καλυτερα. Στο νεο σπιτι που μετακομισα το ιντερνετ το παιρνω απο μια πριζα ethernet. Επειδη δηλαδη μενω σε συγκροτημα διαμερισματων το καθε διαμερισμα εχει μονο μια πριζα που μπορεις να παρεις ιντερνετ χωρις να υπαρχει μοντεμ στο διαμερισμα. Εχω ενα ρουτερ (experia box v8) απο μια παλια μου συνδεση, θα ηθελα να το συνδεσω αυτο στο ethernet και μετα να εχω και wifi. Aπο τα λιγα που διαβασα πρεπει να το συνδεσω στην θυρα WAN. Αλλα απ οτι διαβαζω θελει και καποιες ρυθμισεις για να γινει σωστα.Οταν απλά το συνδεω μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση ιντερνετ. Μπορει καποιος να μου πει εστω και κατι γενικες ρυθμισεις η καποιο λινκ για να βγαλω καμια ακρη?

Ελπιζω να τα εγραψα σωστα :P

Ευχαριστω

κανε firmware update.κανε Hard reset.αμα δεν κλειδωνουν Mac address τοτε θα πρεπει να παιξει λογικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...