Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα πέρυσι τον hp p1102 στην ίδια τιμή(να ναι καλα ο dobro), τα συμβατα αναλώσιμα του κάνουν 7.5-9€ γιΑ 2-2.500 σελίδες.

Οπότε καλύτερα κάποιος να βρει κάποιον τέτοιον εκτυπωτή (με φθηνά αναλώσιμα) κ να κάνει απόσβεση της διαφορας της τιμης από αυτά, παρά να πάρει κάτι φθηνό κ να το πληρώνει για παντα ακριβό.

• Like 1
Δημοσ.

?

Εννοει οτι στην Ευρωπη εχουμε 220-240V και 50Hz στο δικτυο μας.

Τα 120V/60Hz ειναι κυριως στη Βορεια & Νοτια Αμερικη.

Δημοσ.

Εννοει οτι στην Ευρωπη εχουμε 220-240V και 50Hz στο δικτυο μας.

Τα 120V/60Hz ειναι κυριως στη Βορεια & Νοτια Αμερικη.

Προφανώς κάνανε λάθος στην περιγραφή...
Δημοσ.

Δέκα φορές καλύτερος ο 1102 από Samsung ακόμα και μοντέλα που παίρνουν και τύμπανο όπως 2625, 2825 κλπ.

Σας το λέω εκ πείρας...

• Like 2
Δημοσ.

Tότε περίμενε να ξαναπέσει στην Ελλάδα στα 41-43 ή ακόμα καλύτερα στα 35 €, μπορεί, που ξέρεις, όλα μπορούν να συμβούν...

P.S: Κάτω από 50 € τον έχει ανακοινώσει κάποιες φορές το MustShop.gr αλλά ποτέ δεν τον είχε διαθέσιμο...

Φίλε μου, εντελώς φιλικά το είπα γιατί έτυχε και τον είχα δει τις προηγούμενες ημέρες. Η τελευταία φορά που είχε χαμηλή τιμή ήταν πριν από μόλις 10 ημέρες και αν παρατηρήσεις ανεβοκατεβαίνει εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Επειδή νιώθω ότι ενοχλήθηκες, ο σκοπός μου ήταν να ενημερώσω ότι ενδεχομένως δεν πρόκειται για ανεπανάληπτη προσφορά και ότι υπάρχουν εναλλακτικές (αν και δεν ξέρω αν δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο από το Mustshop).

Δημοσ.

δυστυχώς για μενα το μαστσοπ οτι και να βγαλε ειναι σα να μην υπαρχει...οποιος ψαξει λιγο θα καταλαβει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου, εντελώς φιλικά το είπα γιατί έτυχε και τον είχα δει τις προηγούμενες ημέρες. Η τελευταία φορά που είχε χαμηλή τιμή ήταν πριν από μόλις 10 ημέρες και αν παρατηρήσεις ανεβοκατεβαίνει εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Επειδή νιώθω ότι ενοχλήθηκες, ο σκοπός μου ήταν να ενημερώσω ότι ενδεχομένως δεν πρόκειται για ανεπανάληπτη προσφορά και ότι υπάρχουν εναλλακτικές (αν και δεν ξέρω αν δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο από το Mustshop).

Δεν ενοχλήθηκα καθόλου, απλώς προσπάθησα να σου πώ ότι στο Skroutz πολλές φορές πετάει κάποιος -για ευνόητους λόγους- μια τιμή για προϊόν που δεν έχει & που ουσιαστικά δεν θα φέρει ποτέ (το Mustshop το κάνει συχνά-πυκνά αυτό) και η τιμή μένει σαν να υπήρξε στ' αλήθεια κάποτε ακόμα και όταν αποσύρει -ακουσίως ή εκουσίως- την καταχώρηση του προϊόντος...

δυστυχώς για μενα το μαστσοπ οτι και να βγαλε ειναι σα να μην υπαρχει...οποιος ψαξει λιγο θα καταλαβει

Δεν υπάρχει, οι πολύ χαμηλές τιμές του όμως έχουν μείνει στο Skroutz σαν κάποτε υπαρκτές και είναι αυτές που αναφέρει ο φίλος παραπάνω...

Επιπλέον το Public (που είναι στο Skroutz) πάντα λίγα λεπτά πριν βγάλει εξαντλημένο ένα προϊόν του ρίχνει πολύ την τιμή συχνά σε σχεδόν επίπεδο κόστους η οποία μένει στο graphic εξέλιξης τιμής σαν κατώτατη τιμή, οπότε δεν βγάζεις άκρη...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Εγώ που είμαι επίσης σε αναζήτηση laser εκτυπωτή για περιστασιακή χρήση

(δε θέλω inkjet επειδή την έχω πατήσει με τα μελάνια που ξεραίνοναι)

θεωρώ βασικό στοιχείο της επιλογής μου τη δυνατότητα ή καλύτερα ακόμα την ευκολία εύρεσης αναλωσίμων σε βαθος χρόνου.

Για την αραιά χρήση που κανω,

θελω κάτι που θα μου αποδειχθεί οικονομικό στην πράξη,

δηλαδή οικονομικό στην αγορά, οικονομικό στην εκτυπωση ανά σελίδα

και οικονομικό στην απόσβεση δηλαδή να υπάρχουν τα αναλώσιμα original ή συμβατά στη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Σε αυτά τα παραπάνω,

δεν είμαι σίγουρος για μοντέλα με εφήμερη και περιορισμενη εμπορικότητα.

Να επαναφέρω  και το ερώτημα που εκανα νωρίτερα

ερώτηση

γενικα μιλωντας, οι εκτυπωτες laser εχουν αναλωσιμα που να θελουν reset οπως οι inkjet;

γιατί το refill set ειναι ειδικο για Ricoh;

δεν κάνει δουλειά και ένα οποιοδήποτε refill για laser εκτυπωτες;

Δημοσ.

Έχω μερικούς brother hl-2030 2040 από την εποχή των windows 98, που μοιάζουν πολύ με αυτούς του θέματος. Ακόμα βρίσκω ότι αναλώσιμα και ανταλλακτικά θέλω, τόσα χρόνια μετά και τυπώνουν σαν την πρώτη μέρα.

Υποστηρίζω ότι για μιά καλή μάρκα όπως η ricoh, δεν θα υπάρχει θέμα για αναλώσιμα για πολλά πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Παράδοξο, θα έλεγα - και ενδεικτικό ενδεχομένως των περιορισμών της συσκευής - είναι πως "Χωρητικότητα Εξόδου" έχει μόνο 10 φύλλα...

...δηλαδή ούτε ένα επιστημονικό άρθρο/pdf δεν μπορούμε να εκτυπώσουμε χωρίς να εξαντληθεί η χωρητικότητα της εξόδου, και να πρέπει να μαζεύουμε χαρτιά από δεξιά-αριστερά ή να κινδυνέψουμε με μπλοκάρισμα;

Ίσως είναι περισσότερο για κάποιο μικρό μαγαζί που θα εκτυπώνει καμιά απόδειξη 1-2 σελίδων σε Α4 κάθε φορά...

Δημοσ.

Τελικα συμφερει σαν αγορα για νορμαλ χρηση συνυπολογιζοντας και την αξια των παρελκομενων του?

Ναι, αγοράζεις και μερικά http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Toner+refill+for+Ricoh+SP+211&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XToner+refill+Ricoh+SP+211.TRS0&_nkw=Toner+refill+Ricoh+SP+211&_sacat=0 και είσαι ΟΚ για πολλά χρόνια...

Δημοσ.

το reset chip χρειαζεται σε καθε γεμισμα?η αν ξερει καποιος πως γινεται η χρηση του.ρωταω γιατι εχω παρει για μενα και τον αδερφο μου οποτε σε περιπτωση που επιλεξηω καποιο σετ να ξερω τι χρειαζεται να παρω.ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...