Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays. Action cam Forever-sc210 50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H κάμερα δράσης Forever SC-210 είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ για τους λάτρεις των extreme sports που θέλουν να απαθανατήσουν τις καλύτερες στιγμές τους, αλλά και σε FULL HD (1920 x 1080 ) ανάλυση. Μαζί με τον φακό ευρείας γωνίας 170 μοιρών και 12MP κάμερα προσφέρει τέλεια ποιότητα εικόνας για να μη χάνετε στιγμή. Η επικοινωνία μέσω WiFi επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη συσκευή από smartphone ή tablet. Επίσης τα πολλά αξεσουάρ που διαθέτει επιτρέπουν τη διαφορετική τοποθέτιση της κάμερας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση εικόνας: 12 MP/8 MP/5 MP/2 MP.

Ποιότητα εικόνας: Full HD.

Ανάλυση βίντεο: 1080p (30 fps)/720p (60 fps).

Οθόνη: 2'' LCD.

Επανάληψη εγγραφής: Ναι.

Μνήμη: micro SDHC έως 32 GB.

Γωνία θέασης: 170°.

Αντίσταση νερού Έως 30 m.

Αξεσουάρ: Aδιάβροχο περίβλημα, 1/4 βίδες, καλώδιο USB, knuckles, βάση ποδηλάτου, clip, βάση κράνους, βάσεις, ανταλλακτικό προστατευτικό οθόνης, ανταλλακτική μπαταρία, ταινίες.

Εγγύση: 1 χρόνος.

http://www.e-shop.gr/forever-sc-210-hd-action-camera-with-wi-fi-p-PER.771705

Αν εξωτερικό παίζει χαμηλότερα δεν ξέρω. Αλλά για Ελλάδα με τα έξτρα που δίνει και την 12 άρα κάμερα νομίζω είναι προσφορά. Απόψεις ?

Δημοσ.

Το ότι η κάμερα είναι από OEMτζη δεν με ενοχλεί....το ότι δεν παρέχονται τα δύο βασικότερα χαρακτηριστικά (μοντέλο sensor και Digital processor) ακόμη και στο offcial site με ανησυχεί.

Επίσης τα 12Mp δεν σημαίνουν τίποτα. Μπορεί και μία κάμερα με σένσορα 1Mp να σου "τραβήξει" ανάλυση φωτό 12Mp (Interpolation) αλλά όπως καταλαβαίνεις το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Με μόνο hint το FullHD video o sensor θέλω να πιστεύω πως είναι τουλάχιστο 2MP.

Βίντεο εδώ. Μια χαρά για χαβαλέ αλλα ως εκεί. Βέβαια το βίντεο είναι για την 200 αλλά φαντάζομαι πως μόνη διαφορά είναι η 1.5" και 2"¨ LCD.

Δημοσ.

Παιδιά με 50€ τσιμπάτε την ΕΚΕΝ Η9 από ευρωπαϊκό banggood και έχετε και 4Κ 25FPS 2.7K 30FPS (interpolated) 1080P 60FPS - 30FPS 720P 120FPS σε 10 εργάσιμες την έχεις σπίτι.

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά με 50€ τσιμπάτε την ΕΚΕΝ Η9 από ευρωπαϊκό banggood και έχετε και 4Κ 25FPS 2.7K 30FPS (interpolated) 1080P 60FPS - 30FPS 720P 120FPS σε 10 εργάσιμες την έχεις σπίτι.

η διαφορα με την eken h9r ποια ειναι αν γνωριζεις,σορυ για το οφτοπικ

Δημοσ.

Μεγαλύτερη ανάλυση και γράφει σε 4Κ

Επίσης αν επιλέξεις το μοντέλο eken H9r Έχει και ασύρματο χειριστήριο για ελενχο της κάμερας.

Και όλα αυτά με 53€ τα έχει.

• Like 4
Δημοσ.

Έχει παίξει στο παρελθόν στα 58 ευρώ, είναι κλώνος της SJ4000 (ή είναι rebranded, δεν ξέρω, η συγκεκριμένη είχε βγει σε 1002 κλώνους), και γενικά σε τέτοια από Κίνα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες τιμές σε βαθμό που δεν αξίζει από εδώ. Αν τώρα κάποιος φεύγει για διακοπές σε 2 μέρες και την θέλει εδώ και τώρα, ας την πάρει, αλλά αν είναι να την χρειαστεί σε 20-25 μέρες ας πάρει απ'έξω στα ίδια λεφτά πολύ καλύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή παίζει μόνο ή eken H9r που γράφει και 4κ

Το έγραψα και πιο πάνω.

Αν θέλεις κατι καλύτερο δίνεις παραπάνω λεφτά και αγορασεις την xiaomi yi αλλά μιλάμε σχεδόν γ 75-80€

Δημοσ.

τελικά η eken h9 φαίνεται καλύτερη! απο PayPal αγοράζουμε κανονικά ή πρέπει να βάλω την βίζα στο banggood?

Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Κάποιος που να γνωρίζει;

Δημοσ.

Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Κάποιος που να γνωρίζει;

τελικά μπόρεσα να την παραγγείλω βάζοντας μόνο την βίζα (Πειραιώς) και την δέχτηκε κανονικά.

• Moderators
Δημοσ.

τελικά μπόρεσα να την παραγγείλω βάζοντας μόνο την βίζα (Πειραιώς) και την δέχτηκε κανονικά.

Αγορασες απο το eshop με τον τροπο που λες; 

Να ειστε συγκεκριμενοι, διαβαστε και τον τιτλο του θεματος ωστε να ξερετε για ποιο πραγμα γραφετε/πρεπει να γραφετε οταν μιλατε "μονολεκτικα"/λακωνικα. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο απλά η απάντηση μου πήγαινε στον χρήστη demolition23. Την αγορά την έκανα απο το banggood καθώς μιλούσα για την "eken H9"! ☺️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...