zacharis1955 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 το reset chip χρειαζεται σε καθε γεμισμα?η αν ξερει καποιος πως γινεται η χρηση του.ρωταω γιατι εχω παρει για μενα και τον αδερφο μου οποτε σε περιπτωση που επιλεξηω καποιο σετ να ξερω τι χρειαζεται να παρω.ευχαριστω Στο video που ανέβασα δεν φαίνεται να αλλάζει και το chip, απλώς ξαναγεμίζει -πολύ εύκολα- την παλιά άδεια cartridge με toner και τέλος... 1
tstavrou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 το reset chip χρειαζεται σε καθε γεμισμα?η αν ξερει καποιος πως γινεται η χρηση του.ρωταω γιατι εχω παρει για μενα και τον αδερφο μου οποτε σε περιπτωση που επιλεξηω καποιο σετ να ξερω τι χρειαζεται να παρω.ευχαριστωΠαντως στο ebay στο λινκ του φιλου Ζαχαρια καθε γεμισμα που πουλανε δινουν και το αντιστοιχο reset chip. Πχ αν αγορασεις το πακετο με 2 φορες γεμισμα περιεχει και 2 reset chips.Αρα φαινεται αναγκαιο το chip. 1
D4rkshadow Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εγω θα πω μονο οτι εχει πολλες επιστροφες..... απο πελατες τιποτα αλλο
miltre Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγω θα πω μονο οτι εχει πολλες επιστροφες..... απο πελατεςτιποτα αλλο αν θες βοηθησε μας...γενικα για το συγκεκριμενο μοντελο?παντως εγω τελικα τον πηρα και τουλαχιστον σα ποιοτητα κατασκευης ευκολιας εγκαταστασης και χρησης εχω πολυ θετικα σχολια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα